szczecin.ka 28.08.06, 23:08 Jestem nowa, po zoperowaniu endo,a przed analogami. Drogie to strasznie, wiec wolałabym wiedziec, czy dipherelina faktycznie jest najlepsza? Ciezkie sa te objawy uboczne? Co Wam sie po niej robiło? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaku Re: uboczne diphery 29.08.06, 10:24 Rzuty gorąca i samopoczucie jak przed @ wahania nastrojów. Po każdym zastrzyku - brałam w sumie 3- było coraz gorzej. Po pierwszym nie czułam skutków ubocznych wcale, po trzecim juz były męczące. Ale najważniejszy jest skutek. Endo nie wróciła przez cały rok po kuracji i zaszłam w naturalną ciążę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
szczecin.ka Re: uboczne diphery 29.08.06, 14:06 Dzięki za optymistyczne słowa! Bardzo sie ciesze razem z Tobą! :-) A jak z wagą, biustem i w ogóle wyglądem? I jeszcze -za ile najtaniej udało Ci sie kupić ampułke? Wiem ze są dwie formy diphery- termostabilna i termoniestabilna. Ta niestabilna (DKP czy jakoś) jest tańsza,nawet 320 zł, ale wymaga jakiejś specjalnej temperatury transportu i przechowywania. W związku z tym boję się, czy nie dostane zastrzyku juz "zepsutego" gdzieś po drodze.. Wiesz coś o tym? Odpowiedz Link
oliwka254525 Re: uboczne diphery 31.08.06, 12:39 mialam 3 zastrzyki, w maju byl ostatni. po 2 miesiacach byla mala @. teraz tez mam @ , ale krwawie jakby mnie ktos pociol w srodku :) ! w 8 d.c. mam sie zglosic do gino na sprawdzenie co i jak, i wkoncu starania o fasolke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skutki uboczne po i w tarkcie 5-ciu m-cy: 1. napady goroaca, zawsze wtedy kiedy nie trzeba ! 2. napady zlosci i niecerpoliowsci ( maz dostal medal za to ze ze mna wytzymal i jeszecze na duchu mnie podtrzymywał ), 3. 10 kilo gratis do wagi :) 4. ogolne zmeczenie i rozdraznienie, 5. brak ochoty na seks ( u mnie calkowity zanik libido przez 5 m-cy) ja mialam ochote na seks w glowie ale moje cialo NIE. ( tu maz zdobyl platynowy medal za cierpliwosc i celibat z zona , z ktora mozna by sie bzykjac bez zabezpieczen o ona nie moze ;)!!!!!! 6. radosc ze jak to przejdziesz to masz wielkie szanse do fasolke i to mnie trzymalo przy zyciu !!!!! pozdrawiam goraco i zycze cierpliwosci dla ciebie i otoczenia :) ja tak mialam ale nie jest powiedziane ze ty tez bedziesz miala takie "wrazenia" zastosowaniu analoga. nawet jesli bedziesz mial inny analog to duze prawdopodobienstwo ze znaczna czesc z tych mloich odczujesz na sobie. kazda z nas inaczej to odbiera. oliwka Odpowiedz Link