margolciamala 02.02.07, 20:53 Spróbojmy znowu stworzyc stowarzyszenie...piszcie tu jesli macie pomysł...PROSZE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paolka84 Re: STOWARZYSZENIE..MOżE SPRóBUJMY ZNOWU 03.02.07, 16:54 a jakie stowarzyszenie? bo znalazlam te forum calkiem niedawno.... Odpowiedz Link
wiola1977 Re: STOWARZYSZENIE..MOżE SPRóBUJMY ZNOWU 05.02.07, 15:07 Cudownie by było gdyby działało stowarzyszenie np. wspierajace leczenie endometriozy. A może istnieje takie tylko nic o nim nie wiemy? Szczerze mówiąć nie mam pojęcia co my chore możemy zrobić aby takie powstało?? Chyba brak zainteresowania tematem wynika z naszej niewiary, że ktokolwiek może chcieć nam pomóc. Odpowiedz Link
ap77 Re: STOWARZYSZENIE..MOżE SPRóBUJMY ZNOWU 05.02.07, 15:55 nie istieje, mialo powstac, pomysl upadl, malo chetnych:((( Poszperajcie w wyszukiwarce, temat juz byl walkowany Odpowiedz Link
margolciamala Re: STOWARZYSZENIE..MOżE SPRóBUJMY ZNOWU 06.02.07, 11:31 mOżE SPRóBUJEMY JESZCZE RAZ!! przecież wszystko zależy od nas!!! ja rozmawiałam nawet z Panią Jaworską ale niestey wtedy kobietki nie były tak badzo zmobilizowane...ja jestem z Łodzi..24 lata IIIst. endo i jestem chętna do pracy i założenia stowarzyszenia...przydało by sie jeszcze pare kobiet i moze cosik wymyślimy potrzeba WIęCEJ WIARY!!!szczególnie przy endo...no i tak ogólnie w życiu no nie:):):):) Pozdrawiam i zachęcam do przemyslenia kwestii nowego podejścia do założenia stowarzyszenie...owocnego podejścia Odpowiedz Link