olka981 25.04.09, 07:01 dziewczynki prosze o wasze opinie na temat tego leku ? jak sie czulyscie i jak go bralyscie itd> i czy wogole pomaga ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabella9.0 Re: DUPHASTON 05.11.09, 13:32 Ja brałam go na cystę, czułam się po ni b. dobrze .nie miałam zadnych skutków ubocznych. Plusem było zmniejszenie cysty , normalniejsza miesiączka no i co się ceni mniej bolesna. Brałam go tylko jeden cykl. Odpowiedz Link
olka981 Re: DUPHASTON 05.11.09, 23:53 ja myslalam zeby go brac non-stop tak jak bralam provere przez 10 miesiecy i po niej moje cysta 4 cm calkiem sie wchlonela mialam laporoskopie po skonczeniu provery teraz biore micronor ale zapytam o ten duphaston przy nastepnej wizycie Odpowiedz Link
izabella9.0 Re: DUPHASTON 14.11.09, 16:02 no tu ci nie pomogę jak nic na dłuższą metę nie biorę..zresztą na swoje własne życzenie.W sumie na duphaston bym się zgodziła jakby mi jeszcze ok badania wyszły. Ja po cyście mam torbiel , zaczęłam się bawić wte diety cud na necie opisane i zmniejszyła się bez leków i tego się będę trzymać póki co . Odpowiedz Link
agatlaska Re: DUPHASTON 14.11.09, 22:54 po tym leku mialam straszna depresje, ale chyba tylko ja ją mialam.;) nie lepsza Luteina? np. podjęzykowo zeby nie obciązac biednej zmasakrowanej tonami innych lekow watroby? Odpowiedz Link