agut2 15.07.07, 05:41 Nie francuskie croissanty, nie Rioja rocznik 2003, nie Playa del Carmen, nie jacuzzi, nie sex. Taco al pastor jest NAJLEPSZA RZECZA NA TYM SWIECIE :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arekch77 Re: Taco al pastor :) 15.07.07, 13:40 Oczywiście! :) A próbowałas już pozole? Odpowiedz Link
agut2 Re: Taco al pastor :) 15.07.07, 17:26 Probowalam juz juz chyba wszystkiego :) Rzecz w tym, ze jeszcze si gubie w nazwach i nie za bardzo wiem co jest co. Czasem to nawet jedzenie wyglada dosc podejrzanie, ale najwazniejsze, ze jest pyyycha :) Jesli nie ucieka, to sie znaczy, ze jest zjadliwe :) Chyba wydrukuje cala liste jedzeniowa sporzadzona na blogu wczesniej i bede codziennie odkreslac jedna czy dwie pozycje :) Mniammniam. Odpowiedz Link
mojito Re: Taco al pastor :) 15.07.07, 17:47 agut2 napisała: "... nie sex." Z calym uznaniem dla Taco al pastor z czescia Twojego stwierdzenia polemizowalbym :). Saludos! m. Odpowiedz Link
antekwielki Re: Taco al pastor :) 15.07.07, 20:36 mojito napisał: > agut2 napisała: > > "... nie sex." > > Z calym uznaniem dla Taco al pastor z czescia Twojego stwierdzenia > polemizowalbym :). zgadzam sie w pelni z Toba Mojito. Al pastor tak. Ale po ;) saludos, Odpowiedz Link
agut2 Re: Taco al pastor :) 15.07.07, 21:15 Przez moment sprobowalam wyobrazic sobie wszystkie te przyjemnosci na raz...mmmmm :) Odpowiedz Link
bukowski27 z jedzenia to mnie zaskoczyły w meksyku 3 rzeczy: 18.07.07, 09:41 1. mole poblano - czekolada z chili... nigdy bym nie pomyslał, ze takie połączenie moze byc takie pyszne! 2. churros - bije nasze pączki na głowe, chociaz to nie pączki, to jednak do niczego innego nie potrafie tego porównać. 3. chapulitos - prażone koniki polne... nie ma co komentować:) Odpowiedz Link
agut2 Tacos... 18.07.07, 15:16 Hmmmm...prazone koniki polne zmacily moja idylliczna wizje romantycznego wieczoru przy winie, w jacuzzi, z taco al pastor (z duuuza iloscia salsy) w roli glownej. Churros sa hiszpanskie czy mexykanskie? Odpowiedz Link
antekwielki Re: Tacos... 18.07.07, 16:13 agut2 napisała: > Hmmmm...prazone koniki polne zmacily moja idylliczna wizje romantycznego > wieczoru przy winie, w jacuzzi, z taco al pastor (z duuuza iloscia salsy) w > roli glownej. czy w tej wizji i jazzuzi znalazlo sie miejsca na sex, czy jednak al pastor ciagle gora? ;) saludos, Odpowiedz Link
agut2 Re: Tacos... 18.07.07, 19:08 Taco al Pastor mozemy w tym przypadku uznac za aperitif...Rioja 2003 na podkoloryzowanie scenerii. Figle w jacuzzi jako danie glowne. A na deser churros :D Odpowiedz Link
bukowski27 agut, 19.07.07, 08:10 no to uznajmy, że koniki sa prazone tylko słoncem i tak naprawde jak juz bedziecie w tym jacuzzi to one sobie sobie tam gdzies w tle ćwierkaja... jak to koniki wieczorem. churros hiszpanskie? nie mam pojecia. Odpowiedz Link
mmarquez Re: Tacos... 22.07.07, 17:26 > Churros sa hiszpanskie czy mexykanskie? Mieszkalam rok w Hiszpanii, a Meksykanina mam na codzien przy sobie (ze tez cholera spi teraz, nie zapytam sie) i jednak wydaje mi sie, ze churros sa hiszpanskie. Takie typowe ichne sniadanko: churros con chocolate. Moj Mexicano nigdy o churros nie wspominal :) Odpowiedz Link
agut2 Jedzonko mniam mniam :) 23.07.07, 05:53 No tak mi sie tez wydawalo. Jakos mi sie wierzyc nie chcialo, ze to meksykanski wynalazek :) Ilosc tacos al pastor zjedzonych dzisiaj: 6 Odpowiedz Link
mojito Hiszpanskie churro jest ! 23.07.07, 21:01 Churro urodzilo sie w Hiszpanii. Spotykane jest we wszystkich barach Madrytu, Barcelony i Malagi. Zyje w bliskim zwiazku z filizanka czekolady. Na moj gust zwiazek mocno przeslodzony. Churro ma tez odlam swojej rodziny w Portugalii. Dalekich i rozwodnionych krzyzowkami kuzynow churro spotyka sie w Meksyku i Argentynie ale juz pod innym nazwiskiem. No "tacos al pastor" in Poland :(. Odpowiedz Link