Gość: marta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 08:26 Hej, przeprowadzam się niedługo do Wrocławia, i szukam jakiegoś przyjaznego i profesjonalnego klubu fitness, czy możecie mi coś polecić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkanka Re: Fitness we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.04, 10:07 A W JAKIEJ DZIELNICY BĘDZIESZ MIESZKAŁA ? JAKIEJ KLASY I WIELKOŚCI INTERESUJE CIĘ FITNESS? CZY TYLKO DLA PAŃ? BO DLA PAŃ TO ZNAM DWA. FITNESS PLANET UL.INFLANCKA 4 PSIE POLE TEL 799-89-10 LUB LADY FITNESS TO JEST PLAC CZERWONY 1/35 OBA OŚRODKI POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaa2 Re: Fitness we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 11:37 na ul. pretficza nad sklepem plus jest tam super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Fitness we Wrocławiu IP: 212.127.95.* 07.01.04, 13:43 Bodyfit Fitness Club - Śródmieście pl.Maksa Borna Bodyfit Fitness Club - Krzyki ul.Pretficza nad sklepem PLUS-a Activ Fitnee ul.Grabiszyńska ( budynek FAT-u ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Fitness we Wrocławiu IP: 217.8.186.* 07.01.04, 14:47 Jest duzo fajnych klubow,np: w Galerii Dominikanskiej, MOSIR na Gwarnej, Active na Grabiszyńskiej. Zalezy gdzie bedzie ci blizej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Fitness we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.04, 19:24 MI się podoba fitness na Psim Polu . Fitness Planet na ulicy Inflanckiej profesjonalny , fajna obsługa swietnie wygląda. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Fitness we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 20:19 powiem tylko tyle wejdz na str www.mes.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinek Re: Fitness we Wrocławiu IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.04, 22:51 Polecam ośrodek rekreacji Szczepin przy ul. Lubińskiej. Nowoczesna siłownia, solarium i sauna. Chodzę od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Fitness we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.04, 16:32 Polecam Fitness Planet razsądne ceny 72zł- 8 wejść , siłownia 48zł -8 wejść. ul.Inflancka 4 mają stronkę www.fitnessplanet.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rejka Re: Fitness we Wrocławiu IP: *.chello.pl 21.01.04, 14:14 Polecam Studio Solaris,na Karłowicach wejdź na stronę www.solaris.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Fitness we Wrocławiu IP: *.cementownia-nowiny.com 22.03.04, 15:16 A znacie jakies fajne kluby w okolicy pl. Wroblewskiego lub skrzyzowania Jednosci ze Slowianska, lub w ich promieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Wroclaw Fitnes Blekitna Laguna IP: *.cementownia-nowiny.com 23.03.04, 13:59 Hej, slyszeliscie juz cos o tym klubie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Wroclaw Fitnes Blekitna Laguna IP: *.provider.pl / *.provider.pl 23.03.04, 22:25 nikt nic nie slyszal? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Wroclaw Fitnes Blekitna Laguna IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.rozanka.wroc.pl 25.03.04, 05:32 Fitness Club Laguna będzie otwarty od kwietnia. Z tego co wiem klub będzie przeznaczony tylko dla kobiet. Nieduży...ale bardzo profesonalny.Nawet parkiet na sali ćwiczeń typowo do fitnessu...co niestety jest rzadkością!!! Instruktorzy wg mnie będą b.dobrzy. Znam trzech naprawdę spoko z czego jedna dziewuszka prowadzi Pilates-a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misspink Re: Wroclaw Fitnes Blekitna Laguna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 19:44 a gdzie on będzie się mieścił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Wroclaw Fitnes Blekitna Laguna IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.rozanka.wroc.pl 26.03.04, 06:40 Ztego co wiem na skrzyżowaniu Jedności ze Słowiańską w nowej plombie a właściwie bloku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Wroclaw Fitnes Blekitna Laguna IP: *.provider.pl / *.provider.pl 29.03.04, 19:15 juz nie moge sie doczekac, prawie codziennie tam przechodze wychodzac z pracy... maja juz moze strone www, albo chociaz nr tel? Odpowiedz Link Zgłoś
sabina_a Re: Fitness we Wrocławiu 25.05.04, 15:28 Ja chodze do Biskupin fitnesscentrum. Bardzo mila obsluga. Jestem bardzo zadowolona a do tego umiarkowane ceny biletow i duzy wybor zajec. Dodatkowo silownia, sauna masaz, kosmetyczka i fryzjer. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocław www.fitnessplanet.strefa.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.04, 11:29 tylko bla Pań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola TOP FIT 2000!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.04, 13:41 Polecam nowy klub-Top Fit 2000 na ul. Czajkowskiego 46 (Karłowice-okolice pl.Kromera).To klub tylko dla pań, mają wszystkie standardowe zajęcia aerobowe i siłowe+joga,pilates,tai chi. A jeszcze ten fantastyczny spalacz tłuszczu i cellilitu Vacu Step! www.topfit2000.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koszulki HS Re: TOP FIT 2000!!!!!! IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.01.15, 17:28 Jak już wybierzecie się na siłkę to polecam www.hurtownia-supli.pl najniższe ceny na rynku, zadzwoń jeśli znajdziesz drożej ;) Odpowiedz Link Zgłoś