Gość: natka IP: 80.51.250.* 12.02.04, 20:18 Może ktoś wie coś na temat adipexu? Działanie?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anabelle Re: Adipex - odchudzanie IP: *.katowice.agora.pl 17.02.04, 14:09 Adipex nie jest cudownym lekiem, że będzie sie jadlo jak do tej pory tylko zazywalo tabletkę i po bólu... Ale jest skuteczny jesli zmniejszy się trochę porcje żywieniowe, poza tym spala tłuszcz. Mnie zeszło 6 kg w dwa tygodnie. Bierze się najlepiej na czczo około godziny przed sniadaniem. Przeciwskazania to miażdzyca, nadciśnienie i problemy z serduchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: Adipex - odchudzanie IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 17.02.04, 18:04 A gdzie można go nabyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Adipex - odchudzanie 17.02.04, 21:39 Znowu jakiś wynalazek? :/ Telezakupy czy apteka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anabelle Re: Adipex - odchudzanie IP: *.katowice.agora.pl 18.02.04, 10:02 W Polsce go nabyć nie można. Dostępny najbliżej nas jest w Czechach, ale niektórzy sprzedają przez Internet. Ja tak właśnie kupiłam za coś koło 80zł chyba. Telezakupy to nie są. Ten lek jest za granicą sprzedawany w aptekach. Ale tak jak mówię - nie jest to jakaś cudowna pigułka, i trzeba być zdrowym, żeby to brać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~KASIA~ Re: Adipex - odchudzanie IP: 212.160.152.* 18.02.04, 10:07 fakt, chudnie się, no i trzeba być zdrowym. Moj znajomy załatwia miesięczną kurację (30 tabletek) za ok 100 PLN. Jak ktos jest zainteresowany - kasia.kasia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wojcziii Re: Adipex - odchudzanie 13.01.21, 23:23 Ja zamiast lekarstw które zdrowe mu szkodzą plus spalą trochę tłuszczu polecam zarząd się ruszać cokolwiek spacery, bieganie, rower, siłownia plus spalacz tłuszczu a nie lekarstwo które szkodzi ja polecam www.maxsuple.pl/produkt/olimp-thermo-speed-extreme-120kaps/ Odpowiedz Link Zgłoś