Dodaj do ulubionych

Adipex - odchudzanie

IP: 80.51.250.* 12.02.04, 20:18
Może ktoś wie coś na temat adipexu? Działanie??????
Obserwuj wątek
    • Gość: anabelle Re: Adipex - odchudzanie IP: *.katowice.agora.pl 17.02.04, 14:09
      Adipex nie jest cudownym lekiem, że będzie sie jadlo jak do tej pory tylko
      zazywalo tabletkę i po bólu... Ale jest skuteczny jesli zmniejszy się trochę
      porcje żywieniowe, poza tym spala tłuszcz. Mnie zeszło 6 kg w dwa tygodnie.
      Bierze się najlepiej na czczo około godziny przed sniadaniem. Przeciwskazania
      to miażdzyca, nadciśnienie i problemy z serduchem.
      • Gość: Ramona Re: Adipex - odchudzanie IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 17.02.04, 18:04
        A gdzie można go nabyć???
        • independent-girl Re: Adipex - odchudzanie 17.02.04, 21:39
          Znowu jakiś wynalazek? :/
          Telezakupy czy apteka?
          • Gość: anabelle Re: Adipex - odchudzanie IP: *.katowice.agora.pl 18.02.04, 10:02
            W Polsce go nabyć nie można. Dostępny najbliżej nas jest w Czechach, ale
            niektórzy sprzedają przez Internet. Ja tak właśnie kupiłam za coś koło 80zł
            chyba. Telezakupy to nie są. Ten lek jest za granicą sprzedawany w aptekach.
            Ale tak jak mówię - nie jest to jakaś cudowna pigułka, i trzeba być zdrowym,
            żeby to brać.
    • Gość: ~KASIA~ Re: Adipex - odchudzanie IP: 212.160.152.* 18.02.04, 10:07
      fakt, chudnie się, no i trzeba być zdrowym.
      Moj znajomy załatwia miesięczną kurację (30 tabletek) za ok 100 PLN.

Jak ktos jest zainteresowany - kasia.kasia@gazeta.pl
    • wojcziii Re: Adipex - odchudzanie 13.01.21, 23:23
      Ja zamiast lekarstw które zdrowe mu szkodzą plus spalą trochę tłuszczu polecam zarząd się ruszać cokolwiek spacery, bieganie, rower, siłownia plus spalacz tłuszczu a nie lekarstwo które szkodzi ja polecam www.maxsuple.pl/produkt/olimp-thermo-speed-extreme-120kaps/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka