Dodaj do ulubionych

fitness młyn - oszuści

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.07.13, 00:37
nie jestem bardzo obowiązkowym klientem co w dużej kierze wynika z tego że nigdy nie wiem ile zajmie mi praca. dlatego kupuję karnet open bo w jednym tygodniu uda mi sie wpasc na silownie 5 razy a w innym 1. ale do jasnej ciasnej o co chodzi z młynem? super wypas. drewienka, kawiarenki, wystawy i koncerciki jakichś pseudo gwiazd... a potem wrzucają info na FB i na www że niespodziewanie zaskoczył ich komornik i klub zostaje zamkniety do odwolania... i teraz co? ale ze jak niespodziewanie? to nie wiedzieli ze mają dlugi których nie spalacja? bo nie bardzo rozumiem jak niespodziewanie moze zjawić sie komornik... i co klub proponuje mi w zamian? chodzenie ze starymi babami do klubu na dolnych młynów... gdzie ani po drodze! gdzie nie ma gdzie zaparkować (i jeszcze trzeba bulic za strefe)! gdzie nie ma gdzie ćwiczyć! bo mnie interesuje siłownia a nie jakieś podskakujące na piłkach starsze panie! ale kasy za opłaconą kartę członkowską na przemysłowej oczywiście oddać nie chcą! a mnie ich alternatywa (żadna to zresztą alternatywa) nie interesuje!
przeinwetowały się dzieci z koziej wólki............................
Obserwuj wątek
    • Gość: KKlubowicz fitness młyn IP: *.play-internet.pl 10.07.13, 11:20
      19 czerwca 2013 r. Alpha Development spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. wypowiedziała spółce Fitness Młyn spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. umowę najmu lokalu przy ul. Przemysłowej 4/454 w Krakowie, ze skutkiem na dzień 31 lipca 2013 r. Następnie działając w oparciu o tytuł wykonawczy, wystawiony ze względu na zaległości czynszowe najemcy, w dniu 06 lipca 2013 r. nastąpiło zajęcie przez Komornika Sądowego ruchomości znajdujących w ww. lokalu we władaniu dłużnika...
      www.facebook.com/notes/garden-residence/informacja-w-sprawie-centrum-fitness-w-garden-residence/493450580735573
    • Gość: klubmanka Re: fitness młyn - oszuści IP: *.play-internet.pl 23.07.13, 01:31
      Klub Fitness "Młyn", który został zamknięty po zajęciu sprzętu przez komornika, nie zwraca swoim klientom pieniędzy, jakie zapłacili za karnety.
      www.dziennikpolski24.pl/pl/region/miasto-krakow/1282141-klub-mlyn-zbankrutowal-klienci-bez-zwrotu-pieniedzy.html
      • Gość: Mariusz Re: fitness młyn - oszuści IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.13, 11:29
        Śmieszni są właściciele Młyna. Ja bym im nie odpuścił dla zasady. Jak pajac interesu nie umie robić to niech sprzedaje precle.
    • Gość: agga_bart Re: fitness młyn - oszuści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.13, 11:11
      Ja także mamy wykupione 2 karnety do Fitness Młyn ważne do lutego 2014 i co dalej .......?
      Może ktoś ma pomysł na dobre rozwiązanie.

• edyta_cz85 Re: fitness młyn - oszuści 24.09.13, 11:57
        Sprawa w sądzie?
        • Gość: agga_bart Re: fitness młyn - oszuści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.13, 12:03
          Tak, dzięki ale wiesz, że to trwa i kosztuje.
      • Gość: Weteran Re: fitness młyn - oszuści IP: 193.200.150.* 25.07.14, 00:39
        Wlasciciel calej ten firmy
        byl znany bywalcom Starego Miasta.
        Podziwiac go mozna bylo pod bankiem PBO kolo Chawelki, gdzie handlowal dolarami.
        Cos z kasa usial potem zrobic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka