Dodaj do ulubionych

Miłośniczki Chodakowskiej!

03.09.14, 13:00
są tu jakieś fanki Ewy Chodakowskiej? Ja uwielbiam ją strasznie ♥ ♥ ♥
Obserwuj wątek
    • nigolla Re: Miłośniczki Chodakowskiej! 05.09.14, 08:54
      Kobieta-koń :) Wyjątkowo mnie ona irytuje. Najbardziej manipulowaniem fankami, na jej FB pojawiają się przerobione fotki lub skradzione z czeluści internetu, pokazujące niby jej fanki po przemianie i odchudzaniu dzięki jej systemowi. Nie lubię takich rzeczy.
      • sandriks Re: Miłośniczki Chodakowskiej! 06.09.14, 16:21
        wiesz co, to okropne, że zazdrośni ludzie robią jej taką opinię :( kobietka się wybiła to już próbują ją zmieszać z błotem... żałosne! nikt tak jak Ona nie umiał poruszyć i zmotywowac tylu kobiet do dbania o siebie i regularny ruch! strasznie mnie wkurza, jak ktos zamiast naprawdę zobaczyć ile ona zrobiła tylko ocenia ją na podstawie jakiejś marnej prowokacji z podstawionymi zdjęciami... a nazywanie jej kobietą - koniem to w ogóle poniżej poziomu :///

mam nadzieję, że jednak są tu również jej zwolenniczki jak ja, a nie tylko hejterzy? :) odezwijcie się!
        • nigolla Re: Miłośniczki Chodakowskiej! 07.09.14, 10:16
          "Kobieta-koń" to był żarcik ;) Ja ogólnie uważam, że zrobiła mega dużo dla Polek, rzeczywiście poderwała z kanapy leniwe tyłki. Każdy ruch dobry, nieważne jaka jego jakość, lepszy kiepski niż wcale.
          • sandriks Re: Miłośniczki Chodakowskiej! 08.09.14, 16:21
            nie wiem, jakoś mnie nie śmieszy takie "poczucie humoru" żeby się naśmiewać z czyjegoś wyglądu...

no, ale wątek nie o tym miał być ;) naprawdę nie ma tu nikogo to by ćwiczył z Ewą? :)
    • anikssa Re: Miłośniczki Chodakowskiej! 10.09.14, 11:50
      jej fanką nie byłam i nie będę raczej, ale doceniam to, że ruszyła Polki z kanap :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka