Gość: truskaweczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 09:10 hej! jestem na niskokalorycznej diecie i cwicze aeroby codziennie - jaki srodek, suplement diety zastosowac, jesli chce przyspieszyc odchudzanie i polepszyc wydolnosc w czasie cwiczen? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scept89 Re: wspomaganie odchudzania&wysilku 09.05.06, 13:52 Wystarczy zwykla kawa -> srodek sprawdzony, dzialajacy i bezpieczny. Reszte mozna pozostawic ludziom wierzacym w koniecznosc gonienia za _w najlepszym wypadku_ 5% zmian wydolnosci i odchudzania u nie-olimpijskich atletow. Odpowiedz Link Zgłoś
yoric Off-topic - suplement na masę 10.05.06, 22:52 Scept, a co byś polecił ludziom ćwiczącym na masę (przy solidnej diecie)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 Re: Off-topic - suplement na masę 11.05.06, 13:20 Kreatynine: tinyurl.com/lnax4 z zastrzezeniem ze i tak zapewne 90% zalezy od jakosci treningow. Odpowiedz Link Zgłoś
yoric Re: Off-topic - suplement na masę 11.05.06, 13:27 Dzięki. W sumie mam dostęp do Springera i Elseviera i nie wpadłem, żeby tam pogrzebać. Poszperam tam nt glutaminy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś