Dodaj do ulubionych

Kopenhaska od jutra kto dołączy?

IP: *.chello.pl 05.01.03, 21:31
Czesc!
Postanowilam,isc na dietke kopenhaską.Jesli ktos ma ochote sie przylaczyc to
zapraszam.
Moze macie jakies rady jak przetrwac,podkreslam ja jeszcze nie
probowalam.Ciekawa jestem efektow czy naprawde ta dieta dziala,ja chce zgubic
jakies 3 kg.i poprawic przemiane materii.Napiszce co wam dala ta dietka i czy
bylo ciezko.
Zaczynam od jutra.
Pozdrawiam Helen
Obserwuj wątek
    • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 193.59.192.* 06.01.03, 10:58
      wlasnie dzis zaczelam.... na razie jest super i wiem ze wytrwam.... mam silne
      postanowienie czego i Tobie zycze:)
      pozdrawiam,
      Aga
      • Gość: Zuziaczek Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.01.03, 12:18
        Ja tez od jutra! Juz nie moge sie doczekac, dzisiaj zakupki i jazdaaa! U mnie
        to drugie podejscie, pierwsze bylo jakies pol roku temu - wtedy recultaty
        przeszly moje najsmielsze oczekiwania. Po tych 14 dniach podtrzymywalam
        Montignaca i chyba w sumie schudlam jakies 15 kg....niestety teraz troszke sie
        zaniedbalam w swieta pofolgowalam no i na rezultaty nie trzeba bylo dlugo
        czekac...Mysle ze to dobry czas aby znowu wziac sie za siebie...w koncu
        karnawal sie zaczal a potem wiosenka przyjdzie, ech...jestem jakas taka
        szczesliwa!buziaczki i trzymam kciuki!

zuziaczek
        • Gość: Bozenka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 212.182.122.* 06.01.03, 12:35
          Ja równiez od jutra (od wtorku). Troche sie boje bo nigdy wczesniej tego nie
          robiłam, ale przeciez nie jestem sama! TRZYMAM KCIUKI ZA NAS!
          Bozenka.
    • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 193.59.192.* 06.01.03, 12:41
      ja juz jestem po pierwszym lunchu i czuje sie fulllll..... co prawda nie
      przyprawione brokuly (zastepuje nimi szpinak) nie smakuja cudnie, ale nie jest
      zle...
      bedzie dobrze, zobaczycie!:)
      pzdr,
      Aga
      • Gość: Mysza Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: saturn:* / 192.168.100.* 06.01.03, 15:24
        Dziewczyny...
        Pomocy! Jak czytam te wasze posty to az mnie sciska :(
        Potrzebuje zrzucic pare kilo, ale najbardziej brak mi motywacji i jadlospisu !!!
        Czy nie mogly byscie mi cos podrzuci? Bo moja silna wola jest duza...ale
        glodoki nie sa dobrym rozwiazaniem wiec chetnie sie do was przylacze !!!

Mysza
        • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 193.59.192.* 06.01.03, 15:51
          Hej Myszko,
          jesli chodzi o motywacje, mam jej mnostwo... idzie wiosna, sporo ciuszkow
          zaczelo sie opinac, a przeciez tak przyjemnie jest miec luz w spodniach i
          spodniczkach.. moja kolezanka z pracy stosowala te diete dwa miesiace temu i
          nic a nic nie przytyla, zero efektu jo-jo... owszem, pilnuje sie, nie objada,
          ale to calkiem naturalne... schudla ok 5 kg i mnie dokladnie tez tyle brakuje
          do szczescia... dieta na pewno nie jest latwa, ale najtrudniejsze sa pierwsze
          dni, szczegolnie po swiatecznej rozpuscie:)
          do dziela, zaczynaj z nami i bedzie dobrze!
          pzdr,
          Aga
          • Gość: Mysza Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: saturn:* / 192.168.100.* 06.01.03, 15:57
            Witaj Aga!
            Mam w takim razie duza prosbe. Czy mozesz mi zaporoponowac jakis jadlospis na
            jutrzejszy dzien?
            Pozdrawiam
            • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 193.59.192.* 06.01.03, 16:15
              Dietka wyglada nastepujaco... trzeba scisle przestrzegac jej zasad oraz
              skladnikow, ponizej jej opis wraz z jadlospisem.... mnie mija pierwszy dzien i
              jest ok, spoko... zycze duzo wytrwalosci i motywacji :)
              www.dieta.hg.pl/dieta%20regulacyjna.htmpzdr,
              Aga

a pozostale forumowiczki? jak sie trzymacie?
              • Gość: Mysza Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: saturn:* / 192.168.100.* 07.01.03, 10:26
                Aga!
                Musze bardzo podziekowac...Szybko odpisalas mi gdzie mam szukac jadlospisu na
                dietke, ja skrupulatnie zanotowalam, male zakupy w sklepie i...dzis rano juz
                jadlam pierwszy zestawik, co prawda zmianilam troche kolejnosc posilkow ale jak
                wyczytalam nie ma to wiekszego znaczenia :))
                Serdecznie pozdrawiam i zycze duzo silnej woli.

Aaa zapomnialam dodac, dzis rano nie jadlam sniadania sama. Do mojej walki
                przylaczyl sie moj maz :) Jestem z niego dumna!
                • aguniap Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? 07.01.03, 10:38
                  witaj,
                  ciesze sie, ze zaczelas i mam nadzieje, ze sie uda:) pisalam, ze wczoraj
                  poleglam ze wzgledu na przeziebienie i ostry bol gardla.... posluchalam mojego
                  ukochanego, ktory doradzil mi bym diete kontynuowala po chorobie, bo teraz
                  organizm jest oslabiony... wiem ze mial racje,ale pojawily sie wyrzuty
                  sumienia, ze tak latwo sie poddalam, wiec od dzisiaj zaczelam znowu... nie wiem
                  czy jest sens diety, gdy biore leki, ale co tam...
                  na razie czuje sie ok, lunch dopiero przede mna...
                  pozdrawiam,
                  Aga
    • Gość: helen Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: *.chello.pl 06.01.03, 21:07
      Czesc! Widze ze nie tylko ja sie biore za siebie,a piszac tego posta wczoraj
      myslalam ze nikt sie nie dolaczy.Bardzo jestem wam za to wdzieczna,bedzie
      razniej.Moj pierwszy dzien rano kawa bardzo lubie lecz jedna to troche malo,ale
      jakos poszlo.Potem lunch jajka ok pomidor tez lecz szpinak byl tragiczny(boje
      sie ze w nastepnych dniach mi nie przejdzie przez gardlo).
      Pisalyscie ze mozna go zastapic brokulami(to uper pomysl ,lecz czy mozna bez
      ryzykaaby dieta dala efekt)W pracy zjadlam obiadek salatka i miesko super
      szkoda ze tak malo.Wrocilam z pracy i jestem glodna tym bardziej ze gotuje dla
      meza i dziecka i nawet nie moge sprobowac.Strasznie kusi i te zapachy.Lecz
      dopycham sie woda i jakos wytrzymam.
      Dzieki za wsparcie i mocno trzymam kciuki,uda nam sie.
      Codziennie bede was informowac jak mi idzie,zapraszam do pisania jak
      zniesliscie kolejny dzien.
      Pozdrawiam
      helen
      • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 193.59.192.* 07.01.03, 08:27
        witam,
        zaczelam dzis od nowa:(((( wczoraj wieczorem byl maly kryzys spowodowany
        oslabieniem i przeziebieniem, moj luby namowil mnie bym diete zaczela ponownie
        po chorobie i posluchalam go... co prawda zjadlam miesko wieczorem zgodnie z
        jadlospisem ale popilam herbata z sokiem malinowym i cos tam jeszcze
        przegryzlam... potem pojawily sie wyrzuty sumienia... i dzis rano mocne
        postanowienie poprawy:)) i od poczatku....
        ale teraz MUSI byc dobrze...
        pozdrawiam,
        Aga
      • Gość: Bozena Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 212.182.122.* 07.01.03, 19:23
        No to pierwszy dzien mam z głowy. Myslałam ze bedzie trudniej i bede głodna ale
        tego jest całkiem duzo. I tu moje pytanie salata czy cała? i ten befsztyk ile
        powinien wazyc (moze zjadłam za dużo:-))? Troche cieżko mi było jak robiłam
        zakupy dla mojego kochanego a pózniej kolacje... on ma bardzo szybką przemiane
        materii. Ale trzymam sie, czego i Wam zyczę!
    • Gość: Mysza Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: saturn:* / 192.168.100.* 07.01.03, 10:39
      Mam male pytanko? Czy mozna zastapic marchewke czyms?
      I jeszcze jedno, owoc; czy to ma byc zupelnie jakis?
      Mysza
    • Gość: Beata Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.03, 16:36
      Cześć wiesz ja dowiedziałam się o tej diecie od znajomej, jej naprawde pomogła
      zgubiła 13 kilo.Ja postanowiłam zacząc od jutra to jest od 8 stycznia2003.chce
      zgubic przynajmniej 10 kg.Trzymajcie kciuki wierze w to że mi sie uda.Powodzenia
    • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 193.59.192.* 08.01.03, 08:28
      Dziewczyny!
      Jak sie czujecie? ja super i chociaz chodze z lekkim uczuciem glodu to nie jest
      to meczace i mimo ze przygotowuje posilki dla rodzinki , nie
      dostaje "ślinotoku" na widok kabanoska (no moze troche:))...
      salata z cytryna i oliwka smakuje, miesko tez w miare... a z reszta nie ma
      problemu.. spokojnie wytrzymam, czego i Wam zycze:)
      pzdr,
      Aga
      • Gość: Beata Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.03, 13:03
        Wiecie co nie jest aż tak źle,nawet jak chce ci sie jeść to najlepiej napić sie
        wody.A tak poza tym to ja dopiero pierwszy dzień , ale nie jestem w tym sama ,
        bo razem z mama stosujemy tą diete .Powodzenia
    • Gość: Beata Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.03, 14:38
      A jak to wygląda z gumą do żucia bezcukrowa , można ja żuć?
    • Gość: helen Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: *.chello.pl 08.01.03, 21:41
      Witam!
      Ciekawa jestem jak wam idzie,ja jakos sie trzymam.
      Wczoraj troche spoznilam sie z obiadem poniewaz jadlam w pracy i juz mialam sie
      zabierac do jogurciku,a tu wpada klientka i robimy tipsy wiec zeszlo sie troche
      zanim moglam spokojnie zjesc.Niewiem jak wy ,ja sie nie najadam dopada mnie
      zawsze wieczorem wtedy pije i pije i jest troszke lepiej.Dzisiaj zjadlam
      wszystko ze smakiem tylko szkoda ze pomidory o tej poze roku sa plastikowe zero
      smaku, a salata nie dosc ze droga to malutka.Jutro kompocik ciekawa jestem czy
      ten zestawik wystarczy.Jak narazie to nic po sobie nie widze aby gdzies
      ubylo,lecz moze troszke ucieknie z udek i okolic.Jestem osoba szczupla jak
      sadza innni wrecz chuda i powinnam przytyc,lecz zawsze mialam bardzo dobra
      przemiane materii,a od jakiegos czasu niespodzianka zaczelo sie cos zmieniac i
      wchodzic tluszczyk tu i tam.Mam nadzieje ze u osob bez nadwagi ta dietka tez
      dziala i beda efekty jakies 2-3 kg i dobra przemiana.
      Bardzo chcialabym to miec juz za soba,bo mnie strasznie korci(dzisiaj robilam
      synkowi szczawiowa z jajkiem , dla meza cebulowa myslalam ze mnie wykreci nawet
      nie moglam sprobowac czy dobra,i te zapachy). Pocieszam sie ze juz jutro 4
      dzien i jakos zleci.
      Trzymam za was kciuki,i piszcie jak wam idzie.
      Pozdrawiam Helen
      • Gość: brzoskwinka jadlospis IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.01.03, 00:58
        DZIWCZYNY - MAM PROSBE
        CZY MOZECIE PRZESLAC MI JADLOPSIS KOPENHASKIEJ - ADRES:
        ja_sylwia@poczta.onet.pl

ZAPODZIAL MI SIE GDZIES, A CHCE JESZCZE RAZ SPROBOWAC!

TRZYMAM ZA WAS KCIUKI :-))
      • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 193.59.192.* 09.01.03, 08:25
        Witajcie Dziewczyny,
        podobnie jak Tobie Helen, idzie mi super, troszke wieczorami glodek doskwiera,
        ale walcze, pije i jest ok... tylko te cudne zapachy posilkow dla dzieciecia i
        ukochanego mnie powalaja, ale co tam!:)na razie sie nie waze ale czuje po sobie
        ze jest nieco lepiej w postaci zupelnie plaskiego brzuszka:))
        na pewno wytrwamy wszystkie do konca, zobaczycie! ale nie oszukujmy sie... zeby
        dieta miala swoj sens, trzeba troszke zmienic sposob zywienia po jej
        zakonczeniu (przynajmniej ja)... ale mam wielkie postanowienie, wiec musi byc
        dobrze!
        pozdrawiam serdecznie,
        Aga
        • Gość: Bozenka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 212.182.122.* 09.01.03, 10:46
          Witajcie! Dzis 3 dzien,u Agunki chyba tez, i nie jest tak źle a myslałam ze nie
          wytrzymam bez 2 drożdżówek dziennie:-)
          • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 193.59.192.* 09.01.03, 10:51
            witaj Bozenko, tak to trzeci dzien i samopoczucie bomba.... nie boli glowka,
            glod tak bardzo nie doskwiera i luzniej w dzinsach sie zrobilo:) a to dopiero
            poczatek.... najgorsze chwile przede mna, bo bede miala gosci i im przygotuje
            cos pysznego a sama o wodzie.... oto wyzwanie:)
            pozdr,
            Aga
    • Gość: mysza Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: saturn:* / 192.168.100.* 09.01.03, 11:57
      Dziewczyny, zdradzcie mi co mam zrobic z tym kompotem? Ugotowac jakies owoce (
      JAKIE?) Mozna dodac do tego cukier? No i co dalej tylko wypic owoce wyrzucic
      czy calosc ???
      A moze poprostu mam kupic jakies kompot w sloiku?
      Pozdrawiam Mysza
      • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 193.59.192.* 09.01.03, 12:30
        wlasciwie powinnas zjesc owoce z kompotu, ale nie slodzonego... taki ktory
        kupisz w sklepie n apewno zawiera cukier i konserwanty.... a z kolei mrozonka
        moze byc bardzo kwasna, chyba ze z truskawek.... proponuje, i ja chyba zrobie
        to samo jutro, kup sobie po troszku suszonych owocow, jablek, moreli, gruszek -
        do wyboru, i ugotuj taki kompocik a la wigilijny.... owoce na pewno beda
        slodkie i pyszne do zjedzenia... tak sobie wymyslilam i to mnie czeka jutro:)
        powodzenia,
        Aga
        • ea13 Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? 09.01.03, 15:19
          WItam i życzę wytrwałości :-) Wczoraj gotowanym kurczkiem zakończyłam
          kopenhaską z wynikiem - 6 kg. Od dzisiaj jestem na Atkinsie. Jesli chodzi o
          kompot, to ja nie gotowałam, w sklepie gotowego nie mogłam znaleźć i zjadałam 2-
          3 słoiczki deserów owocowych Gerbera (małe) tylko sprawdźcie skład, niektóre
          zawierają cukier lub mąke ryżową.
          • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 193.59.192.* 09.01.03, 15:43
            witam, dzieki za wsparcie i gratuluje wyniku.... tyle mniej wiecej mi brakuje
            do szczescia zeby bylo naprawde super... idzie mi ok, mam tylko od wczoraj
            problemy z bolem glowy, ale jak juz gdzies czytalam, to przy tego rodzaju
            diecie normalne :(
            pzdr,
            Aga
            • Gość: Bozenka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 212.182.122.* 09.01.03, 20:27
              Kolejny dzien mija i nawet całkiem przyjemna jest ta dieta, tylko troche czuje
              zmeczenie. Nie wiem czy to co przezyłam drugiego dnia rano było związane z
              dieta, czy dlatego ze spałam tylko 3 godziny ale rano po przebudzeniu trzęsły
              mi sie ręce i myślałm ze strace przytomność po pół godziny przeszło później
              cały dzien czułam się wstrętnie, ale teraz jest OK. Chyba moj organizm doznał
              małego szoku ze nie dostał całkiem sporej ilosci węglowodanów jak dawniej:-)
              • Gość: wrednaaa Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: *.9.12.vie.surfer.at 09.01.03, 23:23
                witam!
                przeczytalam wasze wypowiedzi i doszlam do wniosku ze ta dieta jest genialna.
                ja dzisiaj ja znalazlam w gazecie. zacznyam od niedzieli z mamuska. tylko z
                tymi posilkami w poludnie bede miala problemy, przeciez nie bede do szkoly
                szpinaku nosic. a jak mam do 17.00 szkolke to za pozno. nie wiem co zrobie. :(
                no ale co sie nie robi zeby schudnac. mam nadzieje ze wyniki bede pozytywne.
                dziewczyny trzymam za was kciuki!
                pa pa :)
                • Gość: dogma Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: *.solvay.com 10.01.03, 09:48
                  Zamieniaj sobie lunch z kolacją i bierz do szkoły jajka na twardo z pomidorem
                  lub wędlinę, jogurt czy twarożek też od biedy mozna wziąć. Ja tak biorę do
                  pracy :-). Mam dziś 10ty dzień i minus 4 na liczniku wagi!
                  Powodzenia!
              • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 193.59.192.* 10.01.03, 08:42
                Witam kolejnego czwartego dnia:)
                wczoraj podobnie jak Bozenka mialam kryzys, czulam spore zmeczenie, kolatanie
                serducha i ogolne uczucie slabosci... brrrrrr.... co tu duzo gadac - pewnie to
                skutki malego szoku dla organizmu.. dzis rano bylo nieco lepiej... ale boje sie
                czy wytrzymam ten dzisiejszy dzien kompocikowy:) bedzie ciezko, ale jesli
                przezyje, to dalej dam rade... Helen, jak Ci poszlo? mam nadzieje ze ok...
                Pozdrawiam serdecznie,
                Aga
    • Gość: wrednaaa Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: *.9.12.vie.surfer.at 10.01.03, 15:08
      a jezeli bym lunch jadla najpozniej o 14 a obiad gdziesz kolo 17? tak by mi to
      nalepiej pasowalo, ale nie wiem czy tak mozna.
      • Gość: dogma Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: *.solvay.com 10.01.03, 15:17
        Lepiej jest zrobić dłuższą orzerwę między posiłkami, jeśli są tylko dwa. Byłoby
        lepiej trochę później jeść obiad (18.00 ?) A wytrzymasz od 17.00 do następnego
        dnia do 14.00 tylko o kawie rano? Ja jestem najbardziej głodna właśnie
        wieczorem! Ale jak dla Ciebie nie ma sprawy, to spróbuj 2-3 dni.
      • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: 193.59.192.* 10.01.03, 15:19
        jak najbardziej jest to ok.....dieta jest dla Ciebie i ma Tobie sluzyc, wiec
        musisz ja ustawic pod swoje checi i mozliwosci... powodzenia:)
        Aga
    • Gość: wrednaaa Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: *.9.12.vie.surfer.at 10.01.03, 15:51
      jutro na zakupy kupic wszystkie "smakolyki" i w niedziele zaczynam. powinnam
      wytrzymac z ta przerwa. nie bedzie tak zle, a pozatym nie bede sama. :) pa pa
      • Gość: wrednaaa Re: Kopenhaska od jutra kto dołączy? IP: *.9.12.vie.surfer.at 13.01.03, 14:02
        Witam was!
        No nieciekawie wyglada z ta dieta. Dzisiaj jest moj pierwszy dzien. Jakos mi
        idzie. Narazie nie jestem glodna i licze te wszystkie kalorie zeby tylko nie
        przecholowac. Mam tylko nadzieje ze moj organizm to wytrzyma.
        Trzymajcie sie!
    • Gość: Bozenka Re: Kopenhaska od jutra ?Co u Ciebie Agunka? IP: 212.182.122.* 12.01.03, 19:43
      Hej Agunka jak dajesz sobie radę? Ja jutro muszę zrobić tort dla kochanego,ale
      nie tym sie martwie. Czuje sie osłabiona nie wiem czy dam rade do konca, tym
      bardziej ze ten kochany wcale mi nie pomaga, krzyczy zebym przerwała diete bo
      zle wygladam. No i dzis na obiad dodałam sobie małą kanapkę po tym jak dostałam
      kolki w okolicy serca. Nawet nie mam wagi i nie wiem czy cos ona działa na mnie
      czy nie, a może mam te drozdzaki i wszystko na marne.
      Jak ja przetrwam jutro z jednym posiłkiem?
      • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra ?Co u Ciebie Agunka? IP: 193.59.192.* 13.01.03, 09:04
        Hej Bozenko!:)
        widze ze czujesz sie podobnie jak ja i moj ukochany tez bardzo sie o mnie
        martwil i tez chcial bym przerwala ta diete nieszczesna.... Bozenko, wczoraj
        praktycznie caly dzien przelezalam w lozeczku, bylam tak bardzo oslabiona...
        nawet mycie zebow bardzo mnie meczylo, dostawalam niemal zadyszki, lomotanie
        serducha i ogolna slabosc... cos okropnego... wczoraj ja przerwalam... waga
        spadla mi o 3 kg i to jest juz widoczne (wazylam prawie 60kg przy wzroscie
        169cm)i duzo lepiej sie z tym czuje, naprawde... teraz postaram sie zachowac
        diete z gotowanym mieskiem, warzywami, wiecej owocow, odstawie ziemniaczki,
        makarony ktore uwielbiam, no i zero slodyczy... postaram sie znow chodzic na
        jakies cwiczonka i wierze ze bedzie git... nie ma sensu sie meczyc, bo ta dieta
        nie jest dla kazdego widac... jak sie dzis masz? i jak pozostale dziewczyny?
        trzymam za Was wszystkie, ktore wytrwaly... ja zrobilam pass....
        Pzdr,
        Aga
        • Gość: Mysza Re: Kopenhaska od jutra ?Co u Ciebie Agunka? IP: saturn:* / 192.168.100.* 13.01.03, 09:36
          Hej dziewczyny!
          Ja skapitulowalam w sobote czyli w 5 dzien...
          Poszlam na silownie,a moje serce po lekkim wysilku myslalam ze mi wyskoczy.
          Szybko cos zjadlam. Potem mialam wyrzuty sumienia, ale mysle ze lepiej skonczyc
          diete nic czekac az zemdleje.
          Pozdrawiam
        • Gość: Bozenka Re: Kopenhaska od jutra ?Co u Ciebie Agunka? IP: 212.182.122.* 13.01.03, 12:54
          Witaj Agunka! Nie wiem jak długo będę jeszcze na kopenhaskiej, moze dłabym rade
          do konca, ale teraz, (wiem ze to nie jest to forum) po 5 latach w trakcie
          przygotowywania tortu urodzinowego na jego 27 urodziny On mówi ze mam się
          wyprowadzić i ze ma mnie już dość. Teraz nie będę miała dostępu do sieci więc
          jestem tu chyba po raz ostatni. Zyczę wszystkim powodzenia.
          Bozena
          • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra ?Co u Ciebie Agunka? IP: 193.59.192.* 13.01.03, 13:07
            Bozenko, to bardzo przykre co piszesz..... pisalas o nim cieplo, wiec wydawalo
            sie ze jest wsparciem dla Ciebie w tych ciezkich dniach.... zycze Ci duzo
            pogody ducha i nie poddawaj sie.... porozmawiajcie, moze nie jest jednak za
            pozno....
            Serdecznie Cie pozdrawiam i pisz kiedy tylko bedziesz miala okazje,
            Aga
            • Gość: wrednaaa Re: Kopenhaska od jutra ? IP: *.9.12.vie.surfer.at 13.01.03, 14:03
              --------------------------------------------------------------------------------
              Witam was!
              No nieciekawie wyglada z ta dieta. Dzisiaj jest moj pierwszy dzien. Jakos mi
              idzie. Narazie nie jestem glodna i licze te wszystkie kalorie zeby tylko nie
              przecholowac. Mam tylko nadzieje ze moj organizm to wytrzyma.
              Trzymajcie sie!
              • Gość: agunka Re: Kopenhaska od jutra ? IP: 193.59.192.* 13.01.03, 14:13
                Jesli tylko bedziesz sie dobrze czula, to na pewno Ci sie powiedzie.... u mnie
                przewazylo okropne samopoczucie, ogolne oslabienie organizmu, a nie uczucie
                glodu czy lakomstwo.... widocznie nie dla mnie ta dieta, mam problemy z
                nadcisnieniem - moze to jest powod?
                powodzenia!
                Aga
                • jogger Re: Kopenhaska od jutra ? 13.01.03, 20:08
                  Złe samopoczucie, ból głowy - to objawy niedocukrzenia. Z reguły przyczyną jest
                  nadmierne wydzielanie insuliny (hiperinsulinemia). Może pomóc uzupełnienie
                  diety o składniki czynika tolerancji glukozy - chrom i wit. PP, a także cynamon.
                  • Gość: wrednaaa Re: Kopenhaska od jutra ? IP: *.9.12.vie.surfer.at 14.01.03, 20:25
                    moj drugi dzien sie prawie skonczyl. jeszcze tylko 11. :) nie wiem, ale sie
                    czuje sie taka ciezka, chodziaz i tak prawie nic nie jem, tylko to co jest mi
                    przepisane. no ale widocznie musi tak byc. za to mam energi w cholere. wogule
                    nie czuje sie zle, ale lepiej nie zapeszac. mam nadzieje ze bedzie mi dalej
                    dobrze szlo. wam tez tego zycze. narazie
                    • Gość: beti Re: Kopenhaska od jutra ? IP: proxy / 195.245.213.* 14.01.03, 21:22
                      Ja zaczynam od poniedziałku!!!Robiłam ją rok temu tylko ona nazywała się wtedy
                      dieta kosmonautów amerykańskich, ale była taka sama. Czułam się jak młody Bóg,
                      przetrzymałam te 14 dni, w zasadzie nawet bez specjalnej męki. Chodziłam
                      codziennie na basen wieczorem i pływałam godzinę bez przerwy robiąc 50
                      basenów. Jak człowiek zmęczony to nie głodny, więc wracałam z basenu i szłam
                      spać. Schudłam jakieś 8 kilo, ważyłam 50 i musiałam kupić mnóstwo nowych
                      spodni. I wszystko byłoby pieknie, gdyby nie to, że wyjechałam do Grecji i tam
                      się rzuciłam na te wszystkie smakołyki i już pooooszłooo!!!!Teraz waże 56 i
                      musze zrzucić jakieś sześć kilo, zeby spowrotem wleżć w tamte spodnie, które
                      leżą zapomniane na dnie szafy. Zyczcie mi powodzenia!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka