Gość: llll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 00:01 jak mozna im zapobiegac? co zrobic zeby skurcz szybciej puscil? moj facet ma takie skurcze ze czasem potrafi po prostu zwijac sie z bolu.. zupelnie nie wiem jak mu pomoc w takiej sytuacji:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amerido Re: Skurcze w nogach IP: *.kv.net.pl 21.09.03, 13:30 serwus ja tez mam skurcze..szczególnie kiedy plywam w basenie..wtedy dusze sie i topie. W zwiazku z tym zazywam codziennie Aspargin (Mg) i MagneB6. Narazie nie udalo mi sie jeszcze wyregulowac mojego niedoboru tych pierwiastków...ale mam nadzieje,ze bedzie lepiej.. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Skurcze w nogach 22.09.03, 11:10 Bierz wieksze dawki, żeby odbudować poziom magnezu, w tym czasie nie pij kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
lara81 Re: Skurcze w nogach 24.09.03, 07:33 Czasem skurcze sa powodem odwodnienia, trzeba wiecej pic wody mineralnej. Mi pomoglo. skurcze lapaly mnie nawet w przedramiona po silowni :) Nie mozna tez zapomniec o rozciaganiu i rozgrzewce przed wysilkiem. Czasem najprostrze rozwiazania sa najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś