Gość: robert IP: *.echostar.pl 22.04.09, 21:13 jestem otyły i mam duze pirsi jakie cwiczenia poza odchudzaniem oczywiscie pomoga mi pozbyc sie zbednego balastu w postaci owych duzych piersi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: pirsi 22.04.09, 21:53 trzeba by zbadac hormony. Piersi sie powinny zmiejszyc wraz w waga. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.stachurski Re: pirsi 24.04.09, 15:50 Witam, Faktycznie poziom hormonów, odpowiednia dieta to podstawa. Na początku musisz spalić zbędną tkankę tłuszczową a potem zobaczymy czy masz faktycznie przerośnięte gruczoły piersiowe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pirsi 27.04.09, 11:05 czy masz takie piersi jak na zdjeciu? de.wikipedia.org/wiki/Gyn%C3%A4komastie Wer sich zum Wurm macht, soll nicht klagen, wenn er getreten wird. Immanuel Kant Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: pirsi 28.04.09, 08:40 > jakie cwiczenia poza odchudzaniem Trening na siłowni podnosi poziom testosteronu. Podstawowymi ćwiczeniami rzeźbiącym klatkę są rozpiętki i przenoszenie ramion za głowę. Odpowiedz Link Zgłoś