Gość: mrzawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 20:16 co daje wam szcxzęście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manonlescu Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 20:47 Eliksir Szczęścia Nie można wyglądać seksownie, nie kochając się. Kobiety o bogatym życiu erotycznym są bardziej atrakcyjne od tych, którym los skąpi intymnych pieszczot. Codzienne napromieniowanie stresem odbiera urodę , gasi błysk w oku. Kiedy się kochasz, piękniejesz. Sperma uchodzi za naturalne serum młodości. Aktywność seksualna podwyższa poziom hormonów szczęścia: endorfin i oksytocyny. Mobilizuje, odświeża zmysły. Rumieniec seksualny sprawia, że cera jest bardziej ukrwiona, dotleniona i wypoczęta. Przyspieszony oddech w czasie orgazmu działa jak kuracja tlenowa. Dotlenia komórki, poprawia pracę narządów wewnętrznych, podnosi sprawność i witalność całego organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
loreanne Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 20:50 www.youtube.com/watch?v=Nu7-qf6LAD4 Odpowiedz Link Zgłoś
landart Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 20:54 www.youtube.com/watch?v=xRyydOkmSPg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: eliksir szczęścia IP: 212.59.248.* 21.10.09, 20:58 manonlescu napisała: > Eliksir Szczęścia > > Nie można wyglądać seksownie, nie kochając się. Kobiety o bogatym życiu > erotycznym są bardziej atrakcyjne od tych, którym los skąpi intymnych pieszczot > . > Codzienne napromieniowanie stresem odbiera urodę > , gasi błysk w oku. Kiedy się kochasz, piękniejesz. > > Sperma uchodzi za naturalne serum młodości. Aktywność seksualna podwyższa pozio > m > hormonów szczęścia: endorfin i oksytocyny. Mobilizuje, odświeża zmysły. > Rumieniec seksualny sprawia, że cera jest bardziej ukrwiona, dotleniona i > wypoczęta. Przyspieszony oddech w czasie orgazmu działa jak kuracja tlenowa. > Dotlenia komórki, poprawia pracę narządów wewnętrznych, podnosi sprawność i > witalność całego organizmu. no to ja chcę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasanouva Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 21:16 no to ja chcę :))))) no to ja służę swoją skromną osobą :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: eliksir szczęścia IP: 212.59.248.* 21.10.09, 21:18 no to ja służę swoją skromną osobą :))))) a cio bedziem robić ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasanouva Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 21:21 Gość portalu: Viviene napisał(a): > no to ja służę swoją skromną osobą :))))) > > a cio bedziem robić ?? :)) zbudujemy orgazmotron :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasanouva Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 21:27 kasanouva napisała: > Gość portalu: Viviene napisał(a): > > > no to ja służę swoją skromną osobą :))))) > > > > a cio bedziem robić ?? :)) > > zbudujemy orgazmotron :)))) za każdym razem jak na nim usiądziesz będziesz miała rumieńce i będziesz pięknie wyglądać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: eliksir szczęścia IP: 212.59.248.* 21.10.09, 21:35 za każdym razem jak na nim usiądziesz będziesz miała rumieńce i będziesz piękni > e > wyglądać :)) znowu ja? mam siadać? :) a ja siem bojem i wygladam pieknie,no ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: eliksir szczęścia IP: 212.59.248.* 21.10.09, 21:28 zbudujemy orgazmotron :)))) a cio to za maszynka? :) ogromna taaaka ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasanouva Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 21:36 Gość portalu: Viviene napisał(a): > zbudujemy orgazmotron :)))) > > a cio to za maszynka? :) > ogromna taaaka ? :) wygląda jak zwykły tron a do czego służy to się domyśl :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: eliksir szczęścia IP: 212.59.248.* 21.10.09, 21:40 wygląda jak zwykły tron a do czego służy to się domyśl :)) Auuuuuć,to boli to myslenie:)) wymysl cos innego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasanouva Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 21:45 Gość portalu: Viviene napisał(a): > wygląda jak zwykły tron a do czego służy to się domyśl :)) > > > Auuuuuć,to boli to myslenie:)) > wymysl cos innego:)) Zbudujemy dwukomorowy przybliżacz parowy, tylko nie pytaj do czego to potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: eliksir szczęścia IP: 212.59.248.* 21.10.09, 21:54 Zbudujemy dwukomorowy przybliżacz parowy, tylko nie pytaj do czego to potrzebne Ojej,dwukomorowy az,bo ja taka duzia jestem ?? :)) a moze żeby blizej było ? :)) a ja nie chciem na budowie pracować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasanouva Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 21:58 Gość portalu: Viviene napisał(a): > Zbudujemy dwukomorowy przybliżacz parowy, tylko nie pytaj do czego > to potrzebne > > Ojej,dwukomorowy az,bo ja taka duzia jestem ?? :)) > a moze żeby blizej było ? :)) > a ja nie chciem na budowie pracować :)) dobrze to zamiast budować będziemy rozbierać, stary piec, cegiełka po cegiełce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasanouva Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 22:00 kasanouva napisała: > Gość portalu: Viviene napisał(a): > > > Zbudujemy dwukomorowy przybliżacz parowy, tylko nie pytaj do czego > > to potrzebne > > > > Ojej,dwukomorowy az,bo ja taka duzia jestem ?? :)) > > a moze żeby blizej było ? :)) > > a ja nie chciem na budowie pracować :)) > > dobrze to zamiast budować będziemy rozbierać, stary piec, cegiełka po cegiełce > :)) zamiast na budowie będziesz w rozbieralni pracować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: eliksir szczęścia IP: 212.59.248.* 21.10.09, 22:01 dobrze to zamiast budować będziemy rozbierać, stary piec, cegiełka po cegiełce > :)) no i taka czarna bedem z sadzy a ja nie lubiem taka byc:)) a jak siem poparzem to co wtedy? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasanouva Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 22:04 Gość portalu: Viviene napisał(a): > dobrze to zamiast budować będziemy rozbierać, stary piec, cegiełka > po cegiełce > > :)) > > no i taka czarna bedem z sadzy a ja nie lubiem taka byc:)) > a jak siem poparzem to co wtedy? :)) to cię będę wodą polewał, kurde tyś się chyba naprawdę zimą urodziła, po wypowiedziach sądząc, nie masz czasem 15 lat dziecino ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: eliksir szczęścia IP: 212.59.248.* 21.10.09, 22:09 po wypowiedziach sądząc, nie masz czasem 15 lat dziecino ? ): mam - do setki ): woda?? nie nie nie :) wymysl cos innego,po co mi do szczescia piec i woda i ogromne cos tam i ten parzacy woz ? no po co? powiedz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasanouva Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 22:15 Gość portalu: Viviene napisał(a): > po wypowiedziach sądząc, nie masz czasem 15 lat dziecino ? > > ): mam - do setki ): > > woda?? nie nie nie :) > wymysl cos innego,po co mi do szczescia piec i woda i ogromne cos tam > i ten parzacy woz ? > no po co? powiedz:)) > Nie budujemy, nie rozbieramy to zagwiżdżmy Marsyliankę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: eliksir szczęścia IP: 212.59.248.* 21.10.09, 22:19 Nie budujemy, nie rozbieramy to zagwiżdżmy Marsyliankę :)) O taak ! :)) to lubie,tak gwizdajaco bedziemy sobie ssac ten eliksir :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasanouva Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 22:39 Gość portalu: Viviene napisał(a): > Nie budujemy, nie rozbieramy to zagwiżdżmy Marsyliankę :)) > > > O taak ! :)) > to lubie,tak gwizdajaco bedziemy sobie ssac ten eliksir :)) Żeby ssać trzeba mieć przyssawkę, masz coś takiego ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
loreanne Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 20:55 Gość portalu: mrzawka napisał(a): > co daje wam szcxzęście? szybkie zamęście :)) i dużo, dużo dzieci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: eliksir szczęścia 21.10.09, 21:19 Gość portalu: mrzawka napisał(a): > co daje wam szcxzęście? praca mnie odpręża, praca sprawia że jestem szczęśliwy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
addagio Re: eliksir szczęścia 24.10.09, 21:19 jest jeden, wiara bo zawsze trzeba wierzyć, że będzie lepiej.. www.youtube.com/watch?v=EnZvh4iNP2Y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrzawka Re: eliksir szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 19:21 miłość to ona jest przepisem na szczęście. Kiedy jesteś już z tą odpowiednią osobą czujesz że wszystko jest prostrze, łatwiejsze, jaśniejsze. Rozpiera cię szczęście. Jesteś przecież z najwspanialszym człowiekiem pod słońcewm. Masz mnustwo siły, energi, chęci do działania. Nawet najzyklejsze rzeczy dająci wiele radości. Czujesz że odnalazłeś swoje miejsce na ziemi że właśnie po to się urodziłeś aby spotkać tą osobę. Każda chwila znim daje ci wiele przyjemności i szczęścia...?Wy tweż przeżyliście coś takiego? Ja tak ale to uciekło zostały wspomnienia i myśl że nigdy nic już takiego mi się nie przydarzy. ?A związek w którem teraz tkwię nie ma nawet szczypty z tego co spotkało mnie z kimś innym. Czy wielka miłość dana jest nam tylko raz w życiu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: eliksir szczęścia IP: 212.59.248.* 26.10.09, 19:30 no to nie tkwij, nie mecz sie.... nie ,nie raz,moze nie taka sama ale jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrzawka Re: eliksir szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 19:41 ciężko się męczyć ale i ciężko coś skończyć, nie wiem trochę przywiązanie trochę szkoda mi go ranić. Wiem że łatwo się mówi ciężej robi . Kiedyś miałam jasne spojżenie na różne sprawy, i zawsze widziałam proste rozwiązanie. Teraz już tak nie jest. Może taka miłość z fajerwerkami towarzyszy tylko wczesnej młodości? MMoże jednak człowiek powinien kierować się rozsądkiem. Spotykasz odpowiedzialną życiową osobę może nie tak pociągającą ale rozsądną, wiesz że możesz liczyć na nią. Co jest ważniejsze rozsądek czy porywcz miłość. To szleństwo miłości dodaje skrzydeł ale czy na długo? Czy warto ulegać takiej miłości? Odpowiedz Link Zgłoś