mary-huana 07.11.09, 12:08 For You www.youtube.com/watch?v=6XAzkKE79nM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksenofobiczny Re: bicie naszych serc 07.11.09, 12:20 www.youtube.com/watch?v=J88lFkoXEQU Odpowiedz Link Zgłoś
drzywago Re: bicie naszych serc 07.11.09, 13:03 www.youtube.com/watch?v=IPBYCobK7lw Odpowiedz Link Zgłoś
manonlescu Re: bicie naszych serc 07.11.09, 13:07 I roztopieni w cichym błękicie, Tylko serc własnych usłyszym bicie. Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: bicie naszych serc 07.11.09, 13:09 Posłuchaj, jak mi prędko bije twoje serce. Odpowiedz Link Zgłoś
loreanne Re: bicie naszych serc 07.11.09, 13:32 Słuchaj po prostu głosu swego serca. Ono wie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bicie naszych serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 13:35 Rozsądek ważniejszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
hertzelein Re: bicie naszych serc 07.11.09, 16:44 Gość portalu: ja napisał(a): > > Rozsądek ważniejszy.. Jeżeli głos serca przegrywa z rozsądkiem, to tylko wyrazy współczucia dla życia rozsądnego człowieka zostają... Odpowiedz Link Zgłoś
landart Re: bicie naszych serc 12.11.09, 12:34 W miłości najczęściej jeden całuje a drugi nadstawia policzek. Gdy całują oboje naraz to właśnie jest szczęście.... Odpowiedz Link Zgłoś
addagio Re: bicie naszych serc 13.11.09, 11:50 (Wracam, wracam po długiej rozłące) Wracam, wracam po długiej rozłące - Dłonie twoje, niecierpliwe, lgnące. Wszystko - dawne, a niby na nowo - Drogi oddech-znajomy ruch głową... Znów prowadzisz przez wszystkie pokoje, I idziemy, idziemy oboje... Nowej sukni nie postrzegłem wcale - śmiech Twój dzwoni, że patrzę niedbale. Pokazujesz dłonią niespodzianie Nowe w kwiaty obicia na ścianie I list do mnie zaczęty na stole - "Pełen żalu ... Niech leży ... Tak wolę". Okno nagle otwierasz w głąb nieba - Niepotrzebnie, a właśnie tak trzeba. Dłoń ma tulisz do serca, więc słyszę, Jak uderza,- choć w ustach masz ciszę... I w tej ciszy, w straszliwym milczeniu Skroń mi, płacząc, składasz na ramieniu. Odpowiedz Link Zgłoś