Gość: gruba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:39 wierzycie w sny?? czy zle sny powinno sie interpretowac odwortnie jako zapowiedz czegos dobrego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipeczka Re: sny??????? 02.06.04, 20:47 mnie sie ostatnio śni ten na którego liczyłam, ale to już przeszłosc, co nie wróci. no i góry jedzenia mi sie śnią, i rano sie budze a lodówka pusta, i do sklepu ide coś tańszego wyszukać i sobie choć jedzeniem życie umilić, bo jak nie jedzeniem to czym? na razie przeżuwanie mnie ratuje i jednocześnie wpycha w problem tycia, ubrania sie robią ciasne, tyje ale co zrobic, stres mnie zżera, a ja zażeram żarcie, i kolo sie zamyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: sny??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:57 ja tez jem jak sie denerwuje ale sie staram ograniczac i ostatnio chudne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lipeczka Re: sny??????? 02.06.04, 21:19 to gratuluje, a ja chciałabym przestać jesć tyle, a narzie to silniejsze, a jaką diete stosujesz, dużo kilogramow masz do zrzutki? ten mój w ktorego wierzyłam ciągle miał do mnie pretensje, ze za gruba jestem, i to mnie dobijałao, bo przed problemami jakos trzymałąm sie w ryzaach z jedzeniem, a teraz wszystko puściło, ale znowu sie wezme za siebie, bo ajk tak dalej pójdzie tonie bede sie w nic mieścic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: sny??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:28 nie jem slodyczy i tyle zadnej diety. a znaczy sie slodycze jem raz w tyg mam sobie dzie wyznaczony;) no i odchudzam sie dla siebie bo jak sie odchudzalam dla nich to mi marnieszlo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lipeczka Re: sny??????? 02.06.04, 21:39 pewnie, najlepiej dla samej siebie być atrakcyjnejszą, szkoda, że faceci nie potrafia docenic tego co w nas jest, a tylko powłoke cielesna. ja niestety nie jestem z tych co w rozmiar es wchodza, ale marze o 40, a te ciuchy to takie małe, a ja jeszcze mam problem z tarczyca, i to nie jest takie proste żeby zrzucić kilogramy, a cym większy stres, to wtedy lodówka mnie ylko nie opuszcza, i nie ma rady. chciałabym zrzucic miecho czy kielbasy, bo mam koleżanke co nie je tego świństwa i jej zazdroszze, ma w sobie cos takiego fajnego, ze faceci do niej sie lepia, aona siebie lubi, i to chyba na tym to wszystko polega, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: sny??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:54 chyba najwazniejsze to kochac sama siebie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemoT_ Re: sny??????? IP: 10.121.0.* 02.06.04, 21:58 hmmmmmm nie wiem ale mialem wiel snow zlych czy dobrych .tylko te przeklete okno mam na przeciw co sie w nie spojrze po obudzeniu zapominam:)))))) heheh coz .......za to bedzie ciekawiej....... a tak musialbym na sny z rzucac odpowiedzilanosc;)) albo nie wychodzic z domku:)) nie poznawac innych osob:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: sny??????? 02.06.04, 22:04 No,z tymi snami, to jestem ostrożna... Zawsze, gdy śni mi się jakieś krwiste mięso, albo wypadanie zęba, to dowiaduję się wkrótce potem o jakieś smierci w bliższej lub dalszej rodzinie...Brrr, aż mi ciarki przeszły po grzbiecie na samo wspomnienie...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemoT_ Re: sny??????? IP: 10.121.0.* 02.06.04, 22:06 jezu!!!!!!!!!!!! no to juz starcilem cala rodzinke.........snilo mi sie ze w bojce starcilem kilka zebow..........niezle:((( a kre sie lala.oj no no :((hm tego grunt by nie wierzyc:)) a bedzie oky:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: sny??????? 02.06.04, 22:12 Kilka nocy pod rząd śnił mi się pewien sen. Przedstawiał on II wojnę światową. Sen był wielowątkowy. Ja oczywiście w każdej z przedstawionych we śnie akcji brałam czynny udział. Ciekawe było to, że przez kolejne noce pod rząd akcja we śnie rozwijała się, a fabuła była bardzo "urealniona"...Później tak zastanawiałam się, czy przypadkiem ten sen nie był obrazem jakiegoś wycinka z mojego poprzedniego wcielenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemoT_ Re: sny??????? IP: 10.121.0.* 02.06.04, 22:20 tez nieraz sie na takimi snami zastanawiam........realnymi we snie;))) Odpowiedz Link Zgłoś