Gość: kropka IP: *.rybnet.pl 04.04.02, 09:10 co sądzicie o zwiazku z młodszym facetem? czy "stereotypowe" społeczeństwo zaakceptuje taki układ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: messja Re: młodszy!? IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 09:17 Gość portalu: kropka napisał(a): > co sądzicie o zwiazku z młodszym facetem? czy "stereotypowe" społeczeństwo > zaakceptuje taki układ? ile mlodszy? jesli tylko kilka lat to sie nie przejmuj nikim... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: młodszy!? 04.04.02, 09:36 "społeczeństwo" nie zaakceptuje w żadnym wypadku, będą się zastanawiać czym go kupiłaś, albo co mu załatwiłaś, to nie Francja gdzie takie związki są aprobowane, ale przecież to Twoje życie, a nie "społeczeństwa", jak go kochasz to się nie przejmuj tylko stopniowo staraj przekonać do niego najblizszych, a inni.....Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: młodszy!? IP: 213.77.81.* 04.04.02, 10:06 Gość portalu: kropka napisał(a): > co sądzicie o zwiazku z młodszym facetem? czy "stereotypowe" społeczeństwo > zaakceptuje taki układ? chyba wazniejsze czy Ty taki uklad zaakceptujesz , zawsze znajda sie osoby ktore beda komentowac/krytykowac/wysmiewac/obgadywac/... , tym bardziej jesli roznica wieku jest 'widoczna' , szukanie akceptacji u nich na nic sie nie zda - raczej pogorszy sprawe - sugestywne poczucie winy .., jeśli sam/a taki zwiazek potrafisz zaakceptowac , jestes na tyle silny/a - czesci 'stereotypow' zamkniesz usta , a reszcie pozostaje pokazac ze jestes 'ponad to' , i powodzenia - o szczescie warto zawalczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ansha Re: młodszy!? 04.04.02, 11:59 Społeczeństwo to jeszcze pikuś. Problem może być, jak długo ze soba pobędziecie i nagle wyjdzie, że on - z racji wieku - nie ma tego co ty, że dopiero do pewnych rzeczy dochodzi i na tym tle wyniknie mu cała masa kompleksów, które najzwyczajniej uniemożliwią czerpanie radości z codzinnego wspólnego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: młodszy!? IP: 192.168.14.* 04.04.02, 13:25 Jeżeli dobrze wam we dwoje to lej na to co powiedzą inni. Gdyby był niższy mówiliby, że za niski. Gdyby był wyższy mówiliby, że za wysoki. Nie przejmuj się nikim. Masz jedno zycie i przeżyj je tak jak Ty chcesz a nie tak by zadowolić innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchla Re: młodszy!? IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 20:38 Wiesz cio Ci powiem ja zawsze doslownie zawsze bylam z kims mlodszym i teraz tez znow chcialabym byc z kims kto jest mlodszy moze dlatego ze ja po prostu nie czuje sie na swoj wiek nie wiem ale uwazam ze to nic zlego naprawde przeciez to tez czlowiek a czasem 18 latek jest bardziej dojzaly niz jakis tam dwudziesto paro latek:)) takie jest moje zdanie wiec dziewczyny nie martwcie sie o wiek jest duzo problemow na swiecie po co jeszcze sobie jeden dodawac :) pozdrowionka pchla:)) Odpowiedz Link Zgłoś
irma.x Re: młodszy!? 05.04.02, 10:04 Gość portalu: kropka napisał(a): > co sądzicie o zwiazku z młodszym facetem? czy "stereotypowe" społeczeństwo > zaakceptuje taki układ? a Ty zyjesz dla spoleczenstwa, czy dla siebie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porenn Re: młodszy!? IP: *.chello.pl 05.04.02, 19:32 Gość portalu: kropka napisał(a): > co sądzicie o zwiazku z młodszym facetem? czy "stereotypowe" społeczeństwo > zaakceptuje taki układ? Społeczeństewu nic do tego. U mnie w rodzinie taki układ jest bardzo powszechny - jakoś samo tak wychodzi, i dobrze jest. jedyny rodzinny rozwód, który widać na horyzoncie, jest w małżeństwie "wiekowo poprawnym" ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: młodszy!? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 20:29 Jezeli to kwestia 5 lat to nawet nikt nie zauwazy. Mam co najmniej 2 kolegow ze starszymi zonami o 4 i 5 lat i w ogole nie widac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: młodszy!? IP: 195.187.56.* 08.04.02, 14:06 O jakiej roznicy wieku mowisz? Ja znam bardzo sympatycznego chlopaka mlodszego ode mnie o 8 lat. Wykluczylam go wlasnie dlatego, ze jest mlodszy...to byl jedyny powod. Nie wiem czy dobrze zrobilam...(?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrrising Na drzewo ze społeczeństwem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 15:54 kochasz go to z nim bądź :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Na drzewo ze społeczeństwem 11.04.02, 16:34 Albo się kocha, albo nie. Wiek nie ma z tym wiele wspólnego. Kriziu natura ludzka jest pełna wątpliwości, a młodość czasem oznacza niedojrzałość. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Na drzewo ze społeczeństwem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.04.02, 22:11 A jeżeli ten młodszy ma 22 lata mniej, kocha i jest kochany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasmina Re: Na drzewo ze społeczeństwem IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.04.02, 22:42 Najwazniejsze jest to co czujecie do siebie. Jesli sie kochacie-to radze zapomniec o wieku. Spoleczenstwo,coz...zawsze znajda sie tacy ,co to duzo beda miec do powiedzenia...No i co z tego,niech sobie mowia,tyle ich. A ja Wam zycze szczescia! Nie wszystkich dziwi roznica wieku.:) Pozdrawiam serdecznie. Yasmina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: młodszy!? IP: *.w.club-internet.fr 16.04.02, 15:45 Sama sie nad tym zastanawiam. Poznalam niedawno uroczego 21 letniego chlopaka, sama mam 25.. Mysle, ze najwazniejsze jest to, czy jest dojrzaly, bo z drugiej strony bywa, ze 30-latkowie maja mentalnosc osiemnastolatkow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjot Re: młodszy!? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 18:01 Mój Boże! Ależ macie problemy!!! Ja od swojej zdecydowanie lepszej połowy jestem młodszy o 15lat! Jesteśmy już prawie 21 latek razem i jakoś szlak nas nie trafił a i ludzie nas nie ukamienowali! Przecież to wszystko zależy od WAS!!! Małżeństwo to nie tylko łoże i czułe, piękne słówka. Współmałżonek to ktoś więcej niż kumpel z którym można „konie kraść”! Ktoś na kogo zawsze możesz liczyć. Ktoś o takich samych zainteresowaniach ba nawet poglądach politycznych! Przecież jesteście razem w nocy i w dzień bez względu na chwilowe nastroje! Metoda wzajemnych ustępstw na dłuższą metę „psu na budę” się zda! I to jest właśnie podstawa trwałości związku! Trzeba takiego kogoś szukać! A wiek... to dalsza sprawa z tym naprawdę da się całkiem świetnie żyć! Najniższe ukłony! Lekko wkurzony (wg mnie) śmiesznymi problemami M.J. Odpowiedz Link Zgłoś