meg25 25.11.04, 09:34 Wiem, że za mało wiem , By wiele w życiu zmienić. Wiem, że za dużo w życiu chcę. Chcę Twoich czułych rąk, Słońca i zieleni I lata w środku zimy chcę. Pozdrawiam i miłego dnia życzę!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samowolny Re: Chcę... 25.11.04, 09:38 witamsrana:)) oj widze że jakos sie porobiło że kazdy tu jakies roszczenia ma..wkoło tylko "chcę" i "chcę" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chcę... 25.11.04, 09:47 A co! Inni mogą, a ja nie?:))) Czołem Samowolny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Chcę... 25.11.04, 09:40 Meg, w pewnych warunkach zimą też jest lato:)) Świata może nie zmienisz, ale wiesz wuystarczająco dużo, aby swoją zimę w lato obrócić;)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Chcę... 25.11.04, 09:47 lato w zimie miałem wczoraj...zrobiłem sobie ciepłą kompiel, drinka z palemką i poczułem sie jak nad ciepłym motrzem a i loty tez w wannie jadłem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chcę... 25.11.04, 09:54 Loty w wannie? Opierzone? A fuj, Samowolny;))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Chcę... 25.11.04, 09:56 lody znaczy sie miało być..takie jajcokiem (adwokatem)polane wogóle zrobiłen sobie wczoraj hawaje w łazience:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chcę... 25.11.04, 10:04 Ja też czasami odcinam się od świata, gaszę światło, zapalam świece, zanurzam się w pachnącej gorącej wodzie i z lampką dobrego wina słucham muzyki...:)) O kurczę, wracam do rzeczywistości;)) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Chcę... 25.11.04, 11:15 Wy tu o palmach, drinkach, gorących kąpielach, latających lodach...a ja na łopacie jadę od 6 rano coby śnieg odrzucić. Nawiało go łod jasnej cholery... A drinka bym się napił, tylko bez lodu...bo tak przemarzłem, pewno jak Eskimos będę sikał kostakami lodu...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chcę... 25.11.04, 11:25 No, nie będziemy łapać tych kostek;)) Larix, a przy łopacie to się chyba nieźle rozgrzać można;)) Nadstaw kubek, wleje Ci coś dobrego, coby Ci wszystkie członki odtajały:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Chcę... 25.11.04, 11:26 larix dobrze dla zdrowia poruszać sie tak z rana:)))) a jak szybciej "szipom" beziesz machał to nie zmarzniesz jeno rozgrzejesz sie..ale uważaj cobys sie nie zapocił:))) i masz tu herbate z "pradem" ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Chcę... 25.11.04, 11:28 larix31 napisał: > tak przemarzłem, pewno jak Eskimos będę sikał kostakami lodu...:))))) trza se spodnioki pod galoty oblyc coby "interes" nie wychłodzić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Chcę... 25.11.04, 10:05 Właśnie wybieram się na łazienkowe Hawaje. Lodów nie mam, ale za to mam mnóstwo pianki pachnącej. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Chcę... 25.11.04, 10:16 wow m_alinko poranne hawaje łazienkowe..ech fajnie se masz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chcę... 25.11.04, 09:51 Obracam, obracam i obrócić nie mogę:( Ale co tam, próbuję dalej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Chcę... 25.11.04, 10:00 Powolutku, pomalutku:) Zacznij od Hawajów w łazience na przykład:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chcę... 25.11.04, 10:07 Muszę się spieszyć, bo niedługo likwiduję wannę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Chcę... 25.11.04, 10:15 meg po co likwidujesz wanne?? wanna to podstawowa rzecz w łazience:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chcę... 25.11.04, 10:25 A prysznic sobie wstawię. Też daje duże możliwości;))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Chcę... 25.11.04, 10:44 ale prysznic wraz z osłoną mozna nad wanną zamontowaćja tak mam..nacodzień korzystam z prysznica ale czasem sie chce "wyciagnąć nogi" i poleżeć w ciepłej wodzie a wtedy wanna jest potrzebna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chcę... 25.11.04, 11:07 Hmmm... zastanowię się:))) U mnie jest jeszcze taki problem, że syn uwielbia się kąpać... rano! Wyobraź sobie tę zablokowaną na dość długo łazienkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Chcę... 25.11.04, 11:19 jak syn chce sie długo kompac rano to niechaj wstaje wczesniej od innych.. ja tak postawiłem sprawe jak mieszkałem z synami i starszy wstaje o 6-ej rano i zajmuje łazienke na 40 minut ale nikomu to nie przeszkadza..:)))) jak to powiadaja "albo rybki albo akwarium":))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Chcę... 25.11.04, 11:39 zapewniam cie że kobiety mają takie same zdolnosci perswazji(jak nie lepsze):))) uwierz w siebie a poranki nie będa codzienną walką o dostep do łazienki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chcę... 25.11.04, 11:46 wiara czyni cuda:))podobno;)) moje umiejętności przekonywania kończą się tam gdzie...zaczyna się mój syn:)) ale spróbuję raz jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Chcę... 25.11.04, 11:57 no tak odwieczne problemy poranne ..pospac jeszcze czy w spokoju przed wszystkimi dowoli korzystac z dobrodziejstw łazienki:))))) całe szczęście że ja nie mam takich dylematów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chcę... 25.11.04, 12:02 Ja chwilowo też nie, ale wrócą, wrócą... Aktualnie zastanawiam się czy jeszcze jedna lampka wina pobudzi mnie do pracy czy uśpi przy biurku:DDD Kolega przyniósł butlę z wyrobem własnym i namiętnie oddajemy się degustacji;))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Chcę... 25.11.04, 12:13 meg25 napisała: >Kolega przyniósł butlę z wyrobem własnym i namiętnie > oddajemy się degustacji;))) gdzie te czasy że aby sie napic w pracy to trza było studenta z zagranicy zaprosic ze to niby zagraniczny interesant i tek dalej... ech ustawy ustawami ale nic nie powstrzyma polskiego samogonu:))) meg jak nie wypijesz to sie nie dowiesz czy następny kieliszek cie uspi czy nie..a nic bo ludzkie nie powinno nam byc obce:)))) tedy chluśniem bo uśniem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chcę... 25.11.04, 12:19 Ha, ha, albo chluśniem i uśniem!:DD Jeśli się już dzisiaj nie odezwę, znaczy śpię snem sprawiedliwej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Chcę... 25.11.04, 12:21 oki a my bedziemy przy tobie na paluszkach coby nie obudzić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Chcę... 25.11.04, 14:33 Też pięknie może być:) Prysznic to chłodzące wody wodospadów Polinezji:)) Kwiaty we włosy, na szyję i hasaj do woli Meg. Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chcę... 25.11.04, 14:37 Oj, Malinko, pobudziłaś moją wyobraźnię;)) A jak Twoja kąpiel? Moczyłaś się do tej pory???;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chcę... 25.11.04, 15:23 O rany, zaraz lecę do domku, napuszczam wodę i też tak będę miała:))) Bo wieczorem to już mi się nie chce. Tylko szybciutki prysznic i spać!:))) Odpowiedz Link Zgłoś