Gość: kaja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 20:17 Ja, uroczyście odwołuję i odszczekuję, jakoby faceci byli kłamliwymi świniami. A pisałam to wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: Odwołuję..... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 20:19 Pragnę dodać, że nie piszę tego pod bezpośrednim przymusem. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Odwołuję..... 14.05.02, 22:13 Myślę, że jest ich więcej. Wreszcie jakaś kobieta, która dobrze o nas mówi, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: Odwołuję..... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.05.02, 22:55 Sa prawdomownymi swiniami ;-))))) Ale kobiety wcale nie sa lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Odwołuję..... IP: *.proxy.aol.com 15.05.02, 00:54 Gość portalu: Krizia napisał(a): > Sa prawdomownymi swiniami ;-))))) > > Ale kobiety wcale nie sa lepsze. czasami klamia, czasami sa swiniami, a czasami ani jedo ani drugie:))) kobiety nie sa lepsze, ale sa ladniejsze i lepiej sie ubieraja:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Odwołuję..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 07:07 I częściej się myją, co czuć wyraźnie w publicznych środkach lokomocji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy666 Re: Odwołuję..... 15.05.02, 07:31 Faceci to zasmarkane szowinistyczne swinie, sam taka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: Odwołuję..... IP: 195.116.222.* 15.05.02, 09:31 Kobiety tez czesciej sie myla.. co czuc wszędzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Odwołuję..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 20:00 Niemniej jednak jeden niedomyty mężczyżna w tramwaju potrafi zasmrodzić dokumentnie pozostałych współpasażerów. Niestety, dziś trafiło mi się wpaść takiemu pod pachę z racji tłoku. Na następnym przystanku wypadłam zaczerpnąć tchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Odwołuję..... IP: 153.111.60.* 15.05.02, 07:45 Ale watek. Nr.1 Ja osobiscie chodze na plywalnie codziennie i uzywam dobrych meskich perfum w stylu Paco Rabane... Nr.2 Klamstwo jest pojeciem wzglednym i zawsze doszukujemy sie w nim czegos negatywnego, a przeciez to ono leczy nas z prozaicznosci zycia to ono wlasnie tworzy zament i intrygi. Co by warte bylo zycie bez klamstwa? Nr.3 Faceci potrafia sie ubierac tylko ta moda dopiero nadchodzi do europy srodkowo wschodniej. Jesliby spojrzec na pld do Wloch czy zach do Francji lub obejrzec od srodka Montecarlo to kochani sami byscie sie zdziwili. Ja chodze w 12 letnim kubraczku z duza iloscia dziur. Nie ubieram sie elegancko bo nie prowadze zadnych interesow i nie szukam panienki na podryw i przelot...hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Odwołuję..... 15.05.02, 08:33 dwunastoletni kubraczek to nic złego, ale dziury to zwykły przejaw lenistwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: Odwołuję..... IP: 195.116.222.* 15.05.02, 09:33 Ten jego kubraczek to musi byc leniwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Nie odwołuję..... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 15:25 Przykro mi bardzo, ale faceci to jednak zwodnicza populacja i i tak są kłamliwymi świniami. Tyle na dzisiaj. Nie wiem czy jutro mi się polepszy. A może i pogorszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Nie odwołuję..... IP: 195.116.222.* 15.05.02, 16:02 Zacznij zmieniac swiat od siebie.. a my jestesmy tacy sami jak wy.. tylko troche inni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Nie odwołuję..... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 17:41 A po co mam zmieniać świat zaczynając od siebie? Jestem o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Nie odwołuję..... IP: *.acn.waw.pl 15.05.02, 18:07 no tez.. punkt widzenia jest istotny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Nie odwołuję..... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 18:28 Gość portalu: Belbo napisał(a): > no tez.. punkt widzenia jest istotny.. Jestem mądra, piękna, zgrabna i powabna... Jak to szło? samochwała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Odwołuję..... IP: 195.216.121.* 15.05.02, 08:42 Chętnie zobaczyłabym Ciebie w tym kubraczku..... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Odwołuję..... IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 09:16 Faceci są w porządku, wbrew pozorom. Ale jak przeginają to trzeba dać ostro po łapkach ale nie tragizować! :) I najważniejsze to ich czasem zrozumieć... bez zapominania o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Odwołuję..... IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 15.05.02, 09:39 Faceci sa OK... i nawet uwazam, ze pewien meski styl zycia jest zdrowszy np. jak miedzy dwoma facetami (kumplami) cos jest nie tak to dadza sobie po mordzie, a potem ida na wspolne piwo i jest ok, a kobitki to beda sie "podszypywaly", tepily, docinaly sobie, slowem "zmijowaly" - bez konca, az sie wykoncza... Albo kwestia rywalizacji o panienke.. Facet powie: ty od....prz sie od niej bo dostaniesz... i sprawa jasna... a baby? Same wiecie... No tylko czasem z tymi facetami to jest dziwnie.... A upodobanie do klamst chyba nie jest tak scisle przyporzadkowane do plci... Ponoc istnieje gen egoizmu.... moze jest tez gen klamstwa (zlokalizowany na chromosomie Y?)... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Odwołuję..... 15.05.02, 09:42 moze i nie sa klamliwymi swiniami, ale male z nich prosiaki i tyle;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Odwołuję..... IP: 212.160.165.* 15.05.02, 10:29 Ale ja naprawde jestem wstretna, klamliwa, szowinistyczna, meska swinia. Jak pelne koryto mi mile. Odpowiedz Link Zgłoś
ona12 Re: Odwołuję..... 15.05.02, 10:46 gucio prawda, oczekujesz czegoś, cio ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Odwołuję..... IP: 212.160.165.* 15.05.02, 11:33 ona12 napisał(a): > gucio prawda, oczekujesz czegoś, cio ?:) No jasne. Wyrazow uwielbienia, stalych posilkow, czystej koszuli co rano, braku putan................................. listowac dalej, racziczki mi sie mecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Re: Odwołuję..... IP: 195.116.222.* 15.05.02, 11:47 polistuj.. krzepy nabierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś