Dodaj do ulubionych

POZNAM FAJNA DZIEWCZYNE

19.01.05, 23:12
witam poznam fajna dzieczyne powiadaja ze jestem przystojnym facetem i
narazie dobrze z tym mi jest ale jest problem nigdy niespotkalem milosci moze
tu ja znajde :)
Obserwuj wątek
    • Gość: krecona ona Re: POZNAM FAJNA DZIEWCZYNE IP: *.torun.mm.pl 20.01.05, 01:20
      wszystkie jestesmy fajne:):):)
      jak nie okreslisz kryteriow fajnosci, trudno bedzie znalezc...

nie mniej: powodzenia zycze!
    • Gość: tyle Re: POZNAM FAJNA DZIEWCZYNE IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 20.01.05, 15:42
      "jestem przystojnym facetem i narazie dobrze z tym"
      no sam widzisz.. masz towarzystwo, przystojniaka.. heh
      A ze Milosc nosi sie w sobie, to masz juz wszystko ;)

ale zycze milych poszukiwan, tej "fajnej";)
      • Gość: zuzanna Re: POZNAM FAJNA DZIEWCZYNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:11
        Ciekawa jestem, gdzie jeszcze szukasz (oprócz na forum), no i jak te
        poszukiwania wyglądały do tej pory. Powiem Ci tylko, że czasem mozna spotkać
        kogoś wyjątkowego i może być z tego coś super, ale można to przegapić zbytnim
        oczekiwaniem na coś niby wyjątkowego (że niby jakieś fanfary mam usłyszeć, albo
        wewnętrzny głos, krzyczący na całe gardło: TO TEN !!!!!!!!!!). Pisze to tylko
        dlatego, ze sama w zyciu przesrałam 2 sprawy, bo myslalam, ze czekam na cos
        wyjątkowego i juz do konca zycia pozostaje mi pytac sie: co by było gdyby. A
        teraz wiem ze to tamte sytuacje byly wyjątkowe, ale coz, juz dawno jest za
        pozno!
        Tak więc moja rada dla Ciebie (który twierdzisz, ze jeszcze nie przeżyłeś
        prawdziwej miłości) - NIE PRZEGAP JEJ!!
        Pozdrawiam!
    • Gość: ewa Re: POZNAM FAJNA DZIEWCZYNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:15
      Ja jestem też fajna , skad jestes i ile masz lat. mój adres evwa5@o2.pl
    • Gość: misiaaa Re: POZNAM FAJNA DZIEWCZYNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:06
      skoro jesteś taki przystojny to... po co szukasz?:D a miłość krąży, sama Cię
      znajdzie;) nie dygaj;) nic, jak ma być to bedzie;) i... wiesz ja jestem fajna:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka