IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:51
Hehe, mam dwudziestoośmiominutowy film o Miriam - a ona ma siusiaka i małe
jajka, w sumie glupia sprawa, nie wiem, gdzie chowa ptaszka, kiedy robi za
kobietę, może ma jakąś rozpadlinę cielesną, co Wy na to, drodzy Państwo?
Czy ma jakieś dodatkowe otwory technologiczne, czy nie ma?
Obserwuj wątek
    • szybki_wytrysk Re: Miriam 02.03.05, 10:55
      Iwonko ale strzeliłaś . Jak gajowy jajami o sosnę. Co to ma wspólnego z
      romantyzmem ? Wszak jesteśmy na forum romantica.
      • Gość: iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:18
        Ty się, wytrysk, nie znasz, wlasnie kupę romantyzmu miriam w sobie miala, ale
        zaraz jej to wyjęli. Przez chwilę byla nadziana, jeżeli możemy podciagnąc TO
        pod reumatyzm, ktorego tak zażarcie bronisz. Ale po co?
        • szybki_wytrysk Re: Miriam 02.03.05, 11:36
          Zaraz, nie qmam , była nadziana ? Ktoś go bzykał ?
          • Gość: iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:43
            Tak, tak, właśnie. A potem role sie odwrócily. Zważywszy na to wszystko, sprawa
            wydaje sie być nieco egzotyczna, w sumie Miriam jest dosyć uniwersalna,
            jej SPRZĘT dziala, efekt końcowy, oczywiście, nastąpił, dlatego wzbudzilo to
            we mnie ową niezdrową ciekawosc, co jest własnie takie romantyczne, i dlatego
            pasuje jak znalazl na to forum. A ty mi tu o jajach gajowego - w ogole bez
            polotu!!!
            • szybki_wytrysk Re: Miriam 02.03.05, 11:45
              Ach teraz qmam. Romantyczna historia. Wzruszyłem sie jak stary siennik ;)
              • Gość: iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:57
                Odkrylam niedawno kwaterę bezdomniakow - i to oni spali na starych siennikach.
                • szybki_wytrysk Re: Miriam 02.03.05, 12:41
                  Qrde. :))))) A ja klikam z centralnego.
                  • Gość: iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:24
                    Czy twój wytrysk nie jest aby przedwczesny? Czy to kwestia interpretacji, czy
                    tez jesteś zbyt poblażliwy dla siebie? Jak to tam jest z twoją fizjologią,
                    kochanie? Czy często miewasz reklamacje? Chcialabym obejrzeć twoją księgę
                    życzeń i zażaleń. Wiem, że pytania diagnostyczne nie są romantyczne, ale muszę
                    wiedzieć, z kim mam do czynienia, zważywszy na twoją aktywnośc na forum.....
                    Dodam tez ,że chyba się nie poznali na humorze, który preferujesz, wydaje mi
                    się to wręcz marnotrawstwem, nie jestes w dobrych rękach.

To nie są oświadczyny, żebyśmy się dobrze zrozumieli.
                    • szybki_wytrysk Re: Miriam 02.03.05, 13:36
                      Już Miriam pisałem, że bzykam się szybko pierwszy raz. Po kilku chwilach
                      mogęsie bzykac nawet kilka godzin. Laski raczej nie narzekają, przeciwnie, chcą
                      jeszcze na drugi dzień.

Co do mojego humoru.... hm.... ale ja przeciez tu nie żartuję . Takie mam
                      poglądy i dzielę się nimi , to wszystko.
                      • szybki_wytrysk Re: Miriam 02.03.05, 13:37
                        Ach ... pomyliłem imie . Ty nie jestes przeciez Miriam , tylko Iwona.
                        • Gość: iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:34
                          No widzisz, kiepściutko, co by bylo, gdybyś pomylil imiona aktualnych panien?
                          Kompromitacja!!! No a teraz opowiedz mi coś śmiesznego, z twojej kariery
                          reproduktora, jakieś najśmieszniejsze bzykańsko, coś, co mnie powali na kolana,
                          niewykluczone, że stanę sie twoją zwolenniczką, możemy do cna razem zdeprawowac
                          to forum.
                          • Gość: tez iwona Re: Miriam IP: 212.191.74.* 02.03.05, 15:54
                            Iwono, czy nie myślałas nigdy o tym, że powinnaś zacząć leczyć się.
                            • Gość: też iwona Re: Miriam IP: 212.191.74.* 02.03.05, 16:04
                              I zastanów się, czego naprawdę się boisz.
                            • Gość: iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:20
                              A na co, przepraszam, mialabym się leczyć? I czego mam się bać?
                              Cos ci sie pochrzanilo, czy jak? Ja tu wspołpracuję z wytryskiem przedwczesnym,
                              chcesz i ty, to zapraszam, przyłącz się, czy pomyliłas posty, na ktore chcialas
                              odpowiedzieć? No twoja wypowiedź tak tu nie pasuje, że aż mnie zęby rozbolaly,
                              stanowi jeden wielki, cholerny zgrzyt.
                              Wylóż precyzyjniej, o co ci chodzi, wtedy mozemy pogadać, a nie - wpadasz z
                              hukiem......... i w sumie nie wnosisz niczego ciekawego, poza bezsensowną
                              propozycją. A teraz pisz, tylko, żeby się kupy trzymalo.
                              Zresztą mam wrażenie, że twoj intelekt nie jest zbyt sprawny, to narysuj w
                              paint i podeslij linka.
                              • Gość: tez iwona Re: Miriam IP: 212.191.74.* 02.03.05, 16:27
                                Ulżyło?
                                • Gość: iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:35
                                  no niespecjalnie - bo i po czym? Mialaś rozwinąć swoj błyskotliwy wątek -
                                  a tu - dupa!
                                  Skup sie ładnie i spróbuj napisać. Możesz robić blędy ortograficzne.
                                  • Gość: też iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 19:43
                                    Moja dobra rada, weź swoje lekarstwa i idź spać.
                                    Polski nie uratujesz, a szkód poczynisz wiele.
                                    Dobranoc Biedactwo.
                    • szybki_wytrysk Re: Miriam 03.03.05, 13:54
                      Gość portalu: iwona napisał(a):

> Czy twój wytrysk nie jest aby przedwczesny?
                      Iwonko , jusz napisałem na tym forum ,że pierwszy bzyk jest krótki, następne są
                      długie, mogę bzykać nawet cztery godziny. Laski przepadaja za mną, bo jeszcze
                      lubię lizanko, ale wolę bzykanko.
                      Iwonko lubisz bzykanko ?
                      • Gość: iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:10
                        Owszem, bardzo lubię bzykanko, ale mialeś mi napisać o najśmieszniejszym, lub
                        też co najmniej zaskakującym bzykanku. I nie napisałeś.
                        • Gość: tez iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:34
                          Iwona już wyspana, leki nie pomogły.
                          Bzykajcie sobie kochani jeszcze długie, długie lata.
                          Ja spadam, myślami już jestem w górach.
                          Życzę zdrowia.
                          • Gość: iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:45
                            No jedź, jedź, kochana, szerokiej drogi życzę.
                            A ty jakaś lekomanka jesteś, czy salowa w szpitalu, czy sprzątasz aptekę -
                            co ty tak z tymi lekarstwami? To nie jest romantyczne, to chyba jakieś
                            natręctwo - co ci, mały tępaku, napiszże wreszcie!
                            • Gość: też iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:40
                              Pisz, pisz dziecino.
                              A może wybrałabyś się z wizytą do psychiatry?
                              Pa.
                              • Gość: iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:03
                                jestem lesbijką, a zatem wizyta u psychiatry nie wchodzi w rachubę.
                                • Gość: też iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:43
                                  Przykro mi, ja, nie.
                                  • szybki_wytrysk Re: Miriam 04.03.05, 09:16
                                    No Iwonki :) Wyluzujcie trochę. Świat jest taki piękny. Po cholerę wydrapywać
                                    sobie oczy ?
                                    • Gość: iwona od miriam Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 11:55
                                      No widzisz, wytrysk, aż mi za nią wstyd, że to moja imienniczka.
                                      Ale nie rozwinęla tematu mimo wszystko, tylko o tych lekach ciągle.
                                      Coś w tym musi byc.......
                                      • Gość: x Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:30
                                        gadka miała dotyczyć Miriam - dupy maryny, a wy szargacie imieniem Iwona hehehe
                                        chyba nie w temacie zdeko ;-)
                                        • Gość: exman Re: Miriam IP: *.teleton.pl 04.03.05, 14:27
                                          a propos imienia to kiedyś wyczytałem, że Iwona- to taka dziewczyna 1-razówka,
                                          raz i won. Bez urazy.
                                          • Gość: też iwona Re: Miriam IP: 212.191.74.* 04.03.05, 16:34
                                            Raczej nieprawda,
                                            nie znam Iwony, którą by mąż zostawił dla innej.
                                            Teoria błędna.
                                          • Gość: x Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:41
                                            w tym przypadku watku, ta teoria się nie sprawdziła,bo imię uzyte wiecej razy
                                            niż raz i wcale nie jest won hehe w sumie watek ciekawy, twórczy: szybki
                                            wytrysk Iwony z Miriam....doprawdy interesujące, tym bardziej na forum
                                            romantica....aż dziw, że tego nie wycięto hehe
                                            • Gość: DO OPIEKUNA FORUM! ROMANTYCZNI POWINNI ZBOJKOTOWĆ TO FORUM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:50
                                              taki wątek na forum romantycznym i obraza mojego imienia, chyba zastanowię się,
                                              co z tym zrobić. Głupota nie zna granic. Wejdźcie sobie na novą eroticę
                                              pomyleńcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                              a co z romantykami, czy oni tutaj mają coś do powiedzenia? Czy nastała
                                              hegemonia kutasów i szybkich wytrysków ??! I kto tu do cholery rządzi?
                                              Czy też jakiś pomyleniec?
                                              • szybki_wytrysk Re: ROMANTYCZNI POWINNI ZBOJKOTOWĆ TO FORUM! 04.03.05, 17:08
                                                A Ty skąd sie wziąłeś łaś ? Z innego postu , czy z partii moherowych beretów ?
                                                Czyżbyś miał , ła na imię Bzyk, Bzyczka ?
                                            • Gość: iwona, ta pierwsza Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 17:28
                                              a dlaczego mieliby to wyciąć - temat bez wulgaryzmow, zatem nie podlega
                                              kastracji. A tak ma się do romantyzmu, jak nie przymierzając, wiele innych
                                              tutaj, np. post tej panienki, ktora " nie umie być sobą ".
                                              I do niej się nie czepiacie? Nie wypraszacie na forum o psychiatrii?
                                              To nie miejsce na problemy z osobowością, jej trzeba specjalisty,
                                              a to juz medycyna, nie romantyzm!
                                    • Gość: też iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 18:44
                                      Wstyd mi za Ciebie.
                                • Gość: też iwona Re: Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 18:41
                                  Iwono, jesteś toksyczną, sfustrowaną erotomanką i jak piszesz lesbijką.
                                  Zapewne zostawił Cię facet, stąd Twoja frustracja i temat jaki rozpoczęłaś.
                                  Podejrzewam, że źródłem Twoich problemów jest właśnie toksyczna osobowość.
                                  Może zostałaś lesbijką własnie dlatego, że nie masz szans na normalny związek z
                                  facetem. Szczerze Ci współczuję, że nie potrafisz ułożyć sobie życia i żyjesz w
                                  świecie fantazji, a jedyną Twoją radością jest wirtualne podniecanie się na
                                  Forum. Nie bedę wiecej pisała, bo jestem już w realu i szykuję się do wyjazdu
                                  na narty. Zwalcz w sobie złość jaką emanujesz, bo w przeciwnym razie Twoje
                                  życie za 10 lat bedzie rownie jałowe jak dziś i bedzie odbywało sie wyłącznie
                                  na Forum.
                                  Wyluzuj, prawdziwe życie naprawdę może być piękne tozejrzyj sie wokół i zakończ
                                  ten bezsensowny wątek, którego jesteś Autorką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka