Gość: milczenie IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 17.03.05, 04:15 dlaczego wciaz wciskam pedal gazu wchodzac w zakret? mam nadzieje, ze On zadecyduje za mnie i zabierze mnie stad. tak bardzo, bardzo chce odejsc. umieram. teraz tez. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: na zakrecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 07:35 Prawie każdy ma nieraz takie dni. To minie. Warto żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: na zakrecie 17.03.05, 08:16 Postaraj się tylko znaleźć nowego instruktora nauki jazdy, aby nauczył Cię pokonywania zakrętów na kretej drodze życia...a wtedy zamiast "chcę odejść" będziesz krzyczeć "chce mi się żyć!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
teletuba Re: na zakrecie 17.03.05, 15:45 nie umieraj.Masz tylko jedno zycie,a nie wiesz tak naprawde co bedzie po drugiej stronie-moze bedzie gorzej niz tu... cieplo pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonifacy Re: na zakrecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:37 Nie rób żadnych głupstw. To chwilowe obniżenie nastroju. Większość problemów uda się rozwiązać albo ominąć i jestem pewien, że jeszcze zaświeci dla Ciebie słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: na zakrecie 17.03.05, 16:59 On zdecydował - masz żyć , czeka cię jeszcze wiele szczęśliwych chwil... Zakrętów jest wiele ale wszystkie są do pokonania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: na zakrecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:05 A może wystarczy tylko kogoś przeprosić, okazać żal, skruchę i obiecać poprawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: na zakrecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:38 Tam sie spotkamy ... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxo Re: na zakrecie IP: *.abhsia.telus.net 21.03.05, 03:00 To tylko zly dzien....wiem to ......miewam tak samo........ zycie jest piekne.......chcesz pogadac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milczenie Re: na zakrecie IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 24.03.05, 16:43 To nie dni bywaja takie. Nic sie nie zmienia, to jak obsesja. ps. bede po polnocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: na zakrecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 19:50 Musi w końcu być lepiej. Tak bardzo chciałabym Cię pocieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś