Gość: good son IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 00:23 Ciekawsze jest już oglądanie kanału "Romantica". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apf Re: cholernie nudne te wątki 06.07.02, 00:28 Gość portalu: good son napisał(a): > Ciekawsze jest już oglądanie kanału "Romantica". zostań więc autorem-założycielem ciekawych wątków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 00:33 niedoczekanie; krytykanci maja to do siebie, ze tylko kkrytkowac umieja:) apf napisał(a): > Gość portalu: good son napisał(a): > > > Ciekawsze jest już oglądanie kanału "Romantica". > > zostań więc autorem-założycielem ciekawych wątków:) > Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: cholernie nudne te wątki 06.07.02, 00:37 Kurczę, już lepiej wrócę na plan 386 odcinka "Olivii Juanity i Jose Roberto", gdzie mam swą rólkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 00:39 ja_nek napisał(a): > Kurczę, już lepiej wrócę na plan 386 odcinka "Olivii Juanity i Jose Roberto", > gdzie mam swą rólkę. nie, zostan z nami, dla ciebie odegram nawet role mari juanity:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: cholernie nudne te wątki IP: *.dialup.supermedia.pl 06.07.02, 00:45 uprzejmie donosze,ze krytykant marudzi teraz na towarzyskim:) Gość portalu: messja napisał(a): > niedoczekanie; krytykanci maja to do siebie, ze tylko kkrytkowac umieja:) > > apf napisał(a): > > > Gość portalu: good son napisał(a): > > > > > Ciekawsze jest już oglądanie kanału "Romantica". > > > > zostań więc autorem-założycielem ciekawych wątków:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 00:48 tez mu sie tam nudzi?:) Gość portalu: oona napisał(a): > uprzejmie donosze,ze krytykant > marudzi teraz na towarzyskim:) > > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > niedoczekanie; krytykanci maja to do siebie, ze tylko kkrytkowac umieja:) > > > > apf napisał(a): > > > > > Gość portalu: good son napisał(a): > > > > > > > Ciekawsze jest już oglądanie kanału "Romantica". > > > > > > zostań więc autorem-założycielem ciekawych wątków:) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: cholernie nudne te wątki IP: *.dialup.supermedia.pl 06.07.02, 00:49 trudno mu sie dziwic nie ma tam zadnej zywej duszy od dłuzszego czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 00:51 Gość portalu: oona napisał(a): > trudno mu sie dziwic > nie ma tam zadnej zywej duszy od dłuzszego czasu:) to z kim on gada?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: cholernie nudne te wątki IP: *.dialup.supermedia.pl 06.07.02, 01:04 :))))) teraz miałby z kim-uderzył w stół i pół tuzina nożyc sie obudziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: cholernie nudne te wątki IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.07.02, 00:37 Natomiast zauważam, że na Romanticy jest niezły ruch :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 00:40 Gość portalu: sombre napisał(a): > Natomiast zauważam, że na Romanticy jest niezły ruch :) ano, troche sie ruszamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: cholernie nudne te wątki IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.07.02, 00:42 Gość portalu: messja napisał(a): > ano, troche sie ruszamy:) Będzie przedstawienie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 00:42 jak zaplacisz:) Gość portalu: sombre napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > ano, troche sie ruszamy:) > > Będzie przedstawienie? :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: cholernie nudne te wątki IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.07.02, 00:46 Ale... ale podobno "The best things are for free"!... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 00:49 Gość portalu: sombre napisał(a): > Ale... ale podobno "The best things are for free"!... :) to bylo za czasow adama i ewy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: cholernie nudne te wątki 06.07.02, 00:49 Źle słyszałeś Sombre. Bilet proszę ... zł, za to masz miejsce w pierwszym rzędzie. Messjo, ale wiesz, że w tą rolę trzeba włożyć serce, hihi? Pozdrowienia Ja_nek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: cholernie nudne te wątki IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.07.02, 00:52 Ech, źle się dzieje, historia się chyba już powoli kończy, skoro nawet na Romanticy romantyzmu brak... Eeeech.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 00:53 Gość portalu: sombre napisał(a): > Ech, źle się dzieje, historia się chyba już powoli kończy, skoro nawet na > Romanticy romantyzmu brak... Eeeech.... :) romantycy sa, ale troche cwansi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 00:52 a nie wystarczy juz ladna sukienka?:))) ja_nek napisał(a): > Źle słyszałeś Sombre. Bilet proszę ... zł, za to masz miejsce w pierwszym > rzędzie. > Messjo, ale wiesz, że w tą rolę trzeba włożyć serce, hihi? > > Pozdrowienia > Ja_nek Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: cholernie nudne te wątki 06.07.02, 00:56 Ładna i niezbyt długa, ale nie wystarczy. Musisz to poczuć w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 00:57 ja_nek napisał(a): > Ładna i niezbyt długa, ale nie wystarczy. Musisz to poczuć w sobie... dzisiaj jestem troche bez czucia:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: cholernie nudne te wątki 06.07.02, 01:01 Gość portalu: messja napisał(a): > a nie wystarczy juz ladna sukienka?:))) no już zdejmuj ją i majteczki też !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:04 obejrzyj sobie swierszczyka i idz juz spac:) apf napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > a nie wystarczy juz ladna sukienka?:))) > > no już zdejmuj ją i majteczki też !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: cholernie nudne te wątki IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.07.02, 01:05 O, odezwali się cwansi romantycy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:06 Gość portalu: sombre napisał(a): > O, odezwali się cwansi romantycy...:) apf nie jest romantykiem, on tylko zna definicje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: cholernie nudne te wątki 06.07.02, 01:07 Jak to bez czucia? na widok JOse Robero? To sprzeczne z zasadami telenoweli wenezuelskiej! Nie nadajesz się. następną proszę, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:09 ja_nek napisał(a): > Jak to bez czucia? na widok JOse Robero? > To sprzeczne z zasadami telenoweli wenezuelskiej! > Nie nadajesz się. następną proszę, hihi. treba bylo mnie do czucia przywrocic, a nie tak szybko rezygnowac... a teraz to juz kobylka u plota:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: cholernie nudne te wątki IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.07.02, 01:11 To nie będzie show? Eeee, czas ruszać dalej w świat portalowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:12 Gość portalu: sombre napisał(a): > To nie będzie show? Eeee, czas ruszać dalej w świat portalowy :) byla taka piosenka: "nie ma nic darmo..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: cholernie nudne te wątki IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.07.02, 01:20 Gość portalu: messja napisał(a): > byla taka piosenka: "nie ma nic darmo..." "...aż w końcu zrozumiał i połączył ich Mcpłomień..." A ja konia kulbaczę, poślady unoszę i ruszam w poszukiwaniu nowego, lepszego... ...i oddalił się nieśpiesznie, majestatycznie, wprost w stronę słońca chylocęgo się po widnokręgu kres...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:23 dobra, ale odwiedz nas kiedys jeszcze:) Gość portalu: sombre napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > byla taka piosenka: "nie ma nic darmo..." > > "...aż w końcu zrozumiał i połączył ich Mcpłomień..." > > > A ja konia kulbaczę, poślady unoszę i ruszam w poszukiwaniu nowego, lepszego... > > > > ...i oddalił się nieśpiesznie, majestatycznie, wprost w stronę słońca chylocęgo > > się po widnokręgu kres...:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: cholernie nudne te wątki 06.07.02, 01:15 Zgodnie z zasadami telenoweli Jose Roberto nie zapomni o Juanicie, bo zapadła mu w pamięć, będzie wiercić się nocą i obudzi się szepcząc jej imię... A potem zacznie Jej szukać. Ale to w następnych odcinkach. jeszcze błysk jego złotego zęba i... ......napisy końcowe. Kolejny odcinek wyemitujemy jak Polsat go zakupi względnie doprowadzi do jego koprodukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:19 no i sombre doczekal sie przynajmniej zapowiedzi show:) ja_nek napisał(a): > Zgodnie z zasadami telenoweli Jose Roberto nie zapomni o Juanicie, bo zapadła m > u > w pamięć, będzie wiercić się nocą i obudzi się szepcząc jej imię... > A potem zacznie Jej szukać. > Ale to w następnych odcinkach. jeszcze błysk jego złotego zęba i... > ......napisy końcowe. > Kolejny odcinek wyemitujemy jak Polsat go zakupi względnie doprowadzi do jego > koprodukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: cholernie nudne te wątki 06.07.02, 01:20 ja_nek napisał(a): > Zgodnie z zasadami telenoweli Jose Roberto nie zapomni o Juanicie, bo zapadła m > u > w pamięć, będzie wiercić się nocą i obudzi się szepcząc jej imię... > A potem zacznie Jej szukać. > Ale to w następnych odcinkach. jeszcze błysk jego złotego zęba i... > ......napisy końcowe. > Kolejny odcinek wyemitujemy jak Polsat go zakupi względnie doprowadzi do jego > koprodukcji. trochę zagórnolotnie opowiadasz, połowa gospodyń zgubiłaby już wątek, takie historie należy opowiadać trzy razy wolniej i akcentować każdy grymas aktorów: Juanita usiadła na krześle w rogu pokoju, podrapała się po pipce, rozłożyła szeroko nogi by Jose mógł dokładnie obejrzeć jej myszkę. Coś czuję, że moja interpretacja bardziej pasowałaby na forum erotyczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:22 zupelnie ci odbilo... apf napisał(a): > ja_nek napisał(a): > > > Zgodnie z zasadami telenoweli Jose Roberto nie zapomni o Juanicie, bo zapa > dła m > > u > > w pamięć, będzie wiercić się nocą i obudzi się szepcząc jej imię... > > A potem zacznie Jej szukać. > > Ale to w następnych odcinkach. jeszcze błysk jego złotego zęba i... > > ......napisy końcowe. > > Kolejny odcinek wyemitujemy jak Polsat go zakupi względnie doprowadzi do j > ego > > koprodukcji. > > trochę zagórnolotnie opowiadasz, połowa gospodyń zgubiłaby już wątek, takie > historie należy opowiadać trzy razy wolniej i akcentować każdy grymas aktorów: > > Juanita usiadła na krześle w rogu pokoju, podrapała się po pipce, rozłożyła > szeroko nogi by Jose mógł dokładnie obejrzeć jej myszkę. > > Coś czuję, że moja interpretacja bardziej pasowałaby na forum erotyczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: cholernie nudne te wątki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 01:36 ja_nek napisał(a): > Kolejny odcinek wyemitujemy jak Polsat go zakupi względnie doprowadzi do jego > koprodukcji. Ja-nek, z "kopodukcji", to co najwyzej kupa moze powstac ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:38 prosze, prosze kto tu sie poajwil... wyszedl wilk z lasu:) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > ja_nek napisał(a): > > > Kolejny odcinek wyemitujemy jak Polsat go zakupi > względnie doprowadzi do jego > > koprodukcji. > > Ja-nek, z "kopodukcji", to co najwyzej kupa moze > powstac ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: cholernie nudne te wątki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 01:40 Gość portalu: messja napisał(a): > prosze, prosze kto tu sie poajwil... wyszedl wilk z lasu:) Kiedys musial - w koncu rozmowa zeszla na temat czarnej marii juanity ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:43 no wlasnie, ta moja lepsza polowa:) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > prosze, prosze kto tu sie poajwil... wyszedl wilk z > lasu:) > > Kiedys musial - w koncu rozmowa zeszla na temat czarnej > marii juanity ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: cholernie nudne te wątki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 01:46 Gość portalu: messja napisał(a): > no wlasnie, ta moja lepsza polowa:) lepsza, jak lesza - w kazdym razie konkurencyjna ;-) Na razie dobranoc. Za 5,5 godziny bede musial byc juz na nogach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:51 ja tez juz zmykam... mysle, ze twoja hipoteza jest warta przeanalizowania... zreszta napisze wiecej jutro w @... dobranoc Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > no wlasnie, ta moja lepsza polowa:) > > lepsza, jak lesza - w kazdym razie konkurencyjna ;-) > > Na razie dobranoc. Za 5,5 godziny bede musial byc juz > na nogach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:34 sombre odjechal, janek pewno zasnal przed komputerem, a def jest pijany.... nic tu po mnie, cholernie nudno, ide spac:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: cholernie nudne te wątki 06.07.02, 01:35 Gość portalu: messja napisał(a): > sombre odjechal, janek pewno zasnal przed komputerem, a def jest pijany.... > nic tu po mnie, cholernie nudno, ide spac:) tylko nie ściągaj majtek przez głowę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:39 uposledzony jestes czy tylko nudny?:) apf napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > sombre odjechal, janek pewno zasnal przed komputerem, a def jest pijany... > . > > nic tu po mnie, cholernie nudno, ide spac:) > > tylko nie ściągaj majtek przez głowę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: cholernie nudne te wątki 06.07.02, 01:42 Gość portalu: messja napisał(a): > uposledzony jestes czy tylko nudny?:) Upośledzony oczywiście, a wada to wrodzona i nieuleczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:41 a zreszta majtkuj sobie ile chcesz i tak mnie nie zdrzaznisz, bo mi takie ladne zyczenia zlozyles:)))))))))))) apf napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > sombre odjechal, janek pewno zasnal przed komputerem, a def jest pijany... > . > > nic tu po mnie, cholernie nudno, ide spac:) > > tylko nie ściągaj majtek przez głowę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: cholernie nudne te wątki 06.07.02, 01:47 Gość portalu: messja napisał(a): > a zreszta majtkuj sobie ile chcesz i tak mnie nie zdrzaznisz, bo mi takie ladne > > zyczenia zlozyles:)))))))))))) Cieszę się, że to zauważyłaś. Poprzez ten zwrot retoryczny wyrażam swoje zainteresowanie, które bynajmniej nie jest młodzieńczo-romantyczne, ale dojrzale- romantyczne. Ciągle zadaję sobie pytanie, ciągle nie mogę wyobrazić sobie tej "żmijowatej" osoby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 01:52 jestem piekna nieslychanie:) apf napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > a zreszta majtkuj sobie ile chcesz i tak mnie nie zdrzaznisz, bo mi takie > ladne > > > > zyczenia zlozyles:)))))))))))) > > Cieszę się, że to zauważyłaś. Poprzez ten zwrot retoryczny wyrażam swoje > zainteresowanie, które bynajmniej nie jest młodzieńczo-romantyczne, ale dojrzal > e- > romantyczne. Ciągle zadaję sobie pytanie, ciągle nie mogę wyobrazić sobie > tej "żmijowatej" osoby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: cholernie nudne te wątki 07.07.02, 19:49 Gość portalu: messja napisał(a): > jestem piekna nieslychanie:) A Z KTOREJ STRONY WYSLIJ ZDJECIE TO SIE ZOBACZY, BO POPISAC KAZDY MOZE JA TEZ BYLEM MURZYNEM Ciągle zadaję sobie pytanie, ciągle nie mogę wyobrazić sobie > > tej "żmijowatej" osoby:))) ZMIJA Z NIEJ STRASZLIWA, PEWNIE TEZ TAK SAMO WYGLADA, DLUGA I OBSLIZGLA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cholernie nudne te wątki IP: 193.132.126.* 07.07.02, 20:23 twoja ciekawosc nie zostanie zaspokojona, przynajmniej narazie:) nie pomoga prowokacje...:) kusy3x6 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > jestem piekna nieslychanie:) > A Z KTOREJ STRONY WYSLIJ ZDJECIE TO SIE ZOBACZY, BO POPISAC KAZDY MOZE JA TEZ > BYLEM MURZYNEM > Ciągle zadaję sobie pytanie, ciągle nie mogę wyobrazić sobie > > > tej "żmijowatej" osoby:))) > ZMIJA Z NIEJ STRASZLIWA, PEWNIE TEZ TAK SAMO WYGLADA, DLUGA I OBSLIZGLA. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: cholernie nudne te wątki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 01:54 po dwóch godzinach zajrzałem z ciekawości badacza z powrotem i moje zdumione oczy odkryły, że w odpowiedzi na moją skromną uwagę napisano 46 postów sprowadzających się do komunikatu "Nie ma o czym pisać." Trudno to uznać za coś innego niż gigantyczny sukces empiryczny mojej teorii. Przyznaję, że "uderzył w stół i pół tuzina nożyc się odezwało" podobało mi się, ale czy dla paru igieł warto grzebać w tak gigantycznym stogu siana? Odpowiedz Link Zgłoś