kusy999 04.08.02, 00:10 No to bedziemy sie bawic: Miejsce Wawa Jazz Bistro ul. Piekna 20 Czas 10.08.2002 godzina 17.00 Stroje wieczorowe, chyba ze ktos nie ma. Zglaszam swoj akces aczkolwiek bede kolo 18.00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vena111 Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 04.08.02, 08:52 kusy999 napisał: > No to bedziemy sie bawic: > Miejsce Wawa Jazz Bistro ul. Piekna 20 > Czas 10.08.2002 godzina 17.00 > Stroje wieczorowe, chyba ze ktos nie ma. > > Zglaszam swoj akces aczkolwiek bede kolo 18.00 Też bardzo bym chciała tam być, ale nie sądzę aby główny zainteresowany sie pojawił.....no coż moja kobieca intuicja mi to podpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 04.08.02, 14:35 a kto twoim zdaniem jest glownym zainteresowanym? czyzby apf? bo jesli chodzi o janka, to napewno przyjdzie - inaczej bedzie mial ze mna doczynienia, a kazdy wie jaka potrafie byc jedza:)))))))))))) vena111 napisała: > kusy999 napisał: > > > No to bedziemy sie bawic: > > Miejsce Wawa Jazz Bistro ul. Piekna 20 > > Czas 10.08.2002 godzina 17.00 > > Stroje wieczorowe, chyba ze ktos nie ma. > > > > Zglaszam swoj akces aczkolwiek bede kolo 18.00 > > > Też bardzo bym chciała tam być, ale nie sądzę aby główny zainteresowany sie > pojawił.....no coż moja kobieca intuicja mi to podpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 04.08.02, 23:22 Najchętniej bym nie przyszedł, ale nie zamierzam siedzieć w czterech ścianach i płakać nad nieziszczonymi marzeniami. Poza tym poczytałem dawane przez siebie samego recepty na zapomnienie, więc chyba się pojawię. Może nie będę tryskał humorem, ale wykrzystam Was, by nie być sam. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
j#m Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 05.08.02, 01:08 Vena się chyba nie da wykorzystać... tak mi podpowiada moja kobieca intuicja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 odp. dla j#m 06.08.02, 09:19 j#m napisaýa: > Vena się chyba nie da wykorzystać... tak mi podpowiada moja kobieca intuicja ;- Oczywiscie ze nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Jestem twarda kobieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
j#m Re: odp. dla j#m 10.08.02, 01:08 vena111 napisała: > Oczywiscie ze nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 > Jestem twarda kobieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Eeech, Janek nie takie "twardzielki" rozbrajał jednym spojrzeniem... ;-)))))) P.S. Spróbuj używać Caps Lock zamiast Shift, nie będą Ci wyskakiwać jedynki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 05.08.02, 08:45 ja_nek napisał: > Najchętniej bym nie przyszedł, ale nie zamierzam siedzieć w czterech ścianach i > > płakać nad nieziszczonymi marzeniami. Poza tym poczytałem dawane przez siebie > samego recepty na zapomnienie, więc chyba się pojawię. Może nie będę tryskał > humorem, ale wykrzystam Was, by nie być sam. Przyjdę tylko po to by pocieszać Ja_nka. A pro po, słusznie mówisz, że warto skorzystać z własnych rad:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 15:22 a ja przyjde tylko po to, by popatrzec, jak apf pociesza janka:)))))))))))) apf napisał: > ja_nek napisał: > > > Najchętniej bym nie przyszedł, ale nie zamierzam siedzieć w czterech ścian > ach > i > > > > płakać nad nieziszczonymi marzeniami. Poza tym poczytałem dawane przez sie > bie > > samego recepty na zapomnienie, więc chyba się pojawię. Może nie będę trysk > ał > > humorem, ale wykrzystam Was, by nie być sam. > > Przyjdę tylko po to by pocieszać Ja_nka. A pro po, słusznie mówisz, że warto > skorzystać z własnych rad:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: *.waw.cdp.pl 05.08.02, 16:35 a ja przyjdę popatrzeć na wszystkich którzy przyjda...:))))) Gość portalu: messja napisał(a): > a ja przyjde tylko po to, by popatrzec, jak apf pociesza janka:)))))))))))) > > > apf napisał: > > > ja_nek napisał: > > > > > Najchętniej bym nie przyszedł, ale nie zamierzam siedzieć w czterech > ścian > > ach > > i > > > > > > płakać nad nieziszczonymi marzeniami. Poza tym poczytałem dawane prze > z sie > > bie > > > samego recepty na zapomnienie, więc chyba się pojawię. Może nie będę > trysk > > ał > > > humorem, ale wykrzystam Was, by nie być sam. > > > > Przyjdę tylko po to by pocieszać Ja_nka. A pro po, słusznie mówisz, że war > to > > skorzystać z własnych rad:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: 195.116.222.* 05.08.02, 16:38 a ja bede nad morzem ( chyba).. kto wymyslil taki kretynski termin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 16:50 Gość portalu: belbo napisał(a): > a ja bede nad morzem ( chyba).. kto wymyslil taki kretynski termin? Pierwotnie mialo byc w miniony weekend, ale sporo osob (nie powiem, ze przytlaczajaca wiekszosc obecnych) stwierdzilo, ze im nie pasuje, i termin zostal przesuniety na tydzien na przod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: 195.116.222.* 05.08.02, 16:57 A kto ma byc..poza jankiem oczywiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 05.08.02, 17:01 Gość portalu: Belbo napisał(a): > A kto ma byc..poza jankiem oczywiscie? Ja z Veną będziemy molestować messję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 17:05 akurat wam sie dam:))))) apf napisał: > Gość portalu: Belbo napisał(a): > > > A kto ma byc..poza jankiem oczywiscie? > > Ja z Veną będziemy molestować messję:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 17:06 Gość portalu: belbo napisał(a): > a ja bede nad morzem ( chyba).. kto wymyslil taki kretynski termin? tak mowisz, jakbys sie urodzil wczoraj... przeciez termin jest juz od dawna ustalony, a ty dopiero dzisiaj krzyczysz, ze ci nie pasuje.... wstydz sie belbo, wstydz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 17:14 No i oczywiscie ja bede :))) Ciekawie sie zapowiada... pocieszanie co poniektorych, innych zas molestowanie :))) ja jestem dobra pocieszycielka strapionych gdyby co... :) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 05.08.02, 17:18 Gość portalu: Saba napisał(a): > No i oczywiscie ja bede :))) Ciekawie sie zapowiada... pocieszanie co > poniektorych, innych zas molestowanie :))) ja jestem dobra pocieszycielka > strapionych gdyby co... :) a można ciebie molestować? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 05.08.02, 21:18 Oj, widzę dużo się tam będzie działo. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: 217.97.133.* 06.08.02, 19:48 apf napisał: > Gość portalu: Saba napisał(a): > > > No i oczywiscie ja bede :))) Ciekawie sie zapowiada... pocieszanie co > > poniektorych, innych zas molestowanie :))) ja jestem dobra pocieszycielka > > strapionych gdyby co... :) > > a można ciebie molestować? > Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 06.08.02, 09:15 messja napisaýa: > a kto twoim zdaniem jest glownym zainteresowanym? czyzby apf? bo jesli chodzi o > > janka, to napewno przyjdzie - inaczej bedzie mial ze mna doczynienia, a kazdy > wie jaka potrafie byc jedza:)))))))))))) Oczywiscie ze chodziło mi o Janka, ale dzieki za wyjasnienie Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 odp dla Messji 06.08.02, 09:17 > Oczywiscie ze chodziło mi o Janka, ale dzieki za wyjasnienie Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Dla wszyskich WAS!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:22 Ja nikogo nie bede molestowac ani wykorzystywac!!!!!!!!!!!!!!!!!! to obiecuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps.a tak przy okazji to nie wiem czy bedę Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Dla wszyskich WAS!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:40 Znowu sam siebie będę musiał molestować:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Dla wszyskich WAS!!!!!!!!!! IP: 217.153.4.* 06.08.02, 10:31 Co to za wylamywanie sie??? Najpierw wszyscy chcieli, a teraz po kolei sie wylamuja! I co przyjade znad morza i sama tam bede siedziala? Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Dla wszyskich WAS!!!!!!!!!! 06.08.02, 10:33 Gość portalu: m_ona napisaý(a): > Co to za wylamywanie sie??? > > Najpierw wszyscy chcieli, a teraz po kolei sie wylamuja! > I co przyjade znad morza i sama tam bede siedziala? Apf..........a co myślałes , ze ja mam Cie tam molestować/??????? m_ona, jesli Ty przyjezdzasz znad morza to ja będe na 100000%%%%%%%%%%%%%%% ok????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Dla wszyskich WAS!!!!!!!!!! IP: 217.153.4.* 06.08.02, 10:43 Noooo, wlasnie poczyniam ustalenia logistyczne :) Kurde, chyba mi odbilo! Przejechac ponad 500 km na parogodzinne spotkanie :))) Ale ja Was wszystkich musze lubic! A tak w kwestii formalnej, bedziemy przybywac kilkuosobowymi grupami w celu rozpoznania? Pare osob juz sie zna z poprzednich spotkan, reszta dobija do wiekszej grupy, zapowiada sie baaaardzo ciekawie :) To trzymam Cie za slowo Vena, do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Dla wszyskich WAS!!!!!!!!!! 06.08.02, 10:54 Bede na pewno, jestem z Wami juz jakis czas a widziałam tylko dwie osoby pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Dla wszyskich WAS!!!!!!!!!! IP: 217.153.4.* 06.08.02, 10:59 Aaaa, jeszcze jedno, podobno zmienila sie godzina, wiec nie gniewajcie sie jak sie spoznie o jakas godzinke. Wiecie jak to bywa, czasami po drodze z prowincji trzeba woly poic, a czas popasu nie konecznie zalezy ode mnie ;) pozdrowionka dla wszystkich weselnych gosci m_ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Podanie IP: 217.153.4.* 06.08.02, 11:23 Zwracam sie z uprzejma prosba do wszystkich gosci o niezmienianie warunkow weselnego przyjecia. Z powodu urlopu dostep do sieci mam baaardzo ograniczony, a kontakt osobisty tylko z jedna osoba. W zwiazku z powyzszym na forum raczej nie zajze do soboty i jezeli zmienicie miejsce, date lub znaczaco godzine, to poprostu zrobie sobie rundke Centralny - Brama - Centralny i wroce do domu, by znow patrzec na Was tylko zza szybki monitora :( Z gory (a raczej z polnocy) dziekuje m_ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Podanie IP: 217.153.4.* 06.08.02, 13:27 Upssss, wytlumacze na spotkaniu historie z brama. To taki byly lokal w moim miescie, ktory sie sklonowal w Wawie i przemianowal na to, gdzie sie, mam nadzieje, spotykamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Rezerwacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 20:18 Zrobilam rezerwacje na 8-10 osob na godz. 17.00 na haslo "Forum ". Tak na wszelki wypadek, choc podobno w soboty tloku wielkiego tam nie ma. Podobno pyszne sa tam nalesniki po meksykansku i kawa latte :) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Rezerwacja 06.08.02, 22:24 M_ona to ja Cie z centralnego odbiore, to najwyzej we dwoje bedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Rezerwacja 06.08.02, 23:28 Jaka dywersja ja tu sobie organizuje druchne na wesele, bo glupio to by wygladalo, druzba bez druchnej. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Rezerwacja 07.08.02, 08:55 kusy999 napisał: > Jaka dywersja ja tu sobie organizuje druchne na wesele, bo glupio to by > wygladalo, druzba bez druchnej. a tobie kusy to tylko druchanie w głowie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Rezerwacja IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 11:43 a tobie moze nie?:)) apf napisał: > kusy999 napisał: > > > Jaka dywersja ja tu sobie organizuje druchne na wesele, bo glupio to by > > wygladalo, druzba bez druchnej. > > a tobie kusy to tylko druchanie w głowie:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Rezerwacja 07.08.02, 12:15 Gość portalu: messja napisał(a): > a tobie moze nie?:)) pewnie, że tak, bo to takie miłe i przyjemne:)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Rezerwacja IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 11:42 kusy999 napisał: > M_ona to ja Cie z centralnego odbiore, to najwyzej we dwoje bedziemy. chcialbys:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 07.08.02, 21:50 A ja przyjdę Was obejrzeć w realu - ptak jest przebiegły - jeszcze byście mnie wyrzucili na zbity dziób:-) Ptak nie pazerny - żarcia nie chce, ale ciekaw jest ludu.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 07.08.02, 22:08 white.falcon napisała: > A ja przyjdę Was obejrzeć w realu - ptak jest przebiegły - jeszcze byście mnie > wyrzucili na zbity dziób:-) Ptak nie pazerny - żarcia nie chce, ale ciekaw jest > > ludu.:-) Ty Białe Straszydło, Orzeł czy Sokół, do lotu się zrywa, nie to jedzie lokomotwa do roverowni. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 14:11 No i jeszcze nazwać ptaka lokomotywą:-)))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 07.08.02, 23:56 No nie. Co Ci takiego zrobiłam, że aż tak mnie nie lubisz?;-) Nie kradnę, nie zabijam, nie piję, ale palę, a tylko czasem dzióbek otwieram:-) Poproszę o łaskawość - jestem ptakiem chronionym przez ekologów. Nie ma tu kogoś, kto mnie obroni???;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 01:41 Pan młody obroni. Wpadnij jeśli możesz, w większej grupie zawsze raźniej. Mam pytanie do Krizi: ten stolik to blisko czy daleko pianisty? Bo jak blisko, to nikt nikogo nie usłyszy... Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 02:39 Utlucze sie pianiste i sami zaczniemy grac...................................... na nerwach ale Messji. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 10:16 A Ty kusy chyba lozko polowe masz w pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 18:55 graj cyganie, graj, tylko nie falszuj:)))))))))))) kusy999 napisał: > Utlucze sie pianiste i sami zaczniemy grac..................................... > . > na nerwach ale Messji. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 10:15 Hmmmm nie mam pojecia. Poprosilam tylko o zlaczenie stolikow, bo przeciez nie bedziemy siedziec w rozproszeniu :) O "niebezpiecznym" pianiscie nic mi nie wspomniano, moze wiec nie bedzie on az tak bardzo "niebezpieczny"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 12:02 Zobaczymy na miejscu jak będzie. Może niepotrzebnie kraczę. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 14:18 A nie ma tam kartki, przy tym pianiście: "Nie strzelać." Jak nie ma, to mogę giwerę dostarczyć - postraszymy i będzie grał, jak Państwo młodzi zażyczą;-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 14:15 Dziękuję za słowa otuchy!!! Chętnie bym wybrała się na to przyjęcie:-) Czy biały ptak ma włożyć suknię balową i rękawiczki prababci, czy jakowąś inną szmatkę? Nie chciałabym wyłamywać się:-))) A państwo młodzi tu rządzą. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 16:10 Najpiekniejsza to ma być Panna młoda i chyba będzie! White Falcon, na pewno znajdziesz coś w tej szafie, co się nie domyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 16:32 Fakt - mój mól z szafy nie nauczył się latać, bo nie ma miejsca!:-) Tu pisano o jakichś wymaganych strojach - ja nie chcę być najładniejsza - zostawiam pole do popisu Szanownej Pannie Młodej!:-) Tyle że w mundurku to chyba by było nietaktem!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 18:57 nie - ja tu rzadze, a panstwo mlodzi to tylko figuranci:))))))))))))) white.falcon napisała: > Dziękuję za słowa otuchy!!! Chętnie bym wybrała się na to przyjęcie:-) Czy > biały ptak ma włożyć suknię balową i rękawiczki prababci, czy jakowąś inną > szmatkę? Nie chciałabym wyłamywać się:-))) A państwo młodzi tu rządzą. > Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: *.man.polbox.pl 08.08.02, 16:21 Kurcze, ogarnela mnie juz goraczka imprezy :))))).... jak czytam to wszystko... Tylko co ja na siebie wloze???? Jak rozmawiacie tu o tych wspanialych kreacjach to popadam w rozpacz...... :( Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 16:34 Oj - bo ja nie wiem. Chyba piórka muszem przeprać i jakieś pachnidła drogie nabyć? Tyż nie wiem:-) A prezenty???:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: *.man.polbox.pl 08.08.02, 16:41 A faktycznie! Prezent! jak to dobrze White.falkon, ze przypmnialas... glowe juz trace z tej goraczki.... amm taki garnek.... troche dziurawy, ale na poczatek wystarczy nowozencom, a potem sie dorobia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 16:45 Może im parkę białych albo łaciatych myszy w ładnej klatce podrzucę z kokardkamy?!!!Myszy umiem łapać!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 19:05 to troche chyba... hmmm... nie zbyt madry pomysl:) white.falcon napisała: > Może im parkę białych albo łaciatych myszy w ładnej klatce podrzucę z > kokardkamy?!!!Myszy umiem łapać!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 09.08.02, 17:29 No chybaże, że myszy - to przestarzałe. Rzeczywiście - nie najmądrzej. No to sama nie wiem...:-) A tak by chciało się uhonorować jakoś i staropolski zwyczaj nakazuje. Bo każde państwo ma swój zwyczaj chodzenia na takie imprezy: nie posądzajcie o rasizm, ale przypomina mi się kawał: "Z czym poszczególne nacje chodzą na imprezy i jak je opuszczają: Rosjanin przychodzi z butlą gorzały, a wychodzi z obitym pyskiem, Ukrainiec - z kawałem solonego boczku, słojem kiszonych ogórków, a wychodzi ze śpiewem, Gruzin przychodzi z arbuzem i kwiatkiem - wychodzi z najładniejszą sąsiadką, a Żyd przychodzi z miłym słowem, a opuszcza z tymże i kawałkiem tortu dla kochanej cioteczki." Nie posądzajcie, proszę o rasizm, ale mi się przypomniało.A my co???:-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 19:00 krizia nic sie nie boj, jestem pewna, ze juz twoj urok osbisty bedzie cie zdobil:)))) Gość portalu: Saba napisał(a): > Kurcze, ogarnela mnie juz goraczka imprezy :))))).... jak czytam to wszystko... > > Tylko co ja na siebie wloze???? Jak rozmawiacie tu o tych wspanialych kreacjach > > to popadam w rozpacz...... :( Odpowiedz Link Zgłoś
messja sorki, mala pomylka: mialo byc: Saba:)))) 08.08.02, 19:03 messja napisała: > krizia nic sie nie boj, jestem pewna, ze juz twoj urok osbisty bedzie cie > zdobil:)))) > > > Gość portalu: Saba napisał(a): > > > Kurcze, ogarnela mnie juz goraczka imprezy :))))).... jak czytam to > wszystko... > > > > Tylko co ja na siebie wloze???? Jak rozmawiacie tu o tych wspanialych > kreacjach > > > > to popadam w rozpacz...... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: *.man.polbox.pl 09.08.02, 17:47 Oj, Messja, chyb tez juz sie goraczkujesz, bo pomylily Ci sie osoby.... jam nie Krizia :)))) tylko Saba... :) messja napisała: > krizia nic sie nie boj, jestem pewna, ze juz twoj urok osbisty bedzie cie > zdobil:)))) > > > Gość portalu: Saba napisał(a): > > > Kurcze, ogarnela mnie juz goraczka imprezy :))))).... jak czytam to > wszystko... > > > > Tylko co ja na siebie wloze???? Jak rozmawiacie tu o tych wspanialych > kreacjach > > > > to popadam w rozpacz...... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: *.acn.waw.pl 08.08.02, 19:48 Tak zapytam niesmiało.. gdzie ta impreza ma byc? I czy w bluzach z kapturem wpuszczaja tam? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 19:51 jezuuuuuuuuuuu zabic cie to malo:))))))))))) jak to nie wiesz? przeciez juz kazdy wie...tylko nie ty... sobota, 17-ta Jazz Bistro, piekna 20. kusy bedzie o 18:10, m-ona, tez pewno sie spozni... Gość portalu: Belbo napisał(a): > Tak zapytam niesmiało.. gdzie ta impreza ma byc? > I czy w bluzach z kapturem wpuszczaja tam? Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 20:10 messja napisała: > jezuuuuuuuuuuu zabic cie to malo:))))))))))) > jak to nie wiesz? przeciez juz kazdy wie...tylko nie ty... > sobota, 17-ta Jazz Bistro, piekna 20. > kusy bedzie o 18:10, m-ona, tez pewno sie spozni... z kusym m-ona przyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: *.acn.waw.pl 08.08.02, 22:16 o 17?.. jakas chora godzina.. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 08.08.02, 22:56 Ja chcial na 18 a Messja wczesnie chodzi spac, wiec zmienilismy na 17 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 09.08.02, 14:56 kusy999 napisał: > Ja chcial na 18 a Messja wczesnie chodzi spac, wiec zmienilismy na 17 nie chodzi wczesnie spac, ale chce sie dluzej bawic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 09.08.02, 14:58 a tobie wszystko nie pasuje... przekwitasz czy co?:))) Gość portalu: Belbo napisał(a): > o 17?.. jakas chora godzina.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi IP: *.acn.waw.pl 09.08.02, 18:00 Ja?.. ostatnio bawie sie w malkontenta.. swietnie mi idzie .. a jaki ubaw mam jak widze reakcje innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 09.08.02, 19:11 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Ja?.. ostatnio bawie sie w malkontenta.. swietnie mi idzie .. a jaki ubaw mam > jak widze reakcje innych:) Najgorsze lody są lepsze od masturbacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Oficjalna lista gosci na wesele Janka i Kasi 09.08.02, 21:44 Caly Apf!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś