Gość: delusa IP: *.27-151.libero.it 18.07.05, 20:11 Tik tik tak tik tik tak, ale czegos brak ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: delusa Re: Tik tak IP: *.27-151.libero.it 18.07.05, 20:42 I wskazowek mistrza ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Tik tak IP: *.27-151.libero.it 18.07.05, 23:47 Smiechu warte odliczanie...tik tak, nikt nie pozostal tylko sekundnik :) Nie ma ludzi, nie ma dialogu, nie ma rozmowy, glupie, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Tik tak 19.07.05, 02:24 dialog???...moze czasu brak a moze zegar zatrzymał sie... ??;))) miło widziec delikatne tykanie ,odliczanie;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Tik tak IP: *.27-151.libero.it 20.07.05, 21:41 A dasz mi czas na odpowiedz? Czy uciekniesz z podwinietym (diabelsko ;) ogonem? Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Tik tak 20.07.05, 22:18 oczywiscie,mam czas poczekam:)))) siedze wygodnie w fotelu i czekam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Tik tak IP: *.27-151.libero.it 20.07.05, 22:23 Ja siedze malo wygodnie... wierce sie w poniewierce jak serce w zuchwalej harcerce :) Kameo, nic juz nie bedzie tak jak kiedys nawet gdybym zartem obrysowala Ci twarz i tak nie uwierzysz a ja cynizm mam tylko na sprzedaz tik tak tik tak Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Tik tak 20.07.05, 22:31 przsadzasz z tym cynizmem,wszystko jest na sprzedaz,nawet uczucia;)) zawsze czuje jak wracasz,to dosc nieprwdopodobna sytuacja:) zarty,metafory,uniesienie..to takie ludzkie szukamy czegos czego nie ma ,a jak to juz mamy narastaja watpliwosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Tik tak IP: *.27-151.libero.it 20.07.05, 22:38 Ja nie mam watpliwosci, jestem Toba wirtualnie zauroczona. Zapraszam Cie rzadko na moje wystepy ;), ale gdy jestes, nawet "myszka" ma przyspieszony puls. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Tik tak 20.07.05, 22:45 wybacz,ale sama sie wpraszam i wcale nie jest mi z tym zle:))) jakos czuje te blizkosc wirtualna;) jest cos w Tobie,co "domaga"sie mojej obecnosci,choc na chwile;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Tik tak IP: *.27-151.libero.it 20.07.05, 23:14 Moze to ten magnetyczny "tik tak", gdy mistrza brak i "myszy" harcuja? :) Mnie jest dobrze, gdy tak sobie pulsujesz po drugiej stronie ekranu :) Tik tak, tak tik... Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Tik tak 20.07.05, 23:18 a czas płynie nieubłaganie...tik,tak...:) niedługo jade ,sobie pobuszowac po lesie:)) to jest miejsce gdzie czuje sie bezpieczna...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Tik tak IP: *.27-151.libero.it 20.07.05, 23:30 Zartujesz? Teraz na powaznie, ja kocham las i Mazury, to moje srodowisko, gdzie moge wszystko. urodzilam sie w miescie, ale zew zywicy... Zazdroszcze Ci. ;) Ja tez za tydzien wyjezdzam, do malego miasta w wielkiej Europie. Gdybym tak mogla utopic oczy w ognisku, w falszujacej gitarze, mchowej poscieli... albo upichcic zupe rybna czy usmazyc maslaki i poczytac poezje na hamaku... Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Tik tak 20.07.05, 23:35 "wysle" Ci słoiczek z maslakami i rybka na deser:))) jakos w tym roku,nie chce mi sie gdzies daleko podrozowac...tak,Mazury maja to cos,ja jednak w innym kierunku ale to prawie to samo:) dom nad jeziorem,las,cisza ,spokoj...i wyłaczony telefon:))) zobacz jak niewiele jest potrzebne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Tik tak IP: *.27-151.libero.it 20.07.05, 23:41 i ile mamy wspolnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Tik tak 20.07.05, 23:47 a jednoczesnie,tak wiele nas dzieli:)) "Tyle było dni do utraty sił Do utraty tchu tyle było chwil Gdy żałujesz tych , z których nie masz nic Jedno warto znać , jedno tylko wiedz , że... Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy Ważnych jest kilka tych chwil , tych na które czekamy Pewien znany ktoś , kto miał dom i sad Zgubił nagle sens i w złe kręgi wpadł Choć majatek prysł , on nie stoczył się Wytłumaczyć umiał sobie wtedy właśnie że.. Ważne są tylko te dni , których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil , tych na które czekamy Jak rozpoznać ludzi , których już nie znamy ? Jak pozbierać myśli z tych nie poskładanych? Jak oddzielić nagle serce od rozumu? Jak usłyszeć siebie pośród śpiewu tłumu? Jak rozpoznać ludzi , których już nie znamy? Jak pozbierac myśli z tych nie poskładanych? Jak odnależć nagle radość i nadzieję ? Odpowiedzi szukaj , czasu jest tak wiele ... Ważne są tylko te dni , których jeszcze nie znamy Ważnych jest kilka tych chwil na które czekamy .." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Tik tak IP: *.27-151.libero.it 21.07.05, 00:07 nut mi brak i byloby Stare Dobre malzenstwo... Nie zaskocze Cie wiec... "Nikt nie zna sciezek gwiazd; Wybrancem kto wsrod nas? Zapukal ktos... To do mnie gosc?!" itd. Jednak laczy nas wiele, chociaz "czas musi biec". Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Tik tak 21.07.05, 00:16 mozna godzinami cytowac:))) czas..tik,tak:) a ja musze znikac,proza zycia...jutro mam ciezki dzien:( nim znikne,przycupne na chwilke obok Ciebie i szepne ..Dobranoc:) spij słodko ,moze ktos na gitarze bajeczke Ci zagra:)))) pa!pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Tik tak IP: *.27-151.libero.it 21.07.05, 00:20 Dobranoc. Po prostu i prosto z mostu ;) Teczowych drgan serca. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Tik tak 22.07.05, 00:16 zycze mniejszych upałow:))) zaraz sie pakuje i znikam;))) do miłego:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Tik tak 21.07.05, 00:11 ja jestem pan tik tak, ten zegar to mój znak..tik tak..tik tak..:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Tik tak 21.07.05, 00:23 to przez ten zegar ,za głosno tykał..samowolny sie obudził;))) witam i znikam:) dobranoc,tik-taki na noc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś