Gość: Majka IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 10:10 Niby duże miasto, a tak trudno znaleźć kogoś.... Bo niby gdzie? Na ulicy? Mam 29 lat, a od rozstania półtora roku temu jestem samotna ... Chcę to zmienić, ale ... trudno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona334 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:14 Tu nie znajdziesz. Lec na "meskie" fora (mezczyzna, auto-moto...) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:18 Może trochę sprostuję, Iwono, Twoją wypowiedź, albo dodam, jak wolisz - Autorka tu może znaleźć, ale najczęściej tu piszą Panowie z uczuciowymi problemami. Jak chce znaleźć rzeczywiście kogoś bez obciążeń uczcuciowych powinna poszukać na podanych przez Ciebie forach. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:25 to ja was oboje sprostuje :) bywaja tez i tacy co po porostu wchodza poczytac i podopisywac sie do podobnych watkow, ale i tez do innych w ktorych mozna cos dodac od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:27 Wszyscy mamy rację - i Ty, Konrad, i Iwona i ja. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silna_pokusa Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:25 ja tez tak szukalam jakis czas temu, i co z tego wyszlo? to ze juz NIGDY tak nie bede szukac. Szybko przeszlismy na gg, bylo super. Przez kilka dni prawie nie odrywalam sie od kompa, wymiana zdiec, nie no co tu gadac: myslalam ze to to. bajka. wreszcie umowilismy sie na romantyczna kolacyjke. i wtedy sie zaczelo... zanim weszlismy do knajpy, jego lapa wyladowala pod moja spodnica (druga tez chciala zachaczyc o pietro wyzej)dostal w pysk, i tyle go widzialam... niestety gnebil mnie do tej poty. musialam zmienic gg, e-mila, no i nicka.... aha zdiecie bylo sprzed jakichs 20 lat..... JEDNA SCIEMA I JUZ CIE NIE MA.... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:27 ale nie kazdy taki jest, sa i tacy co naprawde szukaja tego co Wy dziewczyny ale trzeba uwazac, bo mozna sie niezle przejechac Odpowiedz Link Zgłoś
silna_pokusa Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:32 masz racje, ja o tym wiem. ale wiem juz ze romowy prowadzone przez gg nie oddaja calej prawdy. latwo cos "wymazac" poprawic, pokazac sie nie tylko w lepszym ale nawet w zupelnie innym swietle. dlatego tak latwo o rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:38 dlatego trzeba sie jak najszybciej spotkac bo robia sie wyobrazenia na temat wygladu, zachowania i nie ma czasu na mydlenie oczu tym co jest falszem Odpowiedz Link Zgłoś
silna_pokusa Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:53 niekoniecznie. czasem te wyobrazenia sa piekne. fajnie sie gada czesto przeciez przechodzimy na gg, spedzamy nilo czas. jak sie poznamy to pewien "czar" prysnie. moze juz nie byc tak fajnie, a szkoda. lepiej zostac "pieknym" anonimowym. A Ci co chca sie "parowac" niech sie sami zastanawiaja czy lepiej wyslac falszywe zdiecie, czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 11:16 ja tam wole kogos poznac, a nie tylko pogadac na gg Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:31 moze dodaj jeszcze jaki powinien byc ten kawaler i jak ma sie z Toba skontaktowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 10:53 Kawaler powinien być wysoki, naprawdę wysoki. Do tego niepalący - sorry, ale ja nie znosze smrodu papierosów. No i jak w tytule - z Warszawy. Zwiżzki na odległość nie mają sensu. W sosownym wieku: 30 -32 lata. Czy wymagam za dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 11:06 jak dla mnie tak, bo nie mieszcze sie w dwuch wymaganiach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 11:30 Widzisz? ... Ciężko znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 11:32 nie, daj im czas i podaj do siebie jakiegos maila moze sie wstydza tak na forum Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 11:39 a ile masz wzrostu? bo moze od tego trzeba zaczac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 11:44 177cm. Ale dolicz obcasy...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 11:48 to juz mamy wzrost i wiemy od jakiego minimum trzeba startowac ;) ale Twojego wzrostu to przeciez dla milosci zrobi sie duzo, czyz nie? tylko i jemu nie powinno przeszkadzac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 12:12 Wiesz, ja nie chciałabym patrzeć w dół, mówiąc do niego. Chciałabym prosto w oczy czy w górę - tak romantyczniej....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 12:16 rozumiem, ale czasem trzeba troche zejsc z wymagan oczywiscie tylko w takich jak np wzrost a jak bedzie nizszy o wysokosc obcasa, albo powiedzmy 3 cm to chyba nie jest az tak duzo? ale oczywiscie zycze Tobie zebys znalazla takiego jakiego szukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyzszy Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: 193.108.206.* 01.09.05, 15:12 Hej...daj moze jakis namiar na siebie bo chyba nie bedziemy rozmawiac na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 15:24 Napisz na adres: maajka76@o2.pl Dzięki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: mowilem ze sie najdzie ;) IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 15:56 Zobaczymy. ;-) Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka SZUKAM NADAL IP: *.localdomain / 217.198.33.* 02.09.05, 11:26 Może dziś będę miała więcej szczęścia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka76 Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? 02.09.05, 13:30 Nie dostałam listu dzisiaj... Wczoraj nie zdążyłam odpisać, bo wyszłam z pracy. Nawet nie wiem, kto to był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? IP: *.localdomain / 217.198.33.* 02.09.05, 13:31 Nie wiem tego ;-) Jeszcz się nie odezwał dzisiaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? 02.09.05, 13:39 rozumiem ze Majka to ta niebieskooka? ;) widac koles malo zdecydowany sprawdz @ tylko na o2 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? IP: *.localdomain / 217.198.33.* 02.09.05, 14:03 Jesteś jego znajomym?? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? 02.09.05, 14:09 kogo, tego kolesia? nie, w zadnym wypadku jakby tak bylo to juz by sie odezwal, albo ja bym cos napisal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? IP: *.localdomain / 217.198.33.* 02.09.05, 14:50 Bo się odezwał ;-) Myślałam, że to po Twojej interwencji...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? 02.09.05, 14:55 to zycze Wam powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? IP: *.localdomain / 217.198.33.* 02.09.05, 15:09 OK, dzięki. Wiesz korespondowałam już z wieloma osobami. Ludzie inaczej zachowują się, kiedy wiedzą, że są anonimowi, a inaczej "na żywo". Ale pozałam też kilka wartościowych osób i stąd wiem, że są takie po drugiej stronie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? 02.09.05, 15:12 do momentu jak nie dojdzie do spotkania to czlowiek nie wie co i jak a po spotkaniu wszystko wychodzi, moze nie zawsze ale przewaznie ja tez poznalem juz pare osob i utrzymuje z nimi caly czas kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: SZUKAM NADAL IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.05, 19:16 A kogo tak szukasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Szukam IP: *.localdomain / 217.198.33.* 05.09.05, 14:59 Dlaczego korespondencja się urywa po kilku mailach? Czy naprawdę nie można tu nikogo poznać? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam 05.09.05, 15:33 oj Maju, widze ze nie masz szczescia ale zycze powodzenia, moze ktos sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Szukam IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 08:10 Moi Drodzy, Czytam Wasze wypowiedzi z uwagą. Dziękuję za rady i opinie. Tak naprawdę, wydaje mi się, że ja już próbowałam wszystkiego: i swatek rodzinno- koleżeńskich, i wyjazdów, zmiany otoczenia, i biura matrymonialnego.... A chodząc po ulicach Warszawy spotykam tyle ludzi: miłych i młodych - a samotnych. Szkoda, że tak trudno na siebie trafić... Byłam też na kilku imprezach dla singli. Tam z kolei miałam wrażenie, że przyszły osoby grupkami, znajace się, aby wzajemnie się pobawić. Jakoś nikt nie miał ochoty zawierać nowych znajomości - czemu te imprezy miały przecież służyć. Nie chwalę się nikomu tą swoją "aktywnością", dlatego przykre są komentarze, że "ona nic nie robi". Mieszkam sama, więc nikt mnie nie kontroluje i - co oczywiste - nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.09.05, 14:00 ...wzrost 198cm..jestem z Wawy...hmmm ale wiek nie ten..niestety niemieszcze sie ;) a tak serio moze masz zbyt duze oczekiwania co do faceta...wyglad, status spoleczny itp. w dzisiejszych czasach roznie to bywa, wiem ze kobiety chca jak najlepszego partnera dziala tu ich natura ale czy niema tu sprzecznosci ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 06.09.05, 14:09 Czy ja wiem, czy dużo chcę? Nie wydaje mi się. Po prostu szukam dobrego przyjaciela, a wiem, że łatwiej się porozumieć ludziom podobnym do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:47 hej! całkowicie Cie rozumiem...... ja tez mam ten problem..... nie moge znaleźć dla siebie faceta.. niektórzy pisza, ze masz zbyt wygórowane cele co do faceta, nie znam Cie, ale sama po sobie wiem, ze szukam człowieka prostego ale jakże pieknego wewnetrznie, prostota jest piekna, nie chcę żadnego super wysportowanego faceta..... i znam takiego, ale on juz jest zajety.. i byli poprzedni, tez tacy na "wzór", ale już nie samotni... pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek23 szn Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: 83.168.64.* 07.09.05, 01:16 Nie wiem w czym problem.Jest GG i jest ok.sam poznalem mase ludzi przez gg a i nie jedna znajomosc skonczyla sie calkiem ciekawym zwiazkiem:) Pozdrawiam i zycze powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 07.09.05, 09:16 Ale ja nie mam dostępu do gg. W pracy mam zablokowane wyjście na tego typu strony, a w domu brak komputera. A przecież nie będę wysiadywać w kafejkach i stukać w komputer. Osobiście uważam gg za głupotę naszych czasów - zamiast kontaktu z zywymi ludźmi, tworzymy sobie ich wyobrażenia, przezywamy emocje stukając w klawiaturę! .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hannibal Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:47 Roznica miedzy realnym swiatem,a gg jes taka ze w rzeczywistosci nie podeszedl bym do pierwszej spotkanej osoby na ulicy,a na gg wszystko jest mozliwe [chociaz sam tego nie stosuje,ale rozumiem ludzi ktorzy uzywaja takiej formy] Pozdrawiam hannibal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hannibal Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:49 cd...Zycie jest tak ciekawe,tylko dzieki temu ze tak bardzo czasami roznimy sie od innych,wiec uszanujmy to.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 11:20 Mozesz tez wejsc na www.forum.mojerady.pl tam dodac ogloszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:19 Dziewczyno na jakiej ty planecie zyjesz. Zrób wszystko zeby byc atrakcyjna a sami sie znajda i to beda stac w kolejce.Jesli twoje otoczenie na to nie pozwala to je zmień najlepiej wyjedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grand' Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:47 Bo za miłością nie można biegać, ona sama nas znajduje. Jeśli jej usilnie szukasz, zaczynasz za nią biegać, to sie gubisz, oddalasz sie od niej, w rzeczywistości jej uciekasz. To jest jak ganianie sie wokół drzewa, biegniesz za nią, a ona biegnie za Tobą, coraz szybciej i szybciej... musisz sie zatrzymać i dać szanse dogonienia siebie, w przeciwnym wypadku nigdy nie pozwolisz sie złapać w jej sieci... MIŁOŚĆ SAMA NAS ZNAJDUJE... naprawdę :-) Pozdrawiam i życzę wytrwałości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litza Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:57 Moim zdaniem milosc isnieje jest piekna codowna i trwa przez cale zycie,polecam bys przeczytala ksiazke jedynascie minut jest super jeden watek mowi o legedzie ktora krazyla w dawnych czasach jesli chodzi o osoby poszukujace sie,ja kocham kocham bez granic i wierze ze jak dobrze poszukasz to znajdziesz. Powodzenia pozdrowiena dla wszystkich buzka :*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.retsat1.com.pl 07.09.05, 10:08 Ja znalazłam faceta przez gg, bylismy z sobą dwa lata, nie wierzyłam w to ze takie cos sie stanie, sadziłam ze bedzie brzydki beznadziejny etc, ze wysłał zdjecie kolegi albo nawet jesli mi sie spodoba wizualnie to sie nie dogadamy, rozbierznosc charakterów, fakt ze sie rozpadło ale to ja zerwałam bo mnie zaczeło to nudzic i kilka kwestii mi nie odpowiadało w jego stosunku do mnie jednak uwazam ze mozna poznac kogos wirtualnie. Polecam, ale trzeba byc ostroznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:51 to jeszcze raz ja... poznac faceta przez wirtualność? myśle, że mozna.. tylko ja bym chciała poznawac icg w realu, ale czasami pozostaje mi tylko net... fajnie by było jakbyś napisała podaję móuj mail patand@wp.pl, wiem co mówi sie osobie zdesperowanej, poniekąd taką jesteś, trzymaj sie, nie załamuj, bedzie dobrze..... jak dla mnie to nie działa, więc tylko dzis tak pisze, a jakbys sie kiedys odezwała, to nie usłyszysz tego juz ode mnie...... jeszcze raz pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
jolenka55 Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 10:59 No tak,fajnie,ale tak sobie mysle,ze jesli w Warszawie sa z tym problemy,to coz dopiero w malych miastach,na tzw. prowincji,pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakkwon Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.chello.pl 07.09.05, 13:44 i oto mamy charakterystykę dzisiejszego społeczeństwa.... ja też bardzo długo byłęm samotny ale do czasu, w końcu znalazłem miłość swojego życia i mimo swojego młodziutkiego wieku (21 lat) wiem że się zakochałem głęboko i z wzajemnością...nie jesteśmy ze sobą tylko dla sexu i po to żeby pochwalić się kolegom w stylu "patrzcie jaką mam zajebistą dupe!"..otóż uważam że trzeba hołdować starym i zapomnianym wartościom jak choćby PRAWDZIWA miłość (a nie k*rwienie się w poszukiwaniu tej/tego jedynej/ego), tak więc polecam wytrwałość i szacunek do samego siebie i wiarę w prawdziwą miłość...bo ona istanieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anniatchorzewska Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:50 witam, ja tez mam problem ze znalezieniem faceta. choc mam dopiero 23 lata, kariere pseudomedelki za soba i nieudane malzenstwo w Chicago to czuje, ze moje zycie nie ma sensu. mam mnostwo znajomych mezczyzn, ale kazdy traktuje mnie jak mlodsza siostre, nie ma szans na cos wiecej,choc tak jak kazdy szukam milosci. jestem z Poznania i chetnie poznam kogos. napiszcie do mnie ania82@interia.pl GG 1928895 Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 15:22 Wiem co czujesz Aniu. Jestesmy rowiesniczkami i z takim samym "bagazem" ze stanów. Mnie rowniez otacza mnostwo naprawde wspanialych i interesujacych mezcyzn, tylko, ze do zadnego z nich moje serduszko nie chce zabic mocniej , moze dlatego, ze zostalo dwukrotnie zranione przez jednego mezcyzne? Nie wiem, moze to jest ten powod u mnie. A Ty przeanalizuj siebie , by odnalesc te blokade , ktora kaze mezcyznom traktowac Cie jak siostrzyczke. I glowa do gory .Wierze, ze uda nam sie spotkac tego Jedynego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniatchorzewska Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:51 wlasciwie to chyba juz nie wierze w milosc.. mam wrazenie, ze juz moj limit na uczucia sie wyczerpal..zaraz po maturze wyjechalam do usa, po pol roku poznalam mezczyzne, po kolejnym pol bylam juz jego zona. to byl pierwszy facet, ktory zobaczyl we mnie kobiete, ktory mnie pokochal, otoczyl opieka i ktorego ja pokochalam. bylo nam cudownie przez kolejne pol roku. dluzej ze soba nie wytrzymalismy. ze spuszczona glowa wrocilam do polski, do mamy, znow do mojego malego pokoju. no coz - zycie bywa brutalne. Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 20:47 Aniu, napisze do Ciebie na maila, bo forum nie jest najfortunniejszym miejscem do takich osobistych zwierzeń , a niestety nie mam gg .Mysle, ze mozemy sobie wzajemnie pomoc poprzez przeanalizowanie tego co Ciebie i mnie spotkalo za oceanem i wyciagniecie z tego nauki na przyszlosc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lance Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: 83.238.41.* 07.09.05, 18:35 i co zamierzasz robic?? Trzeba czekac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniucha Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: 213.199.218.* 07.09.05, 19:11 no wiesz jesli bedziesz czekac a nie dzialac to mozesz tak czekac do konca zycia sam nie przyjdzie a na ulicy tez mozesz go poznac oni podobno sa blizej niz nam sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giray Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:16 ale pamietaj ze szukajac na sile bardziej sobie zaszkodzisz niz kogos znajdziesz. To przychodzi samo i niespodziewanie. I nie ma znaczenia czy poznajesz kogos w rzeczywistosci czy wirtualnie. Do wymagan tez powinnas z przymruzeniem oka podchodzic bo ludzi mozna roznie oceniac. Nie mam nikogo ale nie szukam desperacko i z gory nie zakladam jaki ten ktos ma byc bo sam sobie tylko w ten sposob zaszkodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:34 zgadzam się że nie warto szukać na siłę bo to często przynosi tylko żal i niepowodzenia, a co do wymagań to każdy ma jakiś swój typ i wiadomo że nie każdy sie może podobać, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 19:45 a ja sie nie zgodze nie szukajac, czyli tak szczerze nie poznajac ludzi nie bedzie tez milosci ona po prostu nie przyjdzie, bo zeby tak sie stalo to musza byc dwie osoby, ktore ze soba rozmawiaja, spedzaja ze soba czas, a jak tego nie ma tego to i milosci tez nie bedzie, wiec przestancie mowic ze samo przyjdzie przeciez nikt nie szuka milosci na sile, ale poznaje nowych ludzi, spotyka sie z nimi i wtedy dopiero moze przyjsc milosc ta niespodziewana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giray Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:02 ja nie napisalem zeby wcale nie szukac tylko zeby nie szukac na sile bo taka desperacja do niczego dobrego nie doprowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 20:52 Tak, to przychodzi samo , tylko, ze trzeba otworzyc milosci drzwi, a jesli zamkniemy sie w swojej wiezy , to ..... dzis juz nie mam rycerzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :P Re: Szukam porady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:00 Znam jednego chłopaka od 4 lat. 2 razy się zakochaliśmy w sobie. Ale on chyba nie był do końca pewny swoich uczuć. niedawno miał mnie poprosic o chodzenie, ale nie wyszło bo sie wstydził, że głupio z dziewczyną z tej samej klatki :/Później wymyslił lub podobała mu się jakaś inna dziewczyna. I mi powiedział, że poprosi tą drugą o chodzenie w połowie roku. Nie wiem co mam azrobic olac go czy coś innego ??? Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :P Re: Szukam porady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:50 Dzięki za porade, może jest ich mało ale to nic. Wiele osób mi już powiedziało, że by olać. I tak zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 22:43 a w czym tu rycerz pomoze? jak ktos nie bedzie chcial Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:12 ta co na wiezy chce, tylko ze nie ma juz rycerzy, dlatego nie trzeba sie zamykac i bywac, chocby w necie Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:20 a co ona chce siedzac na tej wiezy? bywac trzeba wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:28 no wlasnie napisalam, zeby nie siedziec w swojej wiezy !!!!!!!!!!! :) ...... i bywac bywac i jeszcze raz bywac , a wtedy moze , kto wie ...... a jesli juz nie w czasie " bywania" to moze " po drodze" :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:33 a Ty bywasz, czy juz nie musisz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:47 jesli bywam ,to nie z musu :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:51 nie pytalem czy z musu czy z checi, bo to chyba jest jasne ze z wlasnej woli z checi wyrwania sie z domu, poznania nowych ludzi, bycia wsrod ludzi, ciekawych ludzi, wsrod zycia Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:53 no widzisz , blondynka ze mnie, bo nie zrozumialam:))))) ...... a teraz powaznie- mysle, ze jesli ktos juz nie musi bywac , to go tu nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 08.09.05, 00:03 a dlaczego nie? moze miec po prostu ochote porozmawiac z kims przeciez to nie jest serwis randkowy ale forum na ktorym mozna porozmawiac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 08.09.05, 00:10 tak, tak, to nie jest zaden serwis randkowy , to tylko forum ....romantica :)))))) i wogole to tylko forum, wiec tu mozna TYLKO pogadac:))) pozdrawiam i ide spac zycze dobrej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 08.09.05, 00:25 oczywiscie poznac kogos tez mozna ale nie jest zabronione zeby osoby ktore sa szczesliwe nie mogly tutaj wchodzic pozdrawiam i zycze slodkich snow pa Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 08.09.05, 14:38 Czy wg Ciebie forum Romantica to forum dla nieszczesliwych, z tym , ze ci szczesliwi tez moga tu wchodzic? i dziekuje za zyczenia, spalo sie slodziutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.devs.futuro.pl 07.09.05, 20:24 moze zmiana otoczenie, a najlepiej miejsca by Ci pomogla. Czasami warto gdzis wyjechac i poczuc smak przygody, zrobic cos dla siebie, poznac nowe miejsca i ludzi, stac sie bardziej interesujaca dla otoczenie i samej siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYS Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.adsl.hansenet.de 07.09.05, 20:30 Musi byc z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYS Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.adsl.hansenet.de 07.09.05, 20:27 musi byc z Warszawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.fookygroup.com 07.09.05, 21:14 nie szukaj sam ciebie znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: 194.146.248.* 07.09.05, 22:17 Najlepiej zapisz się na jakiś kurs języka obcego, czy tańca, albo do chóru, wybierz się na wycieczkę, krajową lub zagraniczną,wybieraj się na prelekcje i odczyty, spotkania z ludźmi sławnymi, urządzaj imieniny z udziałem rówieśników, popytaj o "swatki" w rodzinie. Korzyść z tego będzie co najmniej taka, że nauczysz się czegoś więcej i wzbogacisz kontakty towarzyskie. A może nie tylko. Ostatecznie poszukaj biura matrymonialnego. Znam osoby połączone tam szczęśliwe. Pamiętaj, ze chłopak to też człowiek i bywa nieśmiały, zakompleksiony. Wyszukaj takiego i pomóż mu się rozwinąć. Zobaczysz efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.l5.c3.dsl.pol.co.uk 07.09.05, 23:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.l5.c3.dsl.pol.co.uk 07.09.05, 23:35 w londynie tez trudno a kazdym razie o normalnego ale podobno z miloscia jest jak z duchami odkat przestano w nie wiezyc nikomu sie juz nie pokazuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 08:11 Moi Drodzy, Czytam Wasze wypowiedzi z uwagą. Dziękuję za rady i opinie. Tak naprawdę, wydaje mi się, że ja już próbowałam wszystkiego: i swatek rodzinno- koleżeńskich, i wyjazdów, zmiany otoczenia, i biura matrymonialnego.... A chodząc po ulicach Warszawy spotykam tyle ludzi: miłych i młodych - a samotnych. Szkoda, że tak trudno na siebie trafić... Byłam też na kilku imprezach dla singli. Tam z kolei miałam wrażenie, że przyszły osoby grupkami, znajace się, aby wzajemnie się pobawić. Jakoś nikt nie miał ochoty zawierać nowych znajomości - czemu te imprezy miały przecież służyć. Nie chwalę się nikomu tą swoją "aktywnością", dlatego przykre są komentarze, że "ona nic nie robi". Mieszkam sama, więc nikt mnie nie kontroluje i - co oczywiste - nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 08.09.05, 10:09 Maju, nie denerwuj sie, rozumiem Cie bo to nie jest takie proste wyjsc i od razu spotkac kogos kto bedzie sam, chetny zawrzec znajomosc i na dodatek taki jakiego szukasz, ale nie poddawaj sie i szukaj dalej, predzej czy pozniej znajdzie sie, powodzenia PS. niby mam kolege ktory pasuje do Twojego opisu jesli chodzi o wzrost i wiek ale nie wiem co i jak, wiec moze jak chcesz to moge podac do niego maila? napisz do mnia na maila co o tym sadzisz, a ja sie zastanowie co zrobic zeby nikt nie zalowal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Kontakt IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 11:42 Napisałam do Ciebie - pamiętasz? Podaj ten adres. Znajomych nigdy za wiele ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Kontakt IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 12:40 Nie dzisiaj. Wysłałam do Ciebie odpowiedź - napisałeś do mnie w zeszlym tygodniu na adres: maajka76@o2.pl (to już adres znasz...;-)) Chyba, że to ktoś inny o imieniu Konrad? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Kontakt 08.09.05, 12:44 ale zadnej wiadomosci od Ciebie nie mam na skrzynce a wyslalem w celu tym ktory podalas w poprzednim poscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Kontakt IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 13:48 To trudno. Zresztą i tak to już nieaktualne - nie miałam czasu w weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Kontakt 08.09.05, 14:39 ale to nie znaczy ze nie mozna sie innego dnia spotkac ;) czyz nie? no chyba ze nie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Kontakt IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 14:57 Bardzo chętnie. Przyślij wiadomość, jeśli znowu będzie coś takiego organizowane, chętnie dołączę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Kontakt 08.09.05, 15:01 nie widze zadnego problemu ;) tylko sprawdzaj czesciej poczte ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa13121981 Re: Szukam kawalera z Warszawy 08.09.05, 10:26 www2.TheCrims.com/?rid=443442 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 11:41 A co to za dziwna strona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 12.09.05, 11:34 Dodam, że wysokiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 12.09.05, 11:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=28814120 moze powinnyscie polaczyc sily ;) Odpowiedz Link Zgłoś