Dodaj do ulubionych

Szukam kawalera z Warszawy

IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 10:10
Niby duże miasto, a tak trudno znaleźć kogoś.... Bo niby gdzie? Na ulicy?
Mam 29 lat, a od rozstania półtora roku temu jestem samotna ... Chcę to
zmienić, ale ... trudno.
Obserwuj wątek
    • iwona334 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:14
      Tu nie znajdziesz. Lec na "meskie" fora (mezczyzna, auto-moto...)
      • white.falcon Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:18
        Może trochę sprostuję, Iwono, Twoją wypowiedź, albo dodam, jak wolisz - Autorka
        tu może znaleźć, ale najczęściej tu piszą Panowie z uczuciowymi problemami. Jak
        chce znaleźć rzeczywiście kogoś bez obciążeń uczcuciowych powinna poszukać na
        podanych przez Ciebie forach. :-)
        • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:25
          to ja was oboje sprostuje :)
          bywaja tez i tacy co po porostu wchodza poczytac i podopisywac sie
          do podobnych watkow, ale i tez do innych w ktorych mozna cos dodac od siebie
          • white.falcon Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:27
            Wszyscy mamy rację - i Ty, Konrad, i Iwona i ja. :-)
            • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:28
              nie mowie ze nie ;)
    • silna_pokusa Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:25
      ja tez tak szukalam jakis czas temu, i co z tego wyszlo? to ze juz NIGDY tak nie
      bede szukac. Szybko przeszlismy na gg, bylo super. Przez kilka dni prawie nie
      odrywalam sie od kompa, wymiana zdiec, nie no co tu gadac: myslalam ze to to.
      bajka. wreszcie umowilismy sie na romantyczna kolacyjke. i wtedy sie zaczelo...
      zanim weszlismy do knajpy, jego lapa wyladowala pod moja spodnica (druga tez
      chciala zachaczyc o pietro wyzej)dostal w pysk, i tyle go widzialam... niestety
      gnebil mnie do tej poty. musialam zmienic gg, e-mila, no i nicka.... aha zdiecie
      bylo sprzed jakichs 20 lat..... JEDNA SCIEMA I JUZ CIE NIE MA....
      • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:27
        ale nie kazdy taki jest, sa i tacy co naprawde szukaja tego co Wy dziewczyny
        ale trzeba uwazac, bo mozna sie niezle przejechac
        • silna_pokusa Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:32
          masz racje, ja o tym wiem. ale wiem juz ze romowy prowadzone przez gg nie oddaja
          calej prawdy. latwo cos "wymazac" poprawic, pokazac sie nie tylko w lepszym ale
          nawet w zupelnie innym swietle. dlatego tak latwo o rozczarowanie.
          • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:38
            dlatego trzeba sie jak najszybciej spotkac
            bo robia sie wyobrazenia na temat wygladu, zachowania
            i nie ma czasu na mydlenie oczu tym co jest falszem
            • silna_pokusa Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:53
              niekoniecznie. czasem te wyobrazenia sa piekne. fajnie sie gada czesto przeciez
              przechodzimy na gg, spedzamy nilo czas. jak sie poznamy to pewien "czar"
              prysnie. moze juz nie byc tak fajnie, a szkoda. lepiej zostac "pieknym"
              anonimowym. A Ci co chca sie "parowac" niech sie sami zastanawiaja czy lepiej
              wyslac falszywe zdiecie, czy nie
              • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 11:16
                ja tam wole kogos poznac, a nie tylko pogadac na gg
    • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 10:31
      moze dodaj jeszcze jaki powinien byc ten kawaler
      i jak ma sie z Toba skontaktowac
      • Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 10:53
        Kawaler powinien być wysoki, naprawdę wysoki. Do tego niepalący - sorry, ale ja
        nie znosze smrodu papierosów. No i jak w tytule - z Warszawy. Zwiżzki na
        odległość nie mają sensu. W sosownym wieku: 30 -32 lata.
        Czy wymagam za dużo?
        • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 11:06
          jak dla mnie tak, bo nie mieszcze sie w dwuch wymaganiach ;)
          • Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 11:30
            Widzisz? ... Ciężko znaleźć...
            • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 11:32
              nie, daj im czas i podaj do siebie jakiegos maila
              moze sie wstydza tak na forum
            • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 11:39
              a ile masz wzrostu?
              bo moze od tego trzeba zaczac
              • Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 11:44
                177cm. Ale dolicz obcasy...;-)
                • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 11:48
                  to juz mamy wzrost i wiemy od jakiego minimum trzeba startowac ;)
                  ale Twojego wzrostu to przeciez dla milosci zrobi sie duzo, czyz nie?
                  tylko i jemu nie powinno przeszkadzac
                  • Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 12:12
                    Wiesz, ja nie chciałabym patrzeć w dół, mówiąc do niego. Chciałabym prosto w
                    oczy czy w górę - tak romantyczniej....;-)
                    • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 01.09.05, 12:16
                      rozumiem, ale czasem trzeba troche zejsc z wymagan
                      oczywiscie tylko w takich jak np wzrost
                      a jak bedzie nizszy o wysokosc obcasa, albo powiedzmy 3 cm
                      to chyba nie jest az tak duzo?
                      ale oczywiscie zycze Tobie zebys znalazla takiego jakiego szukasz
                    • Gość: wyzszy Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: 193.108.206.* 01.09.05, 15:12
                      Hej...daj moze jakis namiar na siebie bo chyba nie bedziemy rozmawiac na
                      forum ;)

• Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 15:24
                        Napisz na adres: maajka76@o2.pl
                        Dzięki ;-)
                        • konrado80 mowilem ze sie najdzie ;) 01.09.05, 15:25
                          powodzenia
                          • Gość: Majka Re: mowilem ze sie najdzie ;) IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 15:56
                            Zobaczymy. ;-)
                            Dziękuję.
                            • Gość: Majka SZUKAM NADAL IP: *.localdomain / 217.198.33.* 02.09.05, 11:26
                              Może dziś będę miała więcej szczęścia ;-)
                              • konrado80 Nie mow ze nic nie wyszlo? 02.09.05, 12:06
                                • niebieskooka76 Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? 02.09.05, 13:30
                                  Nie dostałam listu dzisiaj... Wczoraj nie zdążyłam odpisać, bo wyszłam z pracy.
                                  Nawet nie wiem, kto to był.
                                • Gość: Majka Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? IP: *.localdomain / 217.198.33.* 02.09.05, 13:31
                                  Nie wiem tego ;-) Jeszcz się nie odezwał dzisiaj ;-)
                                  • konrado80 Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? 02.09.05, 13:39
                                    rozumiem ze Majka to ta niebieskooka? ;)
                                    widac koles malo zdecydowany
                                    sprawdz @ tylko na o2 ;)
                                    • Gość: Majka Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? IP: *.localdomain / 217.198.33.* 02.09.05, 14:03
                                      Jesteś jego znajomym??
                                      • konrado80 Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? 02.09.05, 14:09
                                        kogo, tego kolesia?
                                        nie, w zadnym wypadku
                                        jakby tak bylo to juz by sie odezwal, albo ja bym cos napisal ;)
                                        • Gość: Majka Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? IP: *.localdomain / 217.198.33.* 02.09.05, 14:50
                                          Bo się odezwał ;-) Myślałam, że to po Twojej interwencji...;-))
                                          • konrado80 Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? 02.09.05, 14:55
                                            to zycze Wam powodzenia
                                            • Gość: Majka Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? IP: *.localdomain / 217.198.33.* 02.09.05, 15:09
                                              OK, dzięki. Wiesz korespondowałam już z wieloma osobami. Ludzie inaczej
                                              zachowują się, kiedy wiedzą, że są anonimowi, a inaczej "na żywo". Ale pozałam
                                              też kilka wartościowych osób i stąd wiem, że są takie po drugiej stronie. ;-)
                                              • konrado80 Re: Nie mow ze nic nie wyszlo? 02.09.05, 15:12
                                                do momentu jak nie dojdzie do spotkania to czlowiek nie wie co i jak
                                                a po spotkaniu wszystko wychodzi, moze nie zawsze ale przewaznie
                                                ja tez poznalem juz pare osob i utrzymuje z nimi caly czas kontakt
                                              • konrado80 Maja, milego i udanego weekendu ;) 02.09.05, 15:59

• Gość: Grzesiek Re: SZUKAM NADAL IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.05, 19:16
                                A kogo tak szukasz???
    • Gość: Majka Szukam IP: *.localdomain / 217.198.33.* 05.09.05, 14:59
      Dlaczego korespondencja się urywa po kilku mailach? Czy naprawdę nie można tu
      nikogo poznać?
      • konrado80 Re: Szukam 05.09.05, 15:33
        oj Maju, widze ze nie masz szczescia
        ale zycze powodzenia, moze ktos sie znajdzie
      • Gość: Majka Re: Szukam IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 08:10
        Moi Drodzy,
        Czytam Wasze wypowiedzi z uwagą. Dziękuję za rady i opinie. Tak naprawdę,
        wydaje mi się, że ja już próbowałam wszystkiego: i swatek rodzinno-
        koleżeńskich, i wyjazdów, zmiany otoczenia, i biura matrymonialnego.... A
        chodząc po ulicach Warszawy spotykam tyle ludzi: miłych i młodych - a
        samotnych. Szkoda, że tak trudno na siebie trafić... Byłam też na kilku
        imprezach dla singli. Tam z kolei miałam wrażenie, że przyszły osoby grupkami,
        znajace się, aby wzajemnie się pobawić. Jakoś nikt nie miał ochoty zawierać
        nowych znajomości - czemu te imprezy miały przecież służyć. Nie chwalę się
        nikomu tą swoją "aktywnością", dlatego przykre są komentarze, że "ona nic nie
        robi". Mieszkam sama, więc nikt mnie nie kontroluje i - co oczywiste - nie wie.
    • Gość: facet Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.09.05, 14:00
      ...wzrost 198cm..jestem z Wawy...hmmm ale wiek nie ten..niestety niemieszcze
      sie ;) a tak serio moze masz zbyt duze oczekiwania co do faceta...wyglad,
      status spoleczny itp. w dzisiejszych czasach roznie to bywa, wiem ze kobiety
      chca jak najlepszego partnera dziala tu ich natura ale czy niema tu
      sprzecznosci ?!
      • Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 06.09.05, 14:09
        Czy ja wiem, czy dużo chcę? Nie wydaje mi się. Po prostu szukam dobrego
        przyjaciela, a wiem, że łatwiej się porozumieć ludziom podobnym do siebie.
      • Gość: patrycja Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:47
        hej! całkowicie Cie rozumiem...... ja tez mam ten problem..... nie moge znaleźć
        dla siebie faceta.. niektórzy pisza, ze masz zbyt wygórowane cele co do faceta,
        nie znam Cie, ale sama po sobie wiem, ze szukam człowieka prostego ale jakże
        pieknego wewnetrznie, prostota jest piekna, nie chcę żadnego super
        wysportowanego faceta..... i znam takiego, ale on juz jest zajety.. i byli
        poprzedni, tez tacy na "wzór", ale już nie samotni... pozdrawiam i zycze
        powodzenia
    • Gość: tomek23 szn Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: 83.168.64.* 07.09.05, 01:16
      Nie wiem w czym problem.Jest GG i jest ok.sam poznalem mase ludzi przez gg a i
      nie jedna znajomosc skonczyla sie calkiem ciekawym zwiazkiem:) Pozdrawiam i
      zycze powodzenia:)
      • Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 07.09.05, 09:16
        Ale ja nie mam dostępu do gg. W pracy mam zablokowane wyjście na tego typu
        strony, a w domu brak komputera. A przecież nie będę wysiadywać w kafejkach i
        stukać w komputer. Osobiście uważam gg za głupotę naszych czasów - zamiast
        kontaktu z zywymi ludźmi, tworzymy sobie ich wyobrażenia, przezywamy emocje
        stukając w klawiaturę! ....
        • Gość: hannibal Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:47
          Roznica miedzy realnym swiatem,a gg jes taka ze w rzeczywistosci nie podeszedl
          bym do pierwszej spotkanej osoby na ulicy,a na gg wszystko jest mozliwe
          [chociaz sam tego nie stosuje,ale rozumiem ludzi ktorzy uzywaja takiej formy]
          Pozdrawiam
          hannibal
          • Gość: hannibal Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:49
            cd...Zycie jest tak ciekawe,tylko dzieki temu ze tak bardzo czasami roznimy sie
            od innych,wiec uszanujmy to..............
        • Gość: Misio Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 11:20
          Mozesz tez wejsc na www.forum.mojerady.pl tam dodac ogloszenie
    • Gość: Maria Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:19
      Dziewczyno na jakiej ty planecie zyjesz. Zrób wszystko zeby byc atrakcyjna a
      sami sie znajda i to beda stac w kolejce.Jesli twoje otoczenie na to nie
      pozwala to je zmień najlepiej wyjedź.
    • Gość: Grand' Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:47
      Bo za miłością nie można biegać, ona sama nas znajduje. Jeśli jej usilnie
      szukasz, zaczynasz za nią biegać, to sie gubisz, oddalasz sie od niej, w
      rzeczywistości jej uciekasz. To jest jak ganianie sie wokół drzewa, biegniesz
      za nią, a ona biegnie za Tobą, coraz szybciej i szybciej... musisz sie
      zatrzymać i dać szanse dogonienia siebie, w przeciwnym wypadku nigdy nie
      pozwolisz sie złapać w jej sieci... MIŁOŚĆ SAMA NAS ZNAJDUJE... naprawdę :-)
      Pozdrawiam i życzę wytrwałości
    • Gość: litza Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:57
      Moim zdaniem milosc isnieje jest piekna codowna i trwa przez cale zycie,polecam
      bys przeczytala ksiazke jedynascie minut jest super jeden watek mowi o legedzie
      ktora krazyla w dawnych czasach jesli chodzi o osoby poszukujace sie,ja kocham
      kocham bez granic i wierze ze jak dobrze poszukasz to znajdziesz. Powodzenia
      pozdrowiena dla wszystkich buzka :***
    • Gość: Ramona Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.retsat1.com.pl 07.09.05, 10:08
      Ja znalazłam faceta przez gg, bylismy z sobą dwa lata, nie wierzyłam w to ze
      takie cos sie stanie, sadziłam ze bedzie brzydki beznadziejny etc, ze wysłał
      zdjecie kolegi albo nawet jesli mi sie spodoba wizualnie to sie nie dogadamy,
      rozbierznosc charakterów, fakt ze sie rozpadło ale to ja zerwałam bo mnie
      zaczeło to nudzic i kilka kwestii mi nie odpowiadało w jego stosunku do mnie
      jednak uwazam ze mozna poznac kogos wirtualnie. Polecam, ale trzeba byc
      ostroznym.
      • Gość: patrycja Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:51
        to jeszcze raz ja... poznac faceta przez wirtualność? myśle, że mozna.. tylko
        ja bym chciała poznawac icg w realu, ale czasami pozostaje mi tylko net...
        fajnie by było jakbyś napisała podaję móuj mail patand@wp.pl, wiem co mówi sie
        osobie zdesperowanej, poniekąd taką jesteś, trzymaj sie, nie załamuj, bedzie
        dobrze..... jak dla mnie to nie działa, więc tylko dzis tak pisze, a jakbys sie
        kiedys odezwała, to nie usłyszysz tego juz ode mnie...... jeszcze raz
        pozdrawiam pa
    • jolenka55 Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 10:59
      No tak,fajnie,ale tak sobie mysle,ze jesli w Warszawie sa z tym problemy,to coz
      dopiero w malych miastach,na tzw. prowincji,pozdrawiam:-)
    • Gość: Shakkwon Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.chello.pl 07.09.05, 13:44
      i oto mamy charakterystykę dzisiejszego społeczeństwa.... ja też bardzo długo
      byłęm samotny ale do czasu, w końcu znalazłem miłość swojego życia i mimo
      swojego młodziutkiego wieku (21 lat) wiem że się zakochałem głęboko i z
      wzajemnością...nie jesteśmy ze sobą tylko dla sexu i po to żeby pochwalić się
      kolegom w stylu "patrzcie jaką mam zajebistą dupe!"..otóż uważam że trzeba
      hołdować starym i zapomnianym wartościom jak choćby PRAWDZIWA miłość (a nie
      k*rwienie się w poszukiwaniu tej/tego jedynej/ego), tak więc polecam wytrwałość
      i szacunek do samego siebie i wiarę w prawdziwą miłość...bo ona istanieje!
      • Gość: anniatchorzewska Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:50
        witam, ja tez mam problem ze znalezieniem faceta. choc mam dopiero 23 lata,
        kariere pseudomedelki za soba i nieudane malzenstwo w Chicago to czuje, ze moje
        zycie nie ma sensu. mam mnostwo znajomych mezczyzn, ale kazdy traktuje mnie jak
        mlodsza siostre, nie ma szans na cos wiecej,choc tak jak kazdy szukam milosci.
        jestem z Poznania i chetnie poznam kogos. napiszcie do mnie ania82@interia.pl
        GG 1928895
        • rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 15:22
          Wiem co czujesz Aniu.
          Jestesmy rowiesniczkami i z takim samym "bagazem" ze stanów.
          Mnie rowniez otacza mnostwo naprawde wspanialych i interesujacych mezcyzn,
          tylko, ze do zadnego z nich moje serduszko nie chce zabic mocniej , moze
          dlatego, ze zostalo dwukrotnie zranione przez jednego mezcyzne?
          Nie wiem, moze to jest ten powod u mnie.
          A Ty przeanalizuj siebie , by odnalesc te blokade , ktora kaze mezcyznom
          traktowac Cie jak siostrzyczke.
          I glowa do gory .Wierze, ze uda nam sie spotkac tego Jedynego :)))
          • Gość: aniatchorzewska Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:51
            wlasciwie to chyba juz nie wierze w milosc.. mam wrazenie, ze juz moj limit na
            uczucia sie wyczerpal..zaraz po maturze wyjechalam do usa, po pol roku poznalam
            mezczyzne, po kolejnym pol bylam juz jego zona. to byl pierwszy facet, ktory
            zobaczyl we mnie kobiete, ktory mnie pokochal, otoczyl opieka i ktorego ja
            pokochalam. bylo nam cudownie przez kolejne pol roku. dluzej ze soba nie
            wytrzymalismy. ze spuszczona glowa wrocilam do polski, do mamy, znow do mojego
            malego pokoju. no coz - zycie bywa brutalne.
            • rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 20:47
              Aniu, napisze do Ciebie na maila, bo forum nie jest najfortunniejszym miejscem
              do takich osobistych zwierzeń , a niestety nie mam gg .Mysle, ze mozemy sobie
              wzajemnie pomoc poprzez przeanalizowanie tego co Ciebie i mnie spotkalo za
              oceanem i wyciagniecie z tego nauki na przyszlosc .
    • Gość: Lance Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: 83.238.41.* 07.09.05, 18:35
      i co zamierzasz robic??
      Trzeba czekac:)
    • Gość: aniucha Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: 213.199.218.* 07.09.05, 19:11
      no wiesz jesli bedziesz czekac a nie dzialac to mozesz tak czekac do konca zycia
      sam nie przyjdzie a na ulicy tez mozesz go poznac oni podobno sa blizej niz nam
      sie wydaje
    • Gość: Giray Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:16
      ale pamietaj ze szukajac na sile bardziej sobie zaszkodzisz niz kogos
      znajdziesz. To przychodzi samo i niespodziewanie. I nie ma znaczenia czy
      poznajesz kogos w rzeczywistosci czy wirtualnie. Do wymagan tez powinnas z
      przymruzeniem oka podchodzic bo ludzi mozna roznie oceniac. Nie mam nikogo ale
      nie szukam desperacko i z gory nie zakladam jaki ten ktos ma byc bo sam sobie
      tylko w ten sposob zaszkodze.
      • Gość: asia Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:34
        zgadzam się że nie warto szukać na siłę bo to często przynosi tylko żal i
        niepowodzenia, a co do wymagań to każdy ma jakiś swój typ i wiadomo że nie
        każdy sie może podobać, pozdrawiam :)
        • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 19:45
          a ja sie nie zgodze
          nie szukajac, czyli tak szczerze nie poznajac ludzi nie bedzie tez milosci
          ona po prostu nie przyjdzie, bo zeby tak sie stalo to musza byc dwie osoby,
          ktore ze soba rozmawiaja, spedzaja ze soba czas, a jak tego nie ma tego to i
          milosci tez nie bedzie, wiec przestancie mowic ze samo przyjdzie
          przeciez nikt nie szuka milosci na sile, ale poznaje nowych ludzi, spotyka sie
          z nimi i wtedy dopiero moze przyjsc milosc ta niespodziewana
          • Gość: Giray Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:02
            ja nie napisalem zeby wcale nie szukac tylko zeby nie szukac na sile bo taka
            desperacja do niczego dobrego nie doprowadzi
      • rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 20:52
        Tak, to przychodzi samo , tylko, ze trzeba otworzyc milosci drzwi, a jesli
        zamkniemy sie w swojej wiezy , to ..... dzis juz nie mam rycerzy :)
        • Gość: ja :P Re: Szukam porady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:00
          Znam jednego chłopaka od 4 lat. 2 razy się zakochaliśmy w sobie. Ale on chyba
          nie był do końca pewny swoich uczuć. niedawno miał mnie poprosic o chodzenie,
          ale nie wyszło bo sie wstydził, że głupio z dziewczyną z tej samej
          klatki :/Później wymyslił lub podobała mu się jakaś inna dziewczyna. I mi
          powiedział, że poprosi tą drugą o chodzenie w połowie roku. Nie wiem co mam
          azrobic olac go czy coś innego ??? Proszę o pomoc
          • rodeolady Re: Szukam porady 07.09.05, 22:14
            olej go
            • Gość: ja :P Re: Szukam porady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:50
              Dzięki za porade, może jest ich mało ale to nic. Wiele osób mi już powiedziało,
              że by olać. I tak zrobię.
        • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 22:43
          a w czym tu rycerz pomoze? jak ktos nie bedzie chcial
          • rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:12
            ta co na wiezy chce, tylko ze nie ma juz rycerzy, dlatego nie trzeba sie
            zamykac i bywac, chocby w necie
            • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:20
              a co ona chce siedzac na tej wiezy?
              bywac trzeba wszedzie
              • rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:28
                no wlasnie napisalam, zeby nie siedziec w swojej wiezy !!!!!!!!!!! :)
                ...... i bywac bywac i jeszcze raz bywac , a wtedy moze , kto wie ......
                a jesli juz nie w czasie " bywania" to moze " po drodze" :)
                • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:33
                  a Ty bywasz, czy juz nie musisz? ;)
                  • rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:47
                    jesli bywam ,to nie z musu :)
                    • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:51
                      nie pytalem czy z musu czy z checi, bo to chyba jest jasne ze z wlasnej woli
                      z checi wyrwania sie z domu, poznania nowych ludzi, bycia wsrod ludzi,
                      ciekawych ludzi, wsrod zycia
                      • rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 07.09.05, 23:53
                        no widzisz , blondynka ze mnie, bo nie zrozumialam:)))))
                        ...... a teraz powaznie- mysle, ze jesli ktos juz nie musi bywac , to go tu nie
                        ma :)
                        • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 08.09.05, 00:03
                          a dlaczego nie?
                          moze miec po prostu ochote porozmawiac z kims
                          przeciez to nie jest serwis randkowy
                          ale forum na ktorym mozna porozmawiac ;)
                          • rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 08.09.05, 00:10
                            tak, tak, to nie jest zaden serwis randkowy ,
                            to tylko forum ....romantica :))))))
                            i wogole to tylko forum, wiec tu mozna TYLKO pogadac:)))
                            pozdrawiam i ide spac
                            zycze dobrej nocki
                            • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 08.09.05, 00:25
                              oczywiscie poznac kogos tez mozna
                              ale nie jest zabronione zeby osoby ktore sa szczesliwe nie mogly tutaj wchodzic

pozdrawiam i zycze slodkich snow
                              pa
                              • rodeolady Re: Szukam kawalera z Warszawy 08.09.05, 14:38
                                Czy wg Ciebie forum Romantica to forum dla nieszczesliwych, z tym , ze ci
                                szczesliwi tez moga tu wchodzic?
                                i dziekuje za zyczenia, spalo sie slodziutko
    • Gość: monika Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.devs.futuro.pl 07.09.05, 20:24
      moze zmiana otoczenie, a najlepiej miejsca by Ci pomogla. Czasami warto gdzis
      wyjechac i poczuc smak przygody, zrobic cos dla siebie, poznac nowe miejsca i
      ludzi, stac sie bardziej interesujaca dla otoczenie i samej siebie.
      • Gość: KRZYS Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.adsl.hansenet.de 07.09.05, 20:30
        Musi byc z Warszawy
    • Gość: KRZYS Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.adsl.hansenet.de 07.09.05, 20:27
      musi byc z Warszawy ?
    • Gość: Darek Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.fookygroup.com 07.09.05, 21:14
      nie szukaj sam ciebie znajdzie :)
    • Gość: Tanka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: 194.146.248.* 07.09.05, 22:17
      Najlepiej zapisz się na jakiś kurs języka obcego, czy tańca, albo do chóru,
      wybierz się na wycieczkę, krajową lub zagraniczną,wybieraj się na prelekcje i
      odczyty, spotkania z ludźmi sławnymi, urządzaj imieniny z udziałem rówieśników,
      popytaj o "swatki" w rodzinie. Korzyść z tego będzie co najmniej taka, że
      nauczysz się czegoś więcej i wzbogacisz kontakty towarzyskie. A może nie
      tylko. Ostatecznie poszukaj biura matrymonialnego. Znam osoby połączone tam
      szczęśliwe. Pamiętaj, ze chłopak to też człowiek i bywa nieśmiały,
      zakompleksiony. Wyszukaj takiego i pomóż mu się rozwinąć. Zobaczysz efekt.
    • Gość: ida Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.l5.c3.dsl.pol.co.uk 07.09.05, 23:33
    • Gość: ida Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.l5.c3.dsl.pol.co.uk 07.09.05, 23:35
      w londynie tez trudno
      a kazdym razie o normalnego
      ale podobno z miloscia jest jak z duchami odkat przestano w nie wiezyc nikomu
      sie juz nie pokazuja
      • Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 08:11
        Moi Drodzy,
        Czytam Wasze wypowiedzi z uwagą. Dziękuję za rady i opinie. Tak naprawdę,
        wydaje mi się, że ja już próbowałam wszystkiego: i swatek rodzinno-
        koleżeńskich, i wyjazdów, zmiany otoczenia, i biura matrymonialnego.... A
        chodząc po ulicach Warszawy spotykam tyle ludzi: miłych i młodych - a
        samotnych. Szkoda, że tak trudno na siebie trafić... Byłam też na kilku
        imprezach dla singli. Tam z kolei miałam wrażenie, że przyszły osoby grupkami,
        znajace się, aby wzajemnie się pobawić. Jakoś nikt nie miał ochoty zawierać
        nowych znajomości - czemu te imprezy miały przecież służyć. Nie chwalę się
        nikomu tą swoją "aktywnością", dlatego przykre są komentarze, że "ona nic nie
        robi". Mieszkam sama, więc nikt mnie nie kontroluje i - co oczywiste - nie wie.
        • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 08.09.05, 10:09
          Maju, nie denerwuj sie, rozumiem Cie bo to nie jest takie proste wyjsc i od
          razu spotkac kogos kto bedzie sam, chetny zawrzec znajomosc i na dodatek taki
          jakiego szukasz, ale nie poddawaj sie i szukaj dalej, predzej czy pozniej
          znajdzie sie, powodzenia

PS. niby mam kolege ktory pasuje do Twojego opisu jesli chodzi o wzrost i wiek
          ale nie wiem co i jak, wiec moze jak chcesz to moge podac do niego maila?
          napisz do mnia na maila co o tym sadzisz, a ja sie zastanowie co zrobic zeby
          nikt nie zalowal ;)
          • Gość: Majka Kontakt IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 11:42
            Napisałam do Ciebie - pamiętasz? Podaj ten adres.
            Znajomych nigdy za wiele ;-)
            • konrado80 Re: Kontakt 08.09.05, 12:29
              nic jeszcze nie dostalem :(
              • Gość: Majka Re: Kontakt IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 12:40
                Nie dzisiaj.
                Wysłałam do Ciebie odpowiedź - napisałeś do mnie w zeszlym tygodniu na adres:
                maajka76@o2.pl (to już adres znasz...;-)) Chyba, że to ktoś inny o imieniu
                Konrad? ;-)
                • konrado80 Re: Kontakt 08.09.05, 12:44
                  ale zadnej wiadomosci od Ciebie nie mam na skrzynce
                  a wyslalem w celu tym ktory podalas w poprzednim poscie ;)
                  • Gość: Majka Re: Kontakt IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 13:48
                    To trudno. Zresztą i tak to już nieaktualne - nie miałam czasu w weekend.
                    • konrado80 Re: Kontakt 08.09.05, 14:39
                      ale to nie znaczy ze nie mozna sie innego dnia spotkac ;)
                      czyz nie? no chyba ze nie chcesz?
                      • Gość: Majka Re: Kontakt IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 14:57
                        Bardzo chętnie. Przyślij wiadomość, jeśli znowu będzie coś takiego
                        organizowane, chętnie dołączę. :-)
                        • konrado80 Re: Kontakt 08.09.05, 15:01
                          nie widze zadnego problemu ;)
                          tylko sprawdzaj czesciej poczte ;)
    • ewa13121981 Re: Szukam kawalera z Warszawy 08.09.05, 10:26
      www2.TheCrims.com/?rid=443442
      • Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 08.09.05, 11:41
        A co to za dziwna strona?
    • Gość: Majka Re: Szukam kawalera z Warszawy IP: *.localdomain / 217.198.33.* 12.09.05, 11:34
      Dodam, że wysokiego ;-)
      • konrado80 Re: Szukam kawalera z Warszawy 12.09.05, 11:57
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=28814120
        moze powinnyscie polaczyc sily ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka