kusy999 05.09.02, 22:50 Ty strasznie mnie chyba nie lubisz, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krizia Re: Krizia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.09.02, 22:59 A czy to ja powiedzialam te okrutne slowa "back off"? To Messja Cie nie lubi:)) Ja nawet z funkcji prezesa ustapilam i zdecydowalam sie na skromna funkcje fotoreportera, a Ciebie mianowalam swoim asystentem... Czym sobie na to zasluzylam? Chlip! Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Krizia 06.09.02, 00:24 No nie chlipac mi tu, prosze o to chusteczka do wytarcia zamglonych oczek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Krizia 06.09.02, 10:31 Gość portalu: Krizia napisał(a): > A czy to ja powiedzialam te okrutne slowa "back off"? To > Messja Cie nie lubi:)) > ty sobie mna swoich antypati nie podpieraj... kusy dotad sie nie obrazil wiec chyba dobrze zrozumial moje "back off", ktore w zadnym wypadku nie bylo personalne i nie przekresla mojego wielkiego szacunku i przyjazni jakie mam do kusego:))) ot,w polityce nie ma miejsca na sentymenty:)))) (mnie tez sie wydaje, ze nie lubisz kusego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Krizia 06.09.02, 10:56 Oczywiste jest, ze Kusy zastosowal chwyt "kobiecej kokieterii", aby wywolac gwaltowne zaprzeczenia. On doskonale wie, ze go lubie, w przeciwnym razie nie droczylabym sie z nim na forum. A Messje chyba naprawde czekaja ciezkie zapasy w blocie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Krizia 06.09.02, 11:12 krizia napisała: > Oczywiste jest, ze Kusy zastosowal chwyt "kobiecej kokieterii", aby wywolac > gwaltowne zaprzeczenia. On doskonale wie, ze go lubie, w przeciwnym razie nie > droczylabym sie z nim na forum. > > A Messje chyba naprawde czekaja ciezkie zapasy w blocie ;)) w kisielku, zapasy w kisielku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Krizia 06.09.02, 11:23 krizia napisała: > Oczywiste jest, ze Kusy zastosowal chwyt "kobiecej kokieterii", aby wywolac > gwaltowne zaprzeczenia. On doskonale wie, ze go lubie, w przeciwnym razie nie > droczylabym sie z nim na forum. > > A Messje chyba naprawde czekaja ciezkie zapasy w blocie ;)) bedziesz mnie bila? mocno?:))) ale apf i tak mnie obroni:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Krizia 06.09.02, 14:30 Jak juz bedziesz w kisielu, to Apf z pewnoscia Cie "obroni" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Krizia 06.09.02, 15:24 krizia napisała: > Jak juz bedziesz w kisielu, to Apf z pewnoscia Cie "obroni" ;))) najpierw mialo byc bloto, teraz kisiel... (dobrowolnie do zadnego z tych zywiolow nie wejde, to ty mi grozilas, pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krizia Re: Krizia IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 06.09.02, 15:26 Nie grozilam. Wypieram sie kategorycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Krizia 06.09.02, 15:29 Gość portalu: krizia napisał(a): > Nie grozilam. Wypieram sie kategorycznie... to ja juz nie wiem czego ty kobieto ode mnie chcesz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: Krizia IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 06.09.02, 15:32 Ja?? Absolutnie nic. Czy ja facet jestem? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Krizia 06.09.02, 15:34 Gość portalu: Krizia napisał(a): > Ja?? Absolutnie nic. Czy ja facet jestem? ;P tego to ja ci napewno nie powiem, jesli masz watpliwosci, ale mowilas cos o zapasach w blocie, jesli to nie byla grozba to nie wiem co... moze bedziesz sie zapasowac z kims innym?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_ona Re: Krizia 06.09.02, 15:38 PAX, Kolezanki! Co to za przepychanki. Tym razem powinno przejsc, ale obdarzylam Was duuuuzym zaufaniem, mam nadzieje ze moge liczyc na dyskrecje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Krizia IP: 217.153.4.* 06.09.02, 15:52 Uffff, udalo sie! to mozesz to puscic dalej? bo mnie sie w koncu nie udalo, reszta dostala bez zalacznika :( oczywiscie przed wyslaniem zetnij glowke ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Krizia IP: 217.153.4.* 06.09.02, 15:56 :))))))) Nikt poza Toba, wszystkie inne pozarl mailer demon Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Krizia 06.09.02, 16:05 Nawet do Messji i Kusego na inne adresy nie doszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Krizia IP: 217.153.4.* 06.09.02, 16:10 Do Messji nie doszlo, do Kusego nie wiem, bo on bedzie tutaj dopiero w nocy, ale od niego nic mi nie wrocilo. Ale nie wydaje Ci sie, ze o cos specjalnie dla Apfa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Krizia 06.09.02, 19:59 krizia napisała: > OK, a kto nie dostal? ja nie dostalam na zaden adres:( Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Krizia 06.09.02, 15:50 Oj Messjo, to bylo takie dywagowanie ;) Czy ja wygladam na silaczke i awanturnice?? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Krizia 06.09.02, 20:00 krizia napisała: > Oj Messjo, to bylo takie dywagowanie ;) Czy ja wygladam na silaczke i > awanturnice?? jakby powiedziala zxc" czy ja wiem....":))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_ona Re: Krizia 06.09.02, 15:25 Krizia, moze Ty potrafisz cos z tym zrobic i puscic to dalej. Tylko sie nie zdziw ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Krizia 06.09.02, 21:54 Ja dostalem ale nie moge otworzyc i nie martw sie Kriziu ja stane w Tojej obronie przeciwko Apf-owi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: Krizia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.09.02, 23:28 W mojej obronie? Przeciez Apf mnie lubi;) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Krizia 07.09.02, 00:10 Ale bedzie w team-ie z Messja, wiec ja proponuje Ci moja skromna osobe jako Twoja tarcze. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Krizia 07.09.02, 16:12 krizia napisała: > Ale Ty niepodobny jestes do tarczy;) poza tym walka odwolana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Krizia 09.09.02, 19:40 Mialem male problemy z netem, a teraz zapomnialem co napisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Krizia 09.09.02, 19:41 kusy999 napisał: > Mialem male problemy z netem, a teraz zapomnialem co napisalem. niedobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś