Dodaj do ulubionych

znalazłam na Sympatii

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:34
znalazłam na Sympati, profil mojego chłopaka...szczeka mi opadła i własnym
oczom
nie dowierzałam...
zamurowało mnie ja zerknełam do ksiegi gosci i przeczytałam ze jaka laska mu
dziekuje za :"najpiekniejsze słoneczniki w jej zyciu"
kur.....mac!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: jedna Re: znalazłam na Sympatii IP: *.localdomain / 217.198.33.* 22.09.05, 10:39
      Niedługo się pewnie rozstaniecie. Przerabiałam taką sytuację w poprzednim
      roku ....
      • Gość: eml Re: znalazłam na Sympatii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:47
        nie, nie, nie, jak dla mnie to on juz moze wypie....
        szczescie jego ze nie mam go pod reka...wielkie szczescie...
        ciagle jestem w szoku
        • Gość: grazka Re: znalazłam na Sympatii IP: 194.29.154.* 22.09.05, 10:58
          tez bym byla, zreszta bylam w podobnej sytuacji, tylko ze moj byly na gg ponoc
          ja poznal
          • Gość: eml Re: znalazłam na Sympatii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:02
            moze to dziwne ale mi sie geba od ucha do ucha smieje
            obijawy szoku czy poprostu zwariowałam?
            gapie sie i gapie na ten wpis i oczom nie wierze
            i co? spławiłas go czy wybaczyłas?
            • Gość: grazka Re: znalazłam na Sympatii IP: 194.29.154.* 22.09.05, 11:07
              on mnie zostawil dla tamtej
              • Gość: eml Re: znalazłam na Sympatii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:11
                wspolczuje Ci tak jak wspolczuje sobie
                ja nie bede czekac
                ja juz go zostawiłam
                hello my love and my love good bye!
                • Gość: grazka Re: znalazłam na Sympatii IP: *.meil.pw.edu.pl 22.09.05, 12:16
                  no i dobrze.. a dlugo byliscie ze soba?
                  • Gość: eml Re: znalazłam na Sympatii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:18
                    dzieki bogu lub opatrznosci w skali całego zycia to była tylko krótka chwila
                    bo czym jest poł roku?
                    i moze własnie dlatego tego jakos nie przezywam
                    a moze jeszcze do mnie nie dotarło
                    • Gość: grazka Re: znalazłam na Sympatii IP: *.meil.pw.edu.pl 22.09.05, 12:25
                      moze jestes jeszcze w szoku..
                      • Gość: eml Re: znalazłam na Sympatii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:27
                        chyba mi szok zaczyna mijac bo cos mi zaczeło dziwnie drgac w srodku
                        • Gość: anieska Re: znalazłam na Sympatii IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.09.05, 21:57
                          Witam powiedz gdzie znajde tą sympatie ,podaj mi link:).. a moze i mego tam
                          zobacze...chętnie mu kopne w dupe, i w koncu udowodnie że z kims pisze
                          pozdrawiam.
    • minsi Re: znalazłam na Sympatii 22.09.05, 12:05
      a pytając słowami z "Rejsu"
      a co koleżanka robiła na Sympatii ? szukała przepisów na ciasto ? czy
      przyjaciółki do wspólnego robienia na drutach ?

a poważnie, to wyluzuj, nie ma co wierzyć w garbate aniołki. Albo jesteście dla
      siebie tymi jedynimi itp bla bla i wtedy faktycznie masz szanse na wiernosc
      partnera, albo wasz zwiazek jest bardziej czy mniej luźny, i takie szukanie
      przygód musi sie pojawić wcześniej czy później. Co nie znaczy że ten Twoj
      towarzysz zycia to jakby bardziej mu zalezało nie wychylałby sie tak otwartym
      tekstem na tej sympatii.
      • Gość: eml Re: znalazłam na Sympatii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:16
        kolezanka na sympati własnie szukała narzeczonego, gdyz kolezanka z biurka obok
        stwierdziła ze jeden z sympatycznych podobny jak brat blizniak do wyzej
        wymienionego
        tłumaczenie wyzej wymienioego telefonicznie brzmi:
        skarbie, ale my tylko sobie zarty z kolegami z pracy robimy
        dowcip dnia jak w morde strzelił
        • Gość: Parszywy Jaszczur UPS.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:30
          Dopiero teraz doczytałem.
          Raczej kiepski dowcip szczegółnie jak się kogoś ma.
          Proponuję też założyć konto na Sympatii i to takie wesołe, żeby Twój - obecnie
          już eks - poczuł zazdrość jak już je znajdzie.
          • Gość: eml Re: UPS.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:27
            nie chce zeby poczuł zazdrosci
            wole zeby poczuł jak kopnełam go w dupe
            • tapatik Re: UPS.... 24.09.05, 11:07
              Kopnięcie w d...ę też się da załatwić.
              Załóż sobie konto, a potem ustalimy co ma być w księdze gości i od kogo.
    • Gość: mem Re: znalazłam na Sympatii IP: 212.160.172.* 22.09.05, 14:14
      widze ze nie mnie jednej takie kwiatki sie przytrafily. Ja nie odkrylam
      przypadkowo tylko sam kiedys mimochodem wspomnial ze ma profil na jednym z
      portali randkowych ale w ogole tam nie zaglada... co sie okazalo - zagladal
      codziennie, w profilu mial ze wolny itp , podejrzewalam go ze spotyka sie z
      kims za moimi plecami, mialam racje, spotkania zakonczyly sie w lozku, w ciagu
      miesiac wyladowal w lozku z 2 laskami... powiedzialam zeby s..... no ale
      serduszko bolalo troche, ostatnio widzilam go 5 mies temu, czasami jeszcze
      mysle, i glupie tlumaczenie ze ze mna bylo super i nie wie czemu to zrobil.
      Mial swoja jedyna szanse i ja stracil wiec good bye, nie uwierze i juz sie nie
      zlapie na zadne powroty itp
      • Gość: grazka Re: znalazłam na Sympatii IP: *.meil.pw.edu.pl 22.09.05, 14:29
        napewno taki gość nie jest godzien zaufania..jesli zrobił to 2 razy to napewno
        bylo to zamierzone i przemyślane..i napewno bedzie to robił..
    • Gość: Parszywy Jaszczur Jaki profil? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:28
      Co było w nim napisane?
      Czasem ludzie zakładają profile, bo szukają przyjaźni, albo mają go z
      przywyczajenia. Jest tam sporo mężatek i żonatych, którzy z góry piszą, że mają
      swoich partnerów i że szukają tylko przyjaciół.
      • Gość: eml Re: Jaki profil? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:26
        nie zaznaczył z góry ze szuka przyjazni
        zaznaczył ze szuka kobiet i sexu
        w dupie z nim
        drinknełam wczoraj z przyjaciółka, wyzaliłam sie i wypłakałam
        a dzis staram sie bardzo miec go gdzies
        • Gość: blu Re: Jaki profil? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:56
          I tak trzymaj!!!
          • Gość: eml Re: Jaki profil? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:10
            staram sie ale
            jak tak dalej pojdzie to bede alkoholiczka jak nic
            • Gość: grazka Re: Jaki profil? IP: *.meil.pw.edu.pl 23.09.05, 10:15
              spoko nie grozi ci to..
              ja pilam jakies 2 tyg..:)
              • Gość: eml Re: Jaki profil? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:16
                o rany!
                to moze ja sie profilaktycznie juz do AA zapisze
                od tak, zeby dmuchac na zimne
    • Gość: Rafal Re: znalazłam na Sympatii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:31
      moznaby w tym miejscu zadac, pytanie, a kogo Ty szukalas na Sympatii?? Ale
      rozumiem, ze wszyscy faceci to swinie...
      • Gość: eml Re: znalazłam na Sympatii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:35
        odpowiedz na pytanie kogo tam szukałam juz podałam
        nie, nie wszyscy, nie bede mierzyc całego swiata miarka jednego dupka
        • Gość: tina36 Re: znalazłam na Sympatii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:44
          i to jest wypowiedz na +
    • andrea.ban Re: znalazłam na Sympatii 27.09.05, 22:18
      Po przeczytaniu tej i podobnych historii ogarnia mnie smutek i zdziwienie, ze
      faceci mają taki tupet! To chyba inny gatunek lub odrebna gałąź ewolucji?
      Z góry przepraszam tych, do których być moze to sie nie odnosi, ale jest ich
      zdecydowana mniejszość.
      • ekscytujacemaleliterki Re: znalazłam na Sympatii 28.09.05, 09:28
        nie wiem czym on sie kierował ale ciag dalszy histori wyglada tak:
        zawiesił strone, wymigiwał sie ze tylko sobie z kolega zarty robił, a jak sie
        przekonał ze ja w to nie wierze, odwiesił strone i dalej kolezanek sobie szuka
        • Gość: Parszywy Jaszczur Re: znalazłam na Sympatii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 12:48
          Czyli ta strona nie była żartem.

Współczuję eks-faceta. Jakiś mało poważny i nieodpowiedzialny.
          Olej go z góry i przestań się nim zamartwiać, nie warto zawracać sobie nim
          dłużej gitary. Wypłacz się jakiejś koleżance, a potem głowa do góry i myśl o
          przyszłości.
          Znajdziesz innego, który bedzie potrafił Ciebie uszanować.
          • ekscytujacemaleliterki Re: znalazłam na Sympatii 28.09.05, 13:19
            po kolei zrobiłam tak:
            poryczałam sie
            upiłam z przyjaciółka i znów poryczałam
            olałam go i poryczałam sie
            przestałam ryczec i jakos sie trzymam choc lekko nie jest
            • Gość: Parszywy Jaszczur Re: znalazłam na Sympatii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:40
              Spisz na kartce wszystkie jego wady. Nawet takie wymyślone.
              A na drugiej kartce spisz swoje zalety.
              Przeczytaj jego kartkę i pomyśl sobie: co to za debil? Jak jego może chcieć
              jakakolwiek kobieta poza gumową lalką z seks-shopu?
              Potem przeczytaj swoją i pomyśl: zobacz łobuzie, taką fajną babkę mogłeś mieć.
              Już więcej takiej w życiu nie spotkasz. A do mnie cały świat należy :-)
              • ekscytujacemaleliterki Re: znalazłam na Sympatii 28.09.05, 13:42
                boooski jestes, wiesz?;)
                ;*
                • Gość: Parszywy Jaszzcur Re: znalazłam na Sympatii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 23:42
                  ekscytujacemaleliterki napisała:

> boooski jestes, wiesz?;)
                  > ;*

Bo się zaczerwienię :-)
              • Gość: eva Re: znalazłam na Sympatii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 18:17
                Super. Szkoda tylko, że czegoś takiego wcześniej nie usłyszałam, bo w podobnej
                sytuacji byłam.
                Dziś już trzymam głowę dużo wyżej, ale łatwo nie było....
                • Gość: arti19682 Re: znalazłam na Sympatii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:27
                  no jak tak to wszystko przeczytalem to mysle ze dacie sobie rade i znajdziecie
                  jeszcze tego odpowiedniego nikt nie powiedzial ze bedzie latwo glowa do gory
                  jutro wstanie nowy dzien nowa szansa nowa nadzieja STOP dupkom igrajacym
                  uczuciami ludzi !!!!!!!!!!
                • Gość: Parszywy Jaszczur Re: znalazłam na Sympatii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 23:55
                  Gość portalu: eva napisał(a):

> Super. Szkoda tylko, że czegoś takiego wcześniej nie usłyszałam, bo w podobnej
                  > sytuacji byłam.
                  > Dziś już trzymam głowę dużo wyżej, ale łatwo nie było....
                  To podobnie jak ja.
                  Zresztą moja rada wzięła się z doświadczenia życiowego. Niestety.

Dobranoc wszystkim.
                  • white.falcon Re: znalazłam na Sympatii 29.09.05, 00:01
                    A doświadczenie życiowe, odpowiednio przeanalizowane, łącznie z wyciąganiem
                    wniosków, daje dystans do wydarzeń, ocenę osób nie przez ślepe uczucia, a przez
                    realia i w konsekwencji prowadzi do życia w zgodzie ze sobą i całym światem.
                    Nieprawdaż? :-)
                    • ekscytujacemaleliterki Re: znalazłam na Sympatii 29.09.05, 09:40
                      dzis to mi łatwo nie jest...wyjatkowo smutny nastroj mam
                      chyba jeszcze raz zrobie liste, i dodam sobie duuuuzo wymyslonych zalet, od
                      tak, na poprawe humoru.....
                      • little_black Re: znalazłam na Sympatii 29.09.05, 11:28
                        Przetrwasz, nie martw się i nie żałuj, bo nie ma kogo ani czego. Żadna
                        normalna, odpowiedzialna i autentycznie zaangażowana osoba nie zakłada sobie
                        profilu w serwisie randkowym. Ty doskonale o tym wiesz i dlatego nie jesteś z
                        tej samej bajki, co Ten Dziwny Koleś Przez Którego Masz Zły Homor - ergo - nie
                        ma co oglądać się wstecz. Ważne są tylko dni, których jeszcze nie znamy.
                        • ekscytujacemaleliterki Re: znalazłam na Sympatii 29.09.05, 11:54
                          przetrwam, przeczekam,
                          przetrwam, przeczekam,
                          o ile nie zwariuje...
                          trudno z dnia na dzien przestac mysle MY a zaczac myslec JA
                          mimo tego ze wiem ze on był gucio wart to tak dziwnie jest jak telefon milczy
                          jak zaklety...w outlook'u nie ma nowych wiadomosci....na liscie gg brak jego
                          imienia...ech
                          • little_black Re: znalazłam na Sympatii 29.09.05, 12:36
                            Hmm.....Doskonale to rozumiem, przechodziłam przez to 3 razy...No może 2 (bo te
                            były poważne), 3 przypadek w sumie się nie liczy;). Za każdym razem trwa
                            krócej, wierz mi.A mimo tego wierzę, że jeszcze komuś zaufam. Widocznie tak
                            musiało być, musiałam zrozumieć z jakimi ludźmi nie chcę nigdy w życiu mieć do
                            czynienia. Porażki uczą więcej niż sukces. Daj czasowi czas, a będzie lepiej.

pozdrowienia
                            • Gość: eml Re: znalazłam na Sympatii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 13:01
                              to strasznie chore, ze ja cierpie z powodu faceta,który moich cierpien nie jest
                              wart...
                              musze poszukac klina...nie nowego faceta tylko czegos co zajmie mi czas i
                              mysli...
                              • Gość: rybka2 Re: znalazłam na Sympatii IP: *.stk.net.pl 29.09.05, 19:09
                                hej dziewczyno ty sie ciesz i raduj ze z niego teraz taka swinia wylazla i dobry
                                obiad w najdrozszej restauracji mu postaw - najlepszej w calym miescie, niech
                                sie udlawi...
                                glowa do gory, caly swiat stoi przed toba, na swiecie jest 6 miliardow ludzi,
                                troche mniej niz polowa to faceci... wiec jest w czym wybierac!!!
                    • Gość: Parszywy Jaszczur Re: znalazłam na Sympatii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:47
                      white.falcon napisała:

> A doświadczenie życiowe, odpowiednio przeanalizowane, łącznie z wyciąganiem
                      > wniosków, daje dystans do wydarzeń, ocenę osób nie przez ślepe uczucia,
                      > a przez realia i w konsekwencji prowadzi do życia w zgodzie ze sobą
                      > i całym światem.
                      > Nieprawdaż? :-)

Bardzo mądrze to napisałaś.
                      Ja bym lepiej tego nie ujął.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka