woitas 25.09.05, 18:00 Jestem z krakowa, uwielbiam sprawiac rozkosz kobietom swym jezyczkiem, prosze o kontakt! Pozdrawiam wszystkie panie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: SZUKAM KOCHANKI IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.05, 18:05 co sie dzieje w "piwnicy pod Baranami" ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: SZUKAM KOCHANKI 25.09.05, 18:16 woitas napisał: > NIe wiem dawno tam nie bylem:) to szkoda... a nie moglbys sie dowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: SZUKAM KOCHANKI 25.09.05, 18:15 Czy Pan musi tak stać tu sam? Dziś jest niedziela i nie pada deszcz! Nie zatrzyma sie nikt przed wystawą! A pan pewnie taki samotny...* **a co tam ciekawego na Floriańskiej? albo w Sukiennicach, czy na Długą idzie się Sławkowską , a na Szewskiej jest szewc? _ trzeba całego życia, żeby nauczyć się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: SZUKAM KOCHANKI 25.09.05, 21:51 woitas napisał: > JAk bede przechodzil to sprawdze:) ******* koniecznie sprawdź;) _ trzeba całego życia, żeby nauczyć się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: SZUKAM KOCHANKI 25.09.05, 22:42 woitas napisał: > JAk bede przechodzil to sprawdze:) pamietaj;) a swoja droga skoro szukasz kochanki......??? to czy Ty przypadkiem nie jestes zonaty? Odpowiedz Link Zgłoś
woitas Re: SZUKAM KOCHANKI 25.09.05, 23:08 nie jestem. Napisalem tak bo to ladnie brzmi:) Kobieta do kochania:) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: SZUKAM KOCHANKI 25.09.05, 23:12 woitas napisał: > nie jestem. Napisalem tak bo to ladnie brzmi:) Kobieta do kochania:) ******* kobieta do kochania,to kochanka, a kobieta kochana ,jak się nazywa? musi też ładnie;))) _ trzeba całego życia,żeby nauczyć się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: SZUKAM KOCHANKI 26.09.05, 14:51 woitas napisał: > nie jestem. Napisalem tak bo to ladnie brzmi:) Kobieta do kochania:) to sie ozen...a nie tylko o glupotach myslisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
majama65 Re: SZUKAM KOCHANKI 26.09.05, 14:54 > to sie ozen...a nie tylko o glupotach myslisz;) No.. wszystko rozumiem, ale zeby od razu chłopakowi z tego powodu tak xle zyczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec0001 Re: SZUKAM KOCHANKI 26.09.05, 14:56 wy wszyscy szukacie kochanki i miec jakis gest ... a pozniej słucha sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: SZUKAM KOCHANKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 12:44 O to chyba najłatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaC Re: SZUKAM KOCHANKI IP: *.hoiseth.no / *.dsl.start.no 02.10.05, 00:56 no coz... i ja szukam.... Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: SZUKAM KOCHANKI 11.10.05, 22:33 woitas napisał: > Juz nie szukam. Znalazlem:)))) dzieki Bogu... pozdrow te kobiete od nas.. I oby wam sie dobrze ulozylo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: SZUKAM KOCHANKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:43 Wybredny jesteś skoro tak długo szukałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
zydmason Re: SZUKAM KOCHANKI 12.10.05, 00:24 szukam kolumbijczyków z pokoju 213 i bobra. spotkanie na PST kurpińskiego dziś o 03:00 Odpowiedz Link Zgłoś