donkichot3 02.10.05, 22:00 i jak zawsze w podobnych sytuacjach obawa - czy da sie dogadac z nowymi ludzmi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: a ja jutro zaczynam nowa prace.... 02.10.05, 22:39 To powodzenia. Nie bój żaby, będę trzymać kciuki. Trzymaj się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: a ja jutro zaczynam nowa prace.... 02.10.05, 23:00 życzę powodzenia..zawsze początki są trudne ale zarazem i ciekawe.Będzie dobrze.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: a ja jutro zaczynam nowa prace.... 03.10.05, 18:11 mam nadzieje,ze bedzie dobrze przynajmniej po tym pierwszym dniu odnosze takie wrazenie ale takie zmiany to zawsze pozytywnie wplywaja na czlowieka, lapie sie pozytywna energie i cos sie chcce robic ciekawe jak dlugo to sie utrzyma nie nudzi wam sie w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: a ja jutro zaczynam nowa prace.... 03.10.05, 18:15 Widzisz mowilam,ze czasami nowe znajomości są potrzebne.nowe spojrzenie na świat daje nową energię.Tylko tak dalej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: a ja jutro zaczynam nowa prace.... 03.10.05, 22:05 tak, nowych znajomosci bylem juz bardzo glodny...mam nadzieje,ze ta zmiana przyniesie mi jeszcze pare niespodzianek.. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: a ja jutro zaczynam nowa prace.... 03.10.05, 22:07 też tak myśle..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti19682 Re: a ja jutro zaczynam nowa prace.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:13 Swiezy powiew nowych znajomosci potrzebny jest kazdemu i tobie Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: a ja jutro zaczynam nowa prace.... 03.10.05, 22:14 tylko jakich niespodzianek? jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti19682 Re: a ja jutro zaczynam nowa prace.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:16 Jakbysmy wszystko wiedzieli to nie byloby niespodzianek a tak moze byc ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: a ja jutro zaczynam nowa prace.... 03.10.05, 22:24 fakt, przyjme to co bedzie ;) wszystkim zycze zmian..ale tylko na lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti19682 Re: a ja jutro zaczynam nowa prace.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:26 Glowa do gory bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: a ja jutro zaczynam nowa prace.... 03.10.05, 22:32 moze juz jest dobrze....? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: a ja jutro zaczynam nowa prace.... 04.10.05, 12:23 donkichot3 napisał: > i jak zawsze w podobnych sytuacjach obawa - czy da sie dogadac z nowymi > ludzmi? A ja też zaczęłam nową pracę... i jest szalenie wesoło. Ale kolegę z pokoju znałam już wcześniej i dorzucili nam koleżankę, która też jest nowa. Nowego szefa też znałam wcześniej :-))) I pensja okazała się o całe 200 PLN wyższa niż myślałam :-D Idę się upić, takie miłe rozczarowanie mi się dawno nie trafiło :-))) A jeszcze premię za dotychczasowy staż pracy muszą mi doliczyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś