tesknota 23.09.02, 11:21 I try to sing this song I...I try to stand up but I can't find my feet I try, I try to speak up But only in you I'm complete Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gladiatorr Re: do........................................... 23.09.02, 11:30 Ale was dzisiaj wzieło. Wszyscy zakochani. Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: do........................................... 23.09.02, 15:23 nie wszyscy. I'm not in love (unfortunately :() Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: do........................................... IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.02, 15:45 a ty czy nie jestes zakochany? Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: do........................................... 23.09.02, 15:51 Trudne pytanie. Na poczatku uczucie jest prawie dotykalne, rzeczywiste. Po latach trudno jest ten stan jednoznacznie okreslic........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: do........................................... IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.02, 16:17 wlasnie to ostatno uslyszalam no coz cos w tym jest.Uwazam ze to normalne chociaz niesprawiedliwe Odpowiedz Link Zgłoś
ho Re: do........................................... 23.09.02, 21:34 I Can't Make You Love Me Turn down the lights, turn down the bed Turn down these voices inside my head Lay down with me, tell me no lies Just hold me close, don't patronize Don't patronize me 'Cause I can't make you love me If you don't You can't make your heart feel something it won't Here in the dark in these final hours I will lay down my heart, and I'll feel the power But you won't, no you won't And I can't make you love me If you don't I'll close my eyes and then I won't see The love you do not feel, when you're holding me Morning will come, and I'll do what's right Just give me til then, to give up this fight And I will give up this fight And I can't make you love me if you don't You can't make your heart feel something it won't And here in the dark in these lonely hours I will lay down my heart and I'll feel the power But you won't, no, you won't And I can't make you love me If you don't Ain't no use in you trying It's no good for me baby without love All my tears, all these years, everything I believed in Baby Odpowiedz Link Zgłoś
tesknota Re: do........................................... 24.09.02, 15:57 "Patrzyłem jak tęcza buduje swe mosty Z kolorów naszej miłości i beznamiętnie Na ciele rzeźbionym przez wiatrów chłosty, Wibrując, rozjarzyła się przejrzyście. Gnając przez deszcz brylantów Pokolorowała uczucia, blask oczom nadała, I jak zorza czerwonych korali W połyskliwych falach zapadła, Nim spostrzegłem, jaką mnie okryła bielą żagli. Płótnem nieskażonego uczucia, Co dzień pogodny obiecuje promieniem słońca, Jak pragnienie rodzące się bez westchnienia, Źrenicą purpurową dekorując lica. I krzycząc koloru jaskrawością Niczym nieskażonej obfitości, Gniewa się, widząc w sercu tę prawdziwą, Eteryczną, pozwalającą zapomnieć tęczę boleści. Zapomnieć, o toczącej się grze dobra ze złem. Grze, której powab od wieków jest czczony, A ludzie stają naprzeciw niej z podniesionym czołem, Ubrani w przeźroczyste miłości klony..." Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: do........................................... 24.09.02, 18:08 ...........ładne.......... Odpowiedz Link Zgłoś
tesknota Re: do........................................... 25.09.02, 10:16 " Czy jest ktoś, kto mnie miłował Kto serce oddać pragnął, Kto wyjął mi z oczu szkło, Co rani ciszy krzyk /.../ Kochałam szaleństwo, życia bzdury I rzeźbienie w zakamarkach marzeń, Szum drzew zmieniający się w głuchotę, Ciche muśnięcia wiatrów nietknięte Kochałam /.../ " Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: do........................................... 25.09.02, 10:36 tesknota napisała: > " Czy jest ktoś, kto mnie miłował > Kto serce oddać pragnął, > Kto wyjął mi z oczu szkło, > Co rani ciszy krzyk /.../ Był ktoś kto już Cię kochał, kto serce oddać pragnął kto chciał Ci szkło wyjmować z oczu kto pragnął być Ci wsparciem Przeszłaś nad tym obok nie zauważywszy Odpowiedz Link Zgłoś
tesknota Re: do........................................... 25.09.02, 10:41 "/.../Kochałam oczy zamglone Czasem gorzkie wilgotne. Ale czy Twoje?/.../" Odpowiedz Link Zgłoś
tesknota Re: do........................................... 25.09.02, 13:43 I know your eyes in the morning sun I feel you touch me in the pouring rain And the moment that you wander far from me I wanna feel you in my arms again Odpowiedz Link Zgłoś