Gość: Zdzicho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 16:54 Na f. romantica świat się zatrzymał. Ciągle ci sami nudziarze tu smędzą. Zaglądam tu średnio co pół roku i zawsze to samo. Zmykam do baru mlecznego, będę za pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toytoyek Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby 03.11.05, 16:56 A nieprawda że te same, pół roku temu mnie nie było na przykład. A Zdzicho chyba sam sobie przeczysz, bo jak byłeś pół roku temu to znaczy że sam jesteś jedną z tych gąb co i pół roku temu tu były i teraz... Ciągle ten sam nudziarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzicho Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 16:59 Nie zostawaj tu zbyt długo, bo cię zamęczą. Skocz lepiej ze mną na leniwe. Wiem, co mówię :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby 03.11.05, 16:58 Wniosek - nie zagladac tu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby 03.11.05, 17:01 Mnie tez nie było tu ...pół roku temu;( i ja nie mam gęby..:(Mam buziaczek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby 03.11.05, 20:21 A tu znowu ten sam wirtualny Zdzicho. Ty to się chyba nigdy nie zmieniasz, bo ludzie tu zmieniają się, dorośleja, mądrzeją. A Ty, jak góra Mahometa - taki sam. Niektórzy chyba rodzą się starzy - tak, jak Zdzicho. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby 03.11.05, 21:54 Zdzichu mija to miejsce i pojawia sie znikąd;-))) Robi to tak szybko, że nie wie kto tu i o czym i jak... Latasz tak wszedzie i marudzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby 03.11.05, 22:03 Ja, czy Zdzicho? Bo się przestraszę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby 03.11.05, 22:23 kogo mnie/;-)))) wolne zarty... Mowa do Zdzicha, ale pewnie nie słyszy bo przeczyta za pół roku;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby 03.11.05, 22:44 No to rozwiałaś wątpliwości jak poranne mgły. I Zdzicho za pół roku zapewne odpowie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:58 oj zdzichu wstydz sie i popraw sie chlopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokietka Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:18 Zdzichu zostawmy to nudne towarzystwo. Może w barze mlecznym będzie już ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrxz Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:21 mleko wykipialo bar zamkniety Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby 03.11.05, 22:24 to jest bar " U Zdzicha" pogotowie czynne 24 g/dobę;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokietka Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:33 Zdzicho przepadł, leniwych nie będzie pozostaje net lub łóżko. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby 03.11.05, 22:46 Objadł się leniwych i zleniwiał. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: A tu ciągle te same wirtualne gęby 03.11.05, 23:10 ja to te same? hmmm:> Odpowiedz Link Zgłoś