Gość: Agnieszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:47 Powiedzcie, czy mialyscie kiedys kontakt z bylymi pannami swoich facetów? Czy ukłócie zazdrości to cos normalnego w tym wypadku, czy oznaka braku zaufania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troll16 Re: Byłe obecnych partnerów 30.12.05, 13:53 Ja nie spotkałam nigdy zadnej bylej, ale tak sobie myślę, że uczucie zazdrosci jest całkowicie normalne. Wszakze to osoba, którą nasz Ukochany wybrał, spędził kawałek życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: Byłe obecnych partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:25 Nie uczucie zazdrości a raczej satysfakcji. W czym jestem lepsza, że odszedł ze związku aby być ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Byłe obecnych partnerów 30.12.05, 21:32 Ani zazdrosc ani satysfakcja. Jak to ex, była, czyli nie kocha ją, nie sa razem. Jest inaczej jak nadal ją kocha. A nie są razme i jets ona ta ex. Wtedy jest przykro, ze kocha inna, nie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Byłe obecnych partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:46 Jeśli nadal kocha to będzie partnerką życiową a nie ex. Nie zostawia się kobiety którą się kocha dla innej. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Byłe obecnych partnerów 30.12.05, 21:51 > Jeśli nadal kocha to będzie partnerką życiową a nie ex. > Nie zostawia się kobiety którą się kocha dla innej. Tak:) Ale w zyciu bywa i tak, ze my kochamy a nas zostawia ktos. I jest naszym ex, ktore kochamy. No chyba, ze sie juz wyleczylismy. Kazdy przynajmniej raz takie cos miał itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Byłe obecnych partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:55 Isabelle jak dorośniesz i przejdziesz do szkoły średniej zrozumiesz problem. Już po sposobie pisania widać, że jesteś bardzo młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Byłe obecnych partnerów 30.12.05, 21:59 > Isabelle jak dorośniesz i przejdziesz do szkoły średniej zrozumiesz problem. > Już po sposobie pisania widać, że jesteś bardzo młoda. To napsiz mi jak Ty widzisz ten problem? Jestes ze swoim Ukochanym, a obok siada ex i ma maslane oczy, wodiz palcem wokół kieliszka, on zamiast patrzec na Ciebie, utryzmuje rozmowe z nia. To niezbyt miłe. No chyba, że jest inaczje cześc, cześc, parę zdań, a reszta wieczoru tych dwoje. Bez scen ze strony jego, jej, ex itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Byłe obecnych partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:04 Nie wybieram na partnerów dupków, dlatego przyklad jaki podałaś jest mi obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Byłe obecnych partnerów 30.12.05, 22:07 > Nie wybieram na partnerów dupków, > dlatego przyklad jaki podałaś jest mi obcy. :) A co mozeszrzec o ex? Ich zachowaniu? A wogole miałaś taką sytuacje, że ex jest z Toba i Nim na Sylwku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Byłe obecnych partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:12 Nie na Sylwku ale na innej imprezie. I było normalnie nawet nie widziałam zeby z nia zatańczył. Zwiazek z ex zakonczył się byłam tylko ja. Wybieraj normalnych facetów to nie bedziesz miała takich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: Byłe obecnych partnerów 30.12.05, 21:47 tak..mądrze powiedziane.. Odpowiedz Link Zgłoś