morimoto34 22.01.06, 14:55 A jednak można znaleźć na tym forum drugą osobę przy której serce szybciej bije a w brzuchu robi się wiosna i latają motyle. Ona już wie, że piszę o Niej :) Na dworze mróz a w sercu wiosna.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona334 Re: Płatki róż !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.06, 15:05 Ale to laduj jej to na priv, a nie doluj nas tu, samotnych i opuszczonych :) Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Płatki róż !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.06, 15:15 Iwona nie chciałem nikogo dołować. Chciałem poinformować cały świat i tych niedowiarków z forum, że można poznać tu kogoś cudownego. Ona już wie ze oszalałem na Jej punkcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: Płatki róż !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.06, 15:23 Jesli tak, to podaj jej virtualne imie, niech sie przyjrzymy tej Twej wybrance i ocenimy, czyz godna ona Twego uniesienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
dark_rose Re: Płatki róż !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.06, 15:13 hmmm..na dworze mróz, a w sercu wiosna...hmmm, pięknie pięknie.....:))))) morimoto34 napisał: > A jednak można znaleźć na tym forum drugą osobę przy której serce szybciej > bije a w brzuchu robi się wiosna i latają motyle. Ona już wie, że piszę o > Niej :) Na dworze mróz a w sercu wiosna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: Płatki róż !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 19:47 ja tez tak chce ! dlaczego mnie to nie spotkało ? :( mam dosc samotności !!! HELP ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysiopysio Re: Płatki róż !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 23:05 Hej wszyscy watpiacy i poszukujacy to naprawde jest mozliwe i czasem mila pogawedka z kims nieznajomym moze byc poczatkiem przxyjazni czy milosci na cale zycie a tego wszyscy pragniemy wiec nie zmarmujmy okazji do rozmowy i rozmawiajmy... Odpowiedz Link Zgłoś