kobietabezserca 25.04.06, 17:50 ze kocha mnie wiosennie! mile stwierdzenie, laskocze, ale drze cala z niepokoju mzslac o lecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: powiedzial 25.04.06, 17:57 hmmm, to pomyśl,jak będzie Ciebie kochał latem:)))))))))) Mmmmmm:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: powiedzial 25.04.06, 18:00 khinga napisała: > hmmm, to pomyśl,jak będzie Ciebie kochał latem:)))))))))) > Mmmmmm:)) ( mysle, ze goraco! takie plomienne kochanie... Mmmmm > Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: powiedzial 25.04.06, 18:10 hehe... umierac z milosci! mowia ze pieknie! jasne ze zyc wole zyc dla milosci i z nia w objeciach. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowywidelec Re: powiedzial 25.04.06, 18:32 Kobieta bez serca z miłósci chce umierac?blefujesz chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: powiedzial 25.04.06, 18:45 To,że nie ma serca nie oznacza,że nie wie co to miłość :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: powiedzial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:06 a kochac kazdy chce, z sercem czy bez/? oto pytanie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: powiedzial 25.04.06, 19:21 czy mozna kochac inna czescia ciala?... hmmm no niektorzy mowia, ze owszem, ale czy to napewno milosc jest ????:) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: powiedzial 25.04.06, 18:36 no, ze echhh, ładnie;-) zimą tez bedzie zapewne gorąco;-) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: powiedzial 26.04.06, 07:29 I tak powinny wyglądać wszystkie wątki na tym forum, dzielmy się radością !!! chociaż mi tam ostatnio Osiecka przez ramię zagląda ale nic to, wyjdę na słońce i ja będę kochał ! Odpowiedz Link Zgłoś
melea7 Re: powiedzial 26.04.06, 11:32 Mój nie powiedział, że kocha. Powiedział, że "czuje wiosnę w hormonach". Dlatego juz nie jest mój, a ja jego. Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio Na kobiety, nie ma co liczyc :) 26.04.06, 15:16 melea7 napisała: > Dlatego juz nie jest mój, a ja jego. Kolejna, ktora milosc mezczyzny po slowach, a nie po czynach ocenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
melea7 Re: Na kobiety, nie ma co liczyc :) 26.04.06, 16:38 frostinio napisał: > melea7 napisała: > > > Dlatego juz nie jest mój, a ja jego. > > Kolejna, ktora milosc mezczyzny po slowach, a nie po czynach ocenia :) Powiedział słowo i zabrał się za czyny:) Niestety "wyczyniał" nie ze mną... Odpowiedz Link Zgłoś
nastulka Re: powiedzial 26.04.06, 15:38 Czyli orgiastycznie i krótko? To lata nie doczeka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: powiedzial 26.04.06, 16:41 Skoro tak piszesz nastulko, to widzę żeś parol na niego zagięła, a sądząc z Twego nicka, parę masz nielichą w rąsiach i nie tylko w rąsiach...:0 pozdrawiam...kruszyno Odpowiedz Link Zgłoś