IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:52
Miłość jest wtedy.. gdy smakują mi Twoje łzy
Gdy siedzę przy stole i patrzę jak jesz .. i pijesz czerwone wino
Gdy w Twoich oczach blask świecy się odbija...
Gdy przypominasz mi dobre chwile...
I jesteś wiezieniem i sposobem na życie...
Gdy pływasz w złotych liściach i uśmiechasz się do mnie
Miłość jest wtedy gdy oddałbym Tobie swoja krew
Miłość jest wtedy gdy wiem ze oddam życie za Ciebie
Gdy nie złościsz się kiedy milczę, i kiedy za dużo mówie
Gdy umierasz umiera cześć mnie razem z Tobą...
Gdy wiem ze tak musi by choć tego nie chce!
I zamykam Twoje oczy co były niebem i milczące usta co były chlebem
Gdy wysychają na zawsze Twoje łzy, a ja nie jestem zły
A tak naprawdę miłość jest wtedy gdy stajesz się moim przyjacielem...
I zrobił bym dla Ciebie tak wiele...
Miłość jest wtedy gdy mnie akceptujesz
Gdy siedzisz w wannie z gorącą woda i robisz mi miejsce
Gdy mi ufasz jak mnie nie ma...
Gdy w środku nocy zrobisz mi herbatę
I Ciebie męczę i uszczęśliwiam
Gdy myślę i milczę... Ty mi towarzyszysz
Miłość jest wtedy gdy spisz obok mnie
Miłość jest wtedy gdy jesteś Stara a ja Ci mowie - moje Kochanie
Gdy dajesz mi szczęście jakiego nikt nie daje...
Gdy wiesz to .... czego inni nie wiedzą
I kończąc grę o zmierzchu życia wiesz ze zagrałabyś raz jeszcze...
Gdy jesteś ze mną szczera bo wiesz że wszystko możesz mi Powiedzieć...
A tak naprawdę miłość jest wtedy kiedy zawsze jesteś obok...

Obserwuj wątek
    • evaczarna Re: M jak M 01.06.06, 19:54
      przeżyć taką miłość .. to moje marzenie
      • Gość: izulek. Re: M jak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:56
        ojjj...........nietylko Twoje:):)
        • evaczarna Re: M jak M 01.06.06, 19:57
          wierzysz że Cię spotka? ... bo ja jeszcze wierzę ..
    • Gość: aga Re: M jak M IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:59
      piękne!!! wzruszyłam się
    • Gość: izulek. Re: M jak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:01
      powoli przestaje.....:( smutne ale prawdziwe. gdy pzreczytałam ten wiersz po
      prostu wymiekłam.....:) wiem juz na co czekać:)
      • Gość: aga Re: M jak M IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:02
        oj... możesz sie nie doczekać na taką miłość
        • Gość: izulek..... Re: M jak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:04
          może i tak, al;e czy nie byłoby cudownie ja spotkać.....:) marzenia to piekna
          rzecz:):)
          • Gość: aga Re: M jak M IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:08
            byłoby przecudownie, gdyby takie marzenia się spełniały, ale rzeczywistość jest
            inna i z powodu miłości mozna cierpieć...... fakt zawsze przed snem pogrążam sie
            w marzeniach o takiej miłości
            • Gość: izulek. Re: M jak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:11
              skąd ja to znam...:)jednak rzeczywistośc potrafi byc okrutna...niestety
              • Gość: izus Re: M jak M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:08
                rzeczywistosc tworza ludzie, ich czyny, slowa, wybory

moze tak byc jak w tym wierszu, jets tak, ale ludzie zmieniaja sie pod wplywem
                toksycnzych ludiz np alki, innych divek:)

i z faceta tak cudnego jak w tym wierszu, faceta co miał rok 2002, potem 2003
                zmienia sie ktos, kto juz nie wierzy w milosc, w takie cos.. szkoda
                • konrado80 Re: M jak M 01.06.06, 21:19
                  ech dziewczyny, a coz to za pesymizm przez Was przemawia momentami??
                  ktoregos dnia spelnia sie Wasze marzenia...
                  • caprissa Re: M jak M 01.06.06, 21:30
                    któregos dnia.. wiesz a czemu ludzie pisza los, a nie los sam?:) no wlasnie:)

co rok to ktoregos dnia.. nonesn:)

nie ktoregos a teraz, niebawem:)

potem dziwki biora co ich, bo wlasnie ktos mowi, ee nie nie ide, spotkam sie ze
                    znajoma, no i sam tworyz zycie:)
                    • konrado80 Re: M jak M 01.06.06, 21:46
                      nie wiem czemu ;)

jak dla mnie to moze byc i juz, a nie niebawem :)
                      • caprissa Re: M jak M 01.06.06, 21:50
                        dla mnie też, już, niebawem jakos dalekie:)

juz i teraz:)
                        • konrado80 Re: M jak M 01.06.06, 22:00
                          no, ale Ty juz masz swoje kochanie ;)
                          • caprissa Re: M jak M 01.06.06, 22:02
                            Mam, ale moje kochanie jest teraz daleko ode mnie, bedzie jutro, ale nie wiem
                            czy w sobote bedzie tylko dla mnie:) chciałabym:)
                            • konrado80 Re: M jak M 01.06.06, 22:04
                              jak to bylo juz powiedziane, wystarczy chciec ;)
                              mozeszzawsze zrobic tak zeby nie chcialo jemu sie byc z kims innym jak tylko z
                              Toba ;)
                              zycze duzo szczescia ;)
                              • caprissa Re: M jak M 01.06.06, 22:08
                                tak wystarczy chciec:)))

ja chce:)

> mozeszzawsze zrobic tak zeby nie chcialo jemu sie byc z kims innym jak tylko
                                z
                                > Toba ;)

oj to miłe, ale nie wiem czy znam tego sekret:)? chciałabym:)

> zycze duzo szczescia ;)
                                nawzajem:)
                                • konrado80 Re: M jak M 01.06.06, 22:19
                                  caprissa napisała:

> ja chce:)
                                  no to dobry poczatek juz jest ;)

> oj to miłe, ale nie wiem czy znam tego sekret:)? chciałabym:)
                                  oj, jak nie znasz, to musisz koniecznie poznac

> nawzajem:)
                                  dziekuje, moze kiedys sie przyda ;)
                                  • caprissa Re: M jak M 01.06.06, 22:20
                                    > mozeszzawsze zrobic tak zeby nie chcialo jemu sie byc z kims innym jak tylko
                                    z
                                    > Toba ;)

oj to miłe, ale nie wiem czy znam tego sekret:)? chciałabym:)
                                    > oj, jak nie znasz, to musisz koniecznie poznac
                                    hmm a kto mi zdradzi?:)
                                    • konrado80 Re: M jak M 01.06.06, 22:24
                                      ja go nie znam, znam tylko swoje sekrety :))
                                      • caprissa Re: M jak M 01.06.06, 22:26
                                        hmm a wiesz, ze sekrety to smakowity kąsek:)) włąsnie to jest piekne, poznwac
                                        to co w nas:)
                                        • konrado80 Re: M jak M 01.06.06, 22:28
                                          wiec sama widzisz co musisz zrobic, zeby... ;)
                                          • caprissa Re: M jak M 01.06.06, 22:30
                                            no tak poznac sekrety, troche juz znam:)

ale sa takie co sa bardzo nasze, i to one mowia co kochamy jacy jestesmy itp:)
                                            tak chce poznawac, ale osobiscie:):) nie ma to jak enigmatyczne tete a tete z
                                            sekretami:)
                                • Gość: M Re: M jak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:23
                                  Wiesz Capisso od lat stosuję zasadę że walczę o facetów.
                                  Jesli jest z kimś innym jego broszka, jego strata.
                                  Mnie inttesresują tylko wolni i zdrowi faceci.
                                  Była czy obecna kochanka z cuchnącymi rybim zapachem upławami może zniechecić
                                  do faceta a nawet wystraszyć.
                                  • Gość: M Re: M jak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:25
                                    Oczywiście miało byc "nie walczę" o facetów
                                    • caprissa Re: M jak M 01.06.06, 22:27
                                      a jestes szczesliwa?

a wiesz jaki jets moj sekret?

stoje i patrze, potem daje punkty jak nie widiz ze ja widze co robi i mowi,
                                      potem los mi go daje, potem widze, czuje ze oboije kochamy, oboje
                                      i jak tu nie walczyc nie o faceta a o Miłosc:)
                                  • konrado80 Re: M jak M 01.06.06, 22:27
                                    a o co chodzi z tymi kochankami z...??
                                  • caprissa Re: M jak M 01.06.06, 22:28
                                    rybim zapachem?

a wiesz jest taki piesek spod 3 co ktos go porzucil.. teraz ma nowych ludiz,
                                    kocha ich, ale jak tylko zostanie sam na troche to biega szuka ich i..
                                    strasznie smierdzi... tak ma na tle stresowym..
                                    czy z tym rybim zapachem nie jets podobnie???
                                    • Gość: M Re: M jak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:46
                                      "kobiecy wytrysk" nie jest na pewno wynikiem stresu jak w przypadku pieska
                                      ale wyniekiem choroby wenerycznej.
                                      Tak mi sie skojarzyło z czytanym kiedyś na forum wątkiem.
                                      • caprissa Re: M jak M 01.06.06, 22:47
                                        tak choroba weneryczna okey.. nie wiem nie znam sie, moze nadzerka itp

ale mysle ze skoro pocimy sie i stres nadaje mu zly zapach to moze i to dziala
                                        tez na dolne partie, tak logicznie myslac, w oparciu o wiedze powszechna:)
                                        • Gość: M Re: M jak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:58
                                          Nadżerka daje inne objawy. Mięśniaki daja jeszcze inne objawy.
                                          Silne upławy to rzeżączka, lub inna choroba przenoszona droga płciową.
                                          Nie jestes kobietą Caprisso?
                                          • caprissa Re: M jak M 01.06.06, 23:00
                                            jestem:0 hi hi

hmm mysle, ze te ryba ja to mowisz, to panie przesadzaja!!!
                                            • Gość: aga Re: M jak M IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:11
                                              a było tak pięknie i romantycznie... lubię rozmowy o rybkach, ale tych złotych
                                              • konrado80 Re: M jak M 01.06.06, 23:14
                                                zgadzam sie :)
                                                sam mialem zapytac co ma wspolnego rybi zapach z miloscia :))
                                                • caprissa Re: M jak M 01.06.06, 23:15
                                                  ja wole zadne złote, leszczyki górą:)
    • caprissa Re: M jak M 01.06.06, 22:54
      całuski za wierszyk sliczny:)

oj tyle dostałam w taki dzien:) zrobie z tego prezentacje:)

:***********************

takie slowa tylko nas odzwieciedlaja, tylko nasze relcje:)
      inne sa takie jalowe:0
      • Gość: izulek..... Re: M jak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:24
        a gdyby kochać znaczyło umierac to chciałabym umierać wiele razy......:)
        • caprissa Re: M jak M 02.06.06, 18:41
          oj tak:)

ale kochać to wzmartwychwstac, rodzic sie na nowo:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka