Dodaj do ulubionych

W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3

19.01.03, 18:50
Nawiązując do zagadki3...Uważam że mężczyżni są bardziej tolerancyjni niż
kobiety jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, nam chodzi głównie o rozmowę, bo
popatrzeć można w innych miejscach,lepszych niż wirtualna rzeczywistość. A
jeśli kontakt sie urywał droga zagadko3 to może dlatego że jesteś zbyt
atrakcyjna dla nich:))))
Obserwuj wątek
    • puntko Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 19.01.03, 22:16
      gk napisał:

> Nawiązując do zagadki3...Uważam że mężczyżni są bardziej tolerancyjni niż
      > kobiety jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, nam chodzi głównie o rozmowę,

tja

• j#m Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 19.01.03, 22:30
        Ktoś mnie tu określił jako obrończynię policjantkę więc jako karna służbistka
        stawiam się na rozkaz! I niestety nie mam nic na obronę chłopów bo to są
        nieuleczalni wzrokowcy... Lubią sobie popatrzeć jeśli nie mogą na żywą osobę to
        chociaż na zdjęcie:-P
        • messjanek Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 19.01.03, 22:39
          proponuję oślepić wszystkich facetów,
          wtedy będą się kierować węchem,
          każdy wtedy swój ulubiony smrodek pozna:)
          • box32 Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 19.01.03, 22:50
            Po coś tych 5 zmysłów otrzymaliśmy..
            Jeśli panowie w stopniu przeważającym korzystają ze wzroku, którym z nich
            kierują się panie?;)
            • messja Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 19.01.03, 22:55
              box32 napisała:

> Po coś tych 5 zmysłów otrzymaliśmy..
              > Jeśli panowie w stopniu przeważającym korzystają ze wzroku, którym z nich
              > kierują się panie?;)

szostym - intuicja:)
          • messja Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 19.01.03, 22:52
            messjanek napisał:

> proponuję oślepić wszystkich facetów,
            > wtedy będą się kierować węchem,
            > każdy wtedy swój ulubiony smrodek pozna:)

rotfl:))))
            • gk Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 08:52
              Oślepić facetów,hm..zgoda, można jeszcze pourywać nosy,a co tam...tylko
              zostawić nam paluszki żebyśmy mogli chociaż postukać w klawiaturę na
              ślepo:))))))
              • jarmilka Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 09:44
                Na paluszki zgoda, przydadzą się nie tylko do klawiaturki:)))
                I może dzięki temu inne zmysły u panów się wyostrzą?
                Byle nie intuicja, ta często sprowadza kobiety na manowce a potem tylko
                słychać: bo ja myślałam, że...
                • gk Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 11:44
                  Cieszę się że paluszki "przeszły":) Nie rozumiem tylko czemu intuicja...:) A
                  tak w ogóle to słyszałem o kobiecej intuicji, jest podobno dużo bardziej trafna
                  niż męska, ale co wy byście kobiety bez nas...:)))))))))))))
                  • jarmilka Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 12:15
                    ...jaki piękny byłby świat - bez Was:
                    -każda kobieta panowałaby w swej odrębnej demokracji monarchistycznej choć
                    księżniczek i zamków by nie było: której by się chciało nosić kamienie i
                    mieszać zaprawę?
                    -nie byłoby diet, więc rubensowskie kształty byłyby obowiązującym kanonem
                    piękna cielesnego,
                    -nigdy nie rozwinęłaby się motoryzacja, ale za to loty w kosmos w intuicyjnym
                    poszukiwaniu (cel naukowy oczywiście) pozaziemskich cywilizacji miałyby rozkład
                    jazdy podobny PKP
                    -nie strzępiłybyśmy języka, bo i po co, a zresztą z kim tu gadać i w jakim celu?
                    -z wrodzonej sobie ciekawości poznawczej (i nudów) pi osiągnęłoby swój kres
                    -lwy, tygrysy i inne żarłacze jadłyby nam z ręki - no bo kogoś trzeba w końcu
                    oswajać!
                    -wyniki wzajemnej rywalizacji (nieważne w czym, nie sens lecz cel) byłyby
                    publikowane w codziennym dzienniku (jedynym obowiązującym i jedynym czytanym)a
                    pojęcie giełdy ograniczone zostałoby do pognębienia jak najwiekszej liczby
                    konkurentek - nie sens, lecz cel

oj, rozmarzyłam się...
                    • messja Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 13:37
                      a ja cenie sobie moja intuicje, choc przy podejmowaniu decyzji nie kieruje sie
                      tylko zmyslami. i ciesze sie, ze sa tez i mezczyzni. co prawda, mezczyzna, to
                      mniej doskonala wersja kobiety, ale z nimi jest ciekawiej:)
                      pozdrawiam wszystkich mezczyzn, a zwlaszcza jednego:)))))
                      • gk Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 14:42
                        Mniej doskonała wersja kobiety...hm,a niech i tak będzie.
                        Dzięki za pozdrowienia
                        Ech Wy KOBITKI:)))))
                    • gk Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 14:45
                      Piękne marzenia...:)
                      Na szczęście to tylko słodka utopia, przecież nas kochacie:)))))
                      • gk Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 15:07
                        A teraz jeszcze kilka istotnych powodów dla ktorych mezczyzni muszą istnieć:
                        - bo nie mialybyscie na kogo krzyczec
                        - bo nie mialby kto chodzic po makaron:)
                        - bo nie byloby pustych butelek z piwa w domu
                        - bo skrzętnie wyprasowane przez Was koszule zmarnowalybysie
                        - bo nie byloby w nocy cudownego odglosu chrapania
                        no i na koniec najważniejszy
                        - BO JESTEŚMY FAJNI!!!:)))
                        • Gość: pom Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 20.01.03, 15:11
                          Jesteście bardzo fajni.:))
                          Im dłużej o tym myślę, tym bardziej fajni jesteście.:))))
                          • gk Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 16:13
                            Ooo to lubię, aż mi lepiej i pracować się chce od razu:))))
                            I to jest właśnie największa zaleta kobiet, komplementy z ich ust to woda na
                            młyn naszego jestestwa!!!:)))
                        • jarmilka Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 18:21
                          gk napisał:

> A teraz jeszcze kilka istotnych powodów dla ktorych mezczyzni muszą istnieć:
                          > - bo nie mialybyscie na kogo krzyczec
                          e tam, kobieta zawsze znajdzie powód (i obiekt) do wypróbowania swych
                          możliwości wokalnych

> - bo nie mialby kto chodzic po makaron:)
                          a po co komu i do czego makaron jak chłopa nie ma w domu???

> - bo nie byloby pustych butelek z piwa w domu
                          butelek nie - puszki, bo lżejsze;)

> - bo skrzętnie wyprasowane przez Was koszule zmarnowalybysie
                          przewidywany powrót mody na tkaniny pomieto - hipisowsie

> - bo nie byloby w nocy cudownego odglosu chrapania
                          są jeszcze chrapiące psy

> no i na koniec najważniejszy
                          > - BO JESTEŚMY FAJNI!!!:)))
                          no tak, nie da sie ukryć;)
                          a my nie????????????
                          • gk Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 18:40
                            jarmilka napisała:

> gk napisał:
                            >
                            > > A teraz jeszcze kilka istotnych powodów dla ktorych mezczyzni muszą istnie
                            > ć:
                            > > - bo nie mialybyscie na kogo krzyczec
                            > e tam, kobieta zawsze znajdzie powód (i obiekt) do wypróbowania swych
                            > możliwości wokalnych
                            - na nikogo tak fajnie sie nie krzyczy jak na mężczyzn
                            >
                            > > - bo nie mialby kto chodzic po makaron:)
                            > a po co komu i do czego makaron jak chłopa nie ma w domu???
                            - no dobra, tu wygrałaś:)))
                            > > - bo nie byloby pustych butelek z piwa w domu
                            > butelek nie - puszki, bo lżejsze;)
                            - a słyszalne wydalanie gazów ustami podczas spożywania, nikt tego nie robi z
                            gracją taką jak my
                            >
                            > > - bo skrzętnie wyprasowane przez Was koszule zmarnowalybysie
                            > przewidywany powrót mody na tkaniny pomieto - hipisowsie
                            - ech, nie ma to jak facet w koszuli, zawsze na topie
                            > > - bo nie byloby w nocy cudownego odglosu chrapania
                            > są jeszcze chrapiące psy
                            - ale pies nie powie" no coś Ty , ja chrapałem??"
                            > > no i na koniec najważniejszy
                            > > - BO JESTEŚMY FAJNI!!!:)))
                            > no tak, nie da sie ukryć;)
                            > a my nie????????????
                            - oj,jesteście i to bardzo:)
                            • jarmilka Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 19:03
                              wniosek przedwczesny(?): bilans zysków i strat dąży do consensusu, którego ze
                              względu na humorzastość oraz wrodzoną intuicyjność kobiet i słaby poziom
                              rozpoznania rynkowego meżczyzn w sferze umiejętności niewerbalnego odczytywania
                              sygnałów nigdy nie będzie.
                              a więc:
                              - panie - mniej intuicji, więcej koncentracji nad makaronem (kipi !!!!..)
                              - panowie - zostawcie te rachunki i księgi przychodów - na plażę ! -
                              kontenplujcie i rozwijajcie intuicję

wszystko niby ok, ale to przesilenie jesienno - wiosenne jakoś tak
                              nieszczególnie na mnie wpływa: może bym tak przed tym gotowaniem
                              ponurkowała?;))
                              • gk Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 19:26
                                Z tym słabym rozpoznaniem rynku... nie do końca bym się zgodził, ale reszta ok:)
                                Co do nurkowania, byle nie udawać morsa, jest jeszcze zbyt zimno, lepiej na
                                kryty basen
                                aha i UWAGA na makaron:)))
                                • jarmilka Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 20:38
                                  gk napisał:

> Z tym słabym rozpoznaniem rynku... nie do końca bym się zgodził
                                  praktyka czyni mistrza;), ale: gdzie te kobiety na miarę czasu???
                                  pewnie intuicja im podpowiada, by nie zabierać głosu w obronie chłopców
                                  to co JA tu jeszcze robię? ;)
                                  kiipiii...
                                  • gk Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 20:49
                                    No tak, zabierałaś głos w obronie chłopów ale ich za specjalnie nie broniłaś:)
                                    • jarmilka Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 22:02
                                      to kogo broniłam???????..........
                                      A jeśli chodzi o szczegóły, to wszyscy panowie powinni mieć prawo do pokojowego
                                      współistnienia z kobietami na gruncie tak towarzyskim jak i ekonomiczno -
                                      astronomicznym, bo:
                                      -która z pań zgodziłaby się dźwigać walizy do samochodu tylko i wyłącznie za
                                      uśmiech bezradno - mrugający?
                                      -któraż z pań, podczas konwersacji z drugą kobietą, potrafiłaby w odpowiedzi na
                                      półgodzinny monolog ograniczyć się do słówka "taak?" co stanowiłoby przyczynek
                                      do następnego potoku słów ze strony tejże?
                                      -kto, mimo iż nic nie rozumie z różnicy produktów firmowych od sztampy, potrafi
                                      zatrzymać sie przy najbliższym bankomacie bez dociekania niuansów pomiedzy
                                      produktami ISL, nivea'y a CC i z ciepłym (!) westchnieniem rezygnacji i
                                      czułości wręczyć najdroższej środki do zaspokojenia podstawowych potrzeb wraz z
                                      czułym buziaczkiem dla dodania ducha podczas koszmaru podejmowania decyzji w
                                      labiryncie pokus?
                                      -która z kobiet potrafiłaby z tak doskonale stoicką postawą pokazać, gdzie leży
                                      nakrętka, podkładka, gwintownik, gdzie się znajduje zawór iglicowy, pokazać
                                      różnicę między belką jętką a stropową a potem, bez nadmiernego eksploatowania
                                      emocji - stać, patrzeć i pouczać wciąż od nowa, nie zważając na upływ czasu
                                      (no, chyba że przerwa na makaron!)?
                                      i tak bez chwili przerwy wymieniać mogłabym, ale może któraś z PAŃ mnie
                                      wspomoże???

PANOWIE, świat bez was? ależ byłoby nudno
                                      chociaż?...nierozpoznane wzbudza ciekawość, rasa męska w/g przewidywań
                                      naukowców jest na wymarciu, kobiety będą miały czas doświadczyć novum;)
                                      • gk Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 20.01.03, 22:52
                                        Uch...o mało się nie przewróciłem jak to czytałem,dobrze że siedzę:)
                                        Jeśli broniłaś mężczyzn to w bardzo zawiły i przewrotny sposób..jak na
                                        prawdziwą kobietę przystało:)
                                        Ech Wy Kobiety, świat bez Was byłby...
                                        • jarmilka Re: Wiadomość dla KOBIET 20.01.03, 22:58
                                          wspomóżcie, dowartościujcie facetów na forum (i nie tylko!)
                                          Przecież chyba ich lubicie (od czasu do czasu chociażby), prawda???
                                          A niech się chłopcy cieszą;)))...
                                          • gk Re: Wiadomość dla KOBIET 20.01.03, 23:02
                                            Chciałbym być teraz kobietą bo oczami wyobrażni widzę błagalny ton w tym
                                            liściku:) ale niestety los chciał inaczej i teraz s.... na stojąco, ale nic to
                                            i tak jestem z Tobą:))))
                                            • jarmilka Re: Wiadomość dla KOBIET 20.01.03, 23:10
                                              A ja jestem pierwsza naiwna... myslałam, że na romantice w ok. 87% przewagę
                                              stanowia kobiety a tu co?
                                              pustać
                                              • gk Re: Wiadomość dla KOBIET 20.01.03, 23:18
                                                Ja jeden z teoretycznych i sympatycznych 13% mówię: Głowa do góry, ONE tu są ,
                                                napewno są:)))
                                                • jarmilka Re: Wiadomość dla KOBIET 20.01.03, 23:28
                                                  chyba se poszukam lupy;)
                                                  a moze one takie nieśmiałe, wrażliwe i tylko nieśmiało zerkaja w oszołomieniu
                                                  tęsknoty oraz intuicyjnie wyczuwanej koniecznosci wstrzymania sie od głosu z
                                                  powodu błachości podejmowanego tematu?
                                                  ech...
                                                  • gk Re: Wiadomość dla KOBIET 20.01.03, 23:32
                                                    Chyba coś w tym jest, chociaż właśnie godzisz w mój temat,och....ale jak już
                                                    mówiłem jako przedstawiciel sympatycznych pomogę Ci,razem zawołajmy
                                                    KKKKKKOOOOOOOBBBBBBBIIIIIEEEEETTTTTTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • jarmilka Re: KOBIETY! ... 20.01.03, 23:44
                                                    nie krzycz tak!
                                                    za chwilę północ, ranek, tramwaj, praca....a kobiety będą gotowały makaron - no
                                                    nie, spaghetti codziennie? - wstaną o poranku, to wylicza zalety chłopców. I
                                                    bedzie tego TAAKA lista;)))....
                                                  • gk Re: KOBIETY! ... 20.01.03, 23:50
                                                    Taaaa, makaron, a kto po niego pójdzie?:))
                                                    A te zalety zaczną wyliczać już podczas porannej toalety czy dopiero w tramwaju?
                                                    Bo mógłby być problem,u mnie nie ma tramwajów!!:))))
                                                  • jarmilka Re: KOBIETY! ... 21.01.03, 00:29
                                                    u mnie też nie ma tramwajów, ale przytłumiony szept kobiet wyliczających zalety
                                                    meżczyzn dobiegaja nawet do mnie - jakaś załamania fal, czy co?
                                                    tylko słów nie mogę rozróżnic;))..
                                                  • j#m Re: Gdzie ci.... 21.01.03, 00:59
                                                    ...mężczyźni, prawdziwi tacy, orły, sokoły, herosy, gdzie ci mężczyźni, na
                                                    miarę czasów - gdzie te chłopyyyyy, jeeeeeeeeee... ;-D
                                                  • gk Re: KOBIETY! ... 21.01.03, 07:03
                                                    Dziś rano wstałem....i nic...o coś słyszę...nie to tylko wiatr:))
                                                  • jayne Re: problemy ze słuchem?.. 21.01.03, 09:57
                                                    To nie szum wiatru tylko westchnienia dziewcząt...
                                                    Świat bez chłopców? Niemożliwe
                                                    :-)
                                                  • gk Re: problemy ze słuchem?.. 21.01.03, 11:46
                                                    A to miłe:)) Jutro rano wsłucham się mocniej
                                                  • jayne Re: szepty i westchnienia... 21.01.03, 12:30
                                                    Jutro rano wstań później;)
                                                  • gk Re: szepty i westchnienia... 21.01.03, 12:32
                                                    Niestety nie mogę, pprraaccaa!!:(
                                                  • questy Re: gk, harem zakładasz? 21.01.03, 14:01
                                                    Ja też bym chciał, żeby któraś z dziewczyn ulitowała sie nad moim losem.
                                                    Jeszcze trzy godziny w pracy:))
                                                  • gk Re: Harem???Dobra myśl 21.01.03, 14:41
                                                    Harem?? Że też sam na to nie wpadłem!!!:)
                                                    No to siedż w tej pracy, ja zaraz wychodzę:)))
                                                  • box32 Re: Harem??? 22.01.03, 22:20
                                                    no nieźle
                                                    I tak to bywa z tymi, co to chcą "tylko porozmawiać";)
                                                  • gk Re: Harem??? 22.01.03, 22:25
                                                    A postaw się na moim(męskim) miejscu, ja sam i tyle kobiet...nie mogłem się
                                                    opanować:))
                                                    A może " Harem dyskusyjny"?:))
                                                  • box32 Re: Harem??? 22.01.03, 22:40
                                                    a dasz radę, hm...dyskutować z tyloma naraz?
                                                  • gk Re: Harem??? 22.01.03, 22:52
                                                    Pod warunkiem że nie będziecie zabierać głosu niepytane, obowiązkowym strojem
                                                    będzie bikini no i muzyka będzie nastrojowa:))...Oczywiście ŻARTUJĘ!
                                                    Dam radę, dam napewno:))
                                                  • box32 Re: a teraz bikini 22.01.03, 23:00
                                                    profilaktycznie (nic nie ujmując twoim umiejetnościom wywierania czarującego
                                                    wpływu na słuchaczki!) polecam książkę: Sztuka skutecznego porozumiewania się -
                                                    Matthew McKay i podrozdziały:
                                                    -nawiązywanie kontaktu
                                                    -aktywne słuchanie
                                                    -mowa ciała
                                                    -język seksu
                                                    -negocjacje
                                                    -rozmowa kwalifikacyjna
                                                    a może po prostu podgłośnij te muzykę - nastrojową! - i nie będzie trzeba
                                                    niczego mówić;)))na migi też sie da
                                                  • gk Re: a teraz bikini 22.01.03, 23:15
                                                    Przemyśle to, dobranoc:))
    • len2 Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 23.01.03, 10:57
      A po co komplikować sobie życie rozmową? Ja tam na kobiete lubię sobie
      popatrzeć.:)))
    • Gość: Misia Re: W obronie chłopów!!! Wiadomość dla zagadki3 IP: *.stnet.pl 24.01.03, 09:45
      Tylko popatrzeć? Nie wierzę...;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka