schizoo 28.06.06, 22:27 by pomóc Wam w waszych romantycznych stękaniach:) p.s. rozwiązuje każdy problem,bez mrugnięcia okiem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobietabezserca Re: przyszedłem 28.06.06, 22:30 rozwiaz moj... jest jak wezel zeglarski zamotany dodatkowo. stekam, mrugam lewym i prawym okiem juz od paru dni ale jakos nawet nie popuscil:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: przyszedłem 29.06.06, 11:04 kobieto, to bez mrugania trzeba...tako rzecze Schizoo! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: przyszedłem 29.06.06, 12:41 przyszedłeś pomóc w romantycznych "stękaniach", no to pytam wprost? w jaki sposób siejesz ową pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: przyszedłem 29.06.06, 12:47 okreś zakres etapów niesienia pomocy, a sprawdzę czy jesteś w stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: przyszedłem 29.06.06, 12:50 to jesteś do "rany przyłóż"? to dobrze się składa, bo ja potrzebuję 'pocieszyciela'... Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: przyszedłem 29.06.06, 13:21 no to proszę... chętnie, bardzo chętnie się dam pocieszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: przyszedłem 29.06.06, 13:28 No tak... W kraju nad Wisłą? W mieście nad Wisłą? W Kazimierzu Dolnym nad Wisłą? Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: przyszedłem 29.06.06, 13:39 ja? z takiego wielkiego, śmierdzącego skupiska miast... Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: a ja 29.06.06, 21:00 kobietabezserca napisała: > po prostu jestem "zagmatwana" zaraz Cię roz-gmatwam :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: przyszedłem 29.06.06, 21:01 iwanowna napisała: > ja? > z takiego wielkiego, śmierdzącego skupiska miast... tam się nie myjecie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veteranka2 Re: przyszedłem IP: *.slc.ifl.net / *.slc.ifl.net 29.06.06, 20:08 Czy to znaczy ze Ty nie masz zadnych problemow milosnych? Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: przyszedłem 29.06.06, 21:00 Gość portalu: veteranka2 napisał(a): > Czy to znaczy ze Ty nie masz zadnych problemow milosnych? ja ??? ja,biorę kiedy potrzebuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veteranka2 Re: przyszedłem IP: *.server.ntli.net 29.06.06, 22:40 Eeee...to nie brzmi jakbys kogos kochal. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: przyszedłem 29.06.06, 23:34 On tak zawsze - naobiecuje, narobi smaku i zamieszania, a potem odwraca kota ogonem. I na tym polega urok Schizoo. A dodatkowo - ma niebanalne poczucie humoru i za to go lubię. :-) Schizoo, dobrą Ci reklamę zrobiłam? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: przyszedłem 30.06.06, 21:35 white.falcon napisała: > On tak zawsze - naobiecuje, narobi smaku i zamieszania, a potem odwraca kota > ogonem. I na tym polega urok Schizoo. A dodatkowo - ma niebanalne poczucie > humoru i za to go lubię. :-) > > Schizoo, dobrą Ci reklamę zrobiłam? ;-) * white, przyznaj sie, prosil Cie o to! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: przyszedłem 30.06.06, 21:42 mozna bic bez powodu a pic bez okazji! pierwsze nazywa sie sadyzmem, drugie alkoholizmem - obydwoje = choroba Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: schizo!przyszedles z kazimierza d n/w? 30.06.06, 21:50 jak sie ciesze:))) co slychac przy studni? Odpowiedz Link Zgłoś