kakauko 05.07.06, 09:29 Co robicie jeśli podczas numerku laska puści bąka ? Nie zauwaźacie i bzykacie dalej, czy ubieracie się i wychodzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szybki_wytrysk Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 09:58 To zależy od tego jak długo pierdnie i jaki jest zapach. Po kapuścianym ja wymiękam. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 10:04 Szybki gdzieś Ty się podziewał???Nie było Cię straaasznie dużo-chyba się nawet stęskniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 10:09 Ech - tu i tam. Latałem po świecie( dosłownie ) No ale jestem i widzę,że niewiele się tu zmieniło :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 10:22 Trochę jednak się zmieniło-Forum zmieniło się w Kółko Poszukiwaczy Drugich Połówek Idealnych tudzież Seksualnych.Może Ty tu przywrócisz porządek. A gdzie latałeś jak Cię nie było?Dalekie krainy? Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 10:29 Oj dalekie. Czasem bliskie. No cóż jeśli tak mówisz to czas zabrać się za porządki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kakauko Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 12:41 azaheca napisała: > żałosne... Wiem , ale życiowe. Podniosłem problem tylko teoretycznie. :) Aza !!!! Żyjesz jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 12:09 No więc poznalaś juz styl naszych dwóch etatowych ekscentryków:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 12:16 no chyba tak... w sumie, świrów nie brakuje, ale na pewno brakuje niektórym klasy i taktu!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 12:23 Przywyknij-szybki_wytrysk jest dokładnie tak samo "elementem" tego Forum jak Piotr_321;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 12:25 też taki upierdliwy? A Piotrusia nie ma, wcięło Go? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 12:28 Piotr chyba urlopuje:) Upierdliwy to może za dużo powiedziane-ale rzucający się w oczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 13:36 Moja droga, wysłałam Ci "cosik" na @... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 13:42 Dla równowagi proponuję-pierdnij i Ty! Po takiej nieskrępowanej wymianie uprzejmości,wasz związek ma szansę przeżyć wiele wspaniałych chwil.Zalecam rozwinąć tą gałąź waszej seksualności. Inspirację czerpcie z książek opisujących życie markiza de Sade.Pozdrawiam:) To mówiła Ciocia Dobra Rada (CDR-nastąpi) Odpowiedz Link Zgłoś
szczur_851 Re: o to chodzi!!! 05.07.06, 17:38 nawalać fiutem w odbyt aż kobitka zacznie popierdywać ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Puszczanie bąków 05.07.06, 18:42 fuj! toz to temat juz zupelnie aroma/n/tyczny! ale nic to! szybki _ posuwac bedzie porzadki do przodu;) jeszcze chwila moze dwie! Odpowiedz Link Zgłoś