Dodaj do ulubionych

a może tak zakochać się jesienią?

17.09.06, 01:28
qrczę
tylko w kim?
Obserwuj wątek
    • Gość: 123456789 Re: a może tak zakochać się jesienią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 01:32
      Jeśli jesienią to najlepiej w złotym liściu lub grzybie?
      • dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 01:34
        to ja już wolę żółty jesienny liść,
        grzyby toksyczne bywają
        • kobietabezserca Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 13:06
          jesienia sady sie rumienia:))) moze w sadach i dojrzalych owocach; takie jablko
          np. wprawdzie zakazany owoc - ale soczyste slodkie - smakuje wybornie:))))
          • Gość: KbS Re: a może tak zakochać się jesienią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 13:10
            jablko -"zakazany owoc" - powinno byc w cudzyslowiu - bo przeciez jablka maja
            swoich amatorow:)))
    • dali5 Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 13:50
      qurcze , we mnie sie zakochaj !;)
      • dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 16:24
        qrczę,
        z przyjemnością,ale co z liściem jesiennym?;-)
        • Gość: KbS Re: a może tak zakochać się jesienią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:45
          co z jesiennym!
          zolty jesienny zamien na zielony figowy :))) do zakochania1krok!
        • dali5 Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 19:25
          dozakochania1krok napisała:

> qrczę,
          > z przyjemnością,ale co z liściem jesiennym?;-)

Daj spokój z liściem ;), liść nie zrobi Ci kawy , obiadu nie ugotuje , nie
          pocieszy gdy będzie Ci smutno , a we mnie romantyzmu nie brakuje dlatego bież
          mnie ;)
          • Gość: KbS Re: a może tak zakochać się jesienią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:13
            masz doskonale pojecie czego jesienia i nie tylko kobiecie potrzeba:) dali
            nie tylko jesienia!!!!
          • dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 20:28
            dali,mów do mnie tak dalej,a pozostanie 1/2 ,nie aż 1,
            listek figowy też opada:)
            • kiki1102 Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 20:40
              W jednym, wełnianym,rozciągniętym swetrze wtuleni w siebie tak sobie

szli.Zakochani.

ps.pamiętam...tak było właśnie jesienią.

• Gość: KbS Re: a może tak zakochać się jesienią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:50
                zakochani - jesienny pan i jesienna pani!
                • exman Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 20:58
                  no i do tego Jesienin...three of the perfect pair (King Crimson)
                  • Gość: KnS Re: a może tak zakochać się jesienią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 21:07
                    Jesienin - owszem , bardzo poetyczny uklad:)
                  • dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 21:28
                    acn.waw.pl/mira1/poezja-jesien/herman.htm
            • dali5 Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 21:03

> dali,mów do mnie tak dalej,a pozostanie 1/2 ,nie aż 1,
              > listek figowy też opada:)

Mówić można wiele , słodzić , wychwalać się pod niebiosa , mogła byś się
              zakochać w słowach , a Ja mówię zakochaj się we mnie bez słów , bo warto .
              Przytoczę fragment z małego księcia ..nie wierz swym oczom – szepną wiatr -
              jeżeli kochasz ,sercem patrz...
              • white.falcon Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 21:08
                Bardzo dużo prawdy jest w tym, co mówisz. Jestem pod wrażeniem rysunków -
                gratulacje umiejętności i po dobremu zazdroszczę (zazdrość to ujemne słowo, ale
                jak sie zazdrości po dobremu, to już takim ujemnym słowem nie jest). :-)
                • dali5 Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 21:20
                  Dziękuję :), to miłe że zerknęłaś na moje rysunki , taka zazdrość jest
                  pozytywna i nie ma w niej nic złego , Ja na przykład zazdroszczę osobą które
                  Piszą poezję , też w pozytywnym słowa znaczeniu
                  • white.falcon Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 21:36
                    Lubię wiersze, sama czasem pisuje okolicznościowe grafomańskie wierszyki, ale
                    ludzie, którzy mnie znają, nie obrażają sie, bo wiedzą, że chcę tym sprawić im
                    przyjemność. Bardzo lubię naszych forumowych poetów, którzy czasem swoje
                    wiersze tu zamieszczają. Każda zdolność do czegoś jest piękna jeśli służy
                    dobru. :-)
                    • dali5 Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 22:46
                      Ktoś kiedyś napisał o mnie taki wierszyk :), uśmiałem się :), to było miłe :).
                      Też lubię formowych poetów , jestem tu od dawna i choć nic nie piszę ,to
                      bacznie się przyglądam i obserwuję .

• white.falcon Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 23:09
                        I dopiero teraz ujawniasz się? Przecież to sympatyczne - poznać ludzi, popisać
                        z nimi i spotkać się. Monnia3 spytała, czy bedziesz na naszym spotkaniu?
                        Wybierasz się? :-)
                        • dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 23:19
                          a kiedy zakocham się bez słów zbędnych,
                          bicie Twojego serca będzie dla mnie kołysanką
                          wtedy zasnę w twoich ramionach
                          otulona wzrokiem pełnym miłości
                          • white.falcon Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 23:25
                            Nie przesładzaj, bo miodu z cukrem nikt nie połknie. :-)
                            • dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 23:30
                              nie do twarzy ci z zazdrością,
                              każdy niech pisze,co jemu na sercu leży ,ok?
                              • white.falcon Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 23:37
                                A czy ja komuś bronię?
                          • dali5 Re: a może tak zakochać się jesienią? 18.09.06, 00:11

> a kiedy zakocham się bez słów zbędnych,
                            > bicie Twojego serca będzie dla mnie kołysanką
                            > wtedy zasnę w twoich ramionach
                            > otulona wzrokiem pełnym miłości

Ooo tak ... to jest to , bez słów , piękne , proste i romantyczne :)
                            • dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 18.09.06, 00:43
                              i żeby tak usiąść nad brzegiem morza i słuchać śpiewu morza patrząc na
                              oswietlający nas księżyc,
                              bez słów tak trwając i ogrzewając się dotykiem dłoni
    • x_adam Świetne dali 5 te twoje rysunki 17.09.06, 23:34
      Jestem pełen podziwu...
      Masz prawdziwy dar.
      Mój szacunek dla ciebie
      • monnia3 Re: Świetne dali 5 te twoje rysunki 17.09.06, 23:37
        I uciekł nam uzdolniony forumowicz:(
        • white.falcon Re: Świetne dali 5 te twoje rysunki 17.09.06, 23:38
          Nie uciekł, pojawi się. Tacy nie porzucają takiego miejsca, jak to. :-)
          • monnia3 Re: Świetne dali 5 te twoje rysunki 17.09.06, 23:40
            Uciekł na dzś...bo że jest tu od jakiegos czasu to wiem;)i sie udziela czsami:)
            • dali5 Re: Świetne dali 5 te twoje rysunki 18.09.06, 00:05
              Jest :), wszystko widzi:) , nie odzywa się bo nie śmiały jest okrutne ;), no i
              jeszcze to zaproszenie do Warszawy hmmm... kusząca propozycja , przemyślę to ;0
              • monnia3 dali5 18.09.06, 00:08
                :)))) miło że się odezwałeś...
                przemyśl poważnie przyjazd na spotkanie forumowe;)
      • dali5 Re: Świetne dali 5 te twoje rysunki 18.09.06, 00:07
        x_adam napisał:

> Jestem pełen podziwu...
        > Masz prawdziwy dar.
        > Mój szacunek dla ciebie
        >
        Dziękuję kolego x_adam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka