dozakochania1krok 17.09.06, 01:28 qrczę tylko w kim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123456789 Re: a może tak zakochać się jesienią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 01:32 Jeśli jesienią to najlepiej w złotym liściu lub grzybie? Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 01:34 to ja już wolę żółty jesienny liść, grzyby toksyczne bywają Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 13:06 jesienia sady sie rumienia:))) moze w sadach i dojrzalych owocach; takie jablko np. wprawdzie zakazany owoc - ale soczyste slodkie - smakuje wybornie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: a może tak zakochać się jesienią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 13:10 jablko -"zakazany owoc" - powinno byc w cudzyslowiu - bo przeciez jablka maja swoich amatorow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dali5 Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 13:50 qurcze , we mnie sie zakochaj !;) Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 16:24 qrczę, z przyjemnością,ale co z liściem jesiennym?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: a może tak zakochać się jesienią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:45 co z jesiennym! zolty jesienny zamien na zielony figowy :))) do zakochania1krok! Odpowiedz Link Zgłoś
dali5 Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 19:25 dozakochania1krok napisała: > qrczę, > z przyjemnością,ale co z liściem jesiennym?;-) Daj spokój z liściem ;), liść nie zrobi Ci kawy , obiadu nie ugotuje , nie pocieszy gdy będzie Ci smutno , a we mnie romantyzmu nie brakuje dlatego bież mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: a może tak zakochać się jesienią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:13 masz doskonale pojecie czego jesienia i nie tylko kobiecie potrzeba:) dali nie tylko jesienia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 20:28 dali,mów do mnie tak dalej,a pozostanie 1/2 ,nie aż 1, listek figowy też opada:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 20:40 W jednym, wełnianym,rozciągniętym swetrze wtuleni w siebie tak sobie szli.Zakochani. ps.pamiętam...tak było właśnie jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: a może tak zakochać się jesienią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:50 zakochani - jesienny pan i jesienna pani! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 20:58 no i do tego Jesienin...three of the perfect pair (King Crimson) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KnS Re: a może tak zakochać się jesienią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 21:07 Jesienin - owszem , bardzo poetyczny uklad:) Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 21:28 acn.waw.pl/mira1/poezja-jesien/herman.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dali5 Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 21:03 dozakochania1krok napisała: > dali,mów do mnie tak dalej,a pozostanie 1/2 ,nie aż 1, > listek figowy też opada:) Mówić można wiele , słodzić , wychwalać się pod niebiosa , mogła byś się zakochać w słowach , a Ja mówię zakochaj się we mnie bez słów , bo warto . Przytoczę fragment z małego księcia ..nie wierz swym oczom – szepną wiatr - jeżeli kochasz ,sercem patrz... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 21:08 Bardzo dużo prawdy jest w tym, co mówisz. Jestem pod wrażeniem rysunków - gratulacje umiejętności i po dobremu zazdroszczę (zazdrość to ujemne słowo, ale jak sie zazdrości po dobremu, to już takim ujemnym słowem nie jest). :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dali5 Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 21:20 Dziękuję :), to miłe że zerknęłaś na moje rysunki , taka zazdrość jest pozytywna i nie ma w niej nic złego , Ja na przykład zazdroszczę osobą które Piszą poezję , też w pozytywnym słowa znaczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 21:36 Lubię wiersze, sama czasem pisuje okolicznościowe grafomańskie wierszyki, ale ludzie, którzy mnie znają, nie obrażają sie, bo wiedzą, że chcę tym sprawić im przyjemność. Bardzo lubię naszych forumowych poetów, którzy czasem swoje wiersze tu zamieszczają. Każda zdolność do czegoś jest piękna jeśli służy dobru. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dali5 Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 22:46 Ktoś kiedyś napisał o mnie taki wierszyk :), uśmiałem się :), to było miłe :). Też lubię formowych poetów , jestem tu od dawna i choć nic nie piszę ,to bacznie się przyglądam i obserwuję . Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 23:09 I dopiero teraz ujawniasz się? Przecież to sympatyczne - poznać ludzi, popisać z nimi i spotkać się. Monnia3 spytała, czy bedziesz na naszym spotkaniu? Wybierasz się? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 23:19 a kiedy zakocham się bez słów zbędnych, bicie Twojego serca będzie dla mnie kołysanką wtedy zasnę w twoich ramionach otulona wzrokiem pełnym miłości Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 23:25 Nie przesładzaj, bo miodu z cukrem nikt nie połknie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 23:30 nie do twarzy ci z zazdrością, każdy niech pisze,co jemu na sercu leży ,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: a może tak zakochać się jesienią? 17.09.06, 23:37 A czy ja komuś bronię? Odpowiedz Link Zgłoś
dali5 Re: a może tak zakochać się jesienią? 18.09.06, 00:11 dozakochania1krok napisała: > a kiedy zakocham się bez słów zbędnych, > bicie Twojego serca będzie dla mnie kołysanką > wtedy zasnę w twoich ramionach > otulona wzrokiem pełnym miłości Ooo tak ... to jest to , bez słów , piękne , proste i romantyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a może tak zakochać się jesienią? 18.09.06, 00:43 i żeby tak usiąść nad brzegiem morza i słuchać śpiewu morza patrząc na oswietlający nas księżyc, bez słów tak trwając i ogrzewając się dotykiem dłoni Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Świetne dali 5 te twoje rysunki 17.09.06, 23:34 Jestem pełen podziwu... Masz prawdziwy dar. Mój szacunek dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Świetne dali 5 te twoje rysunki 17.09.06, 23:37 I uciekł nam uzdolniony forumowicz:( Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Świetne dali 5 te twoje rysunki 17.09.06, 23:38 Nie uciekł, pojawi się. Tacy nie porzucają takiego miejsca, jak to. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Świetne dali 5 te twoje rysunki 17.09.06, 23:40 Uciekł na dzś...bo że jest tu od jakiegos czasu to wiem;)i sie udziela czsami:) Odpowiedz Link Zgłoś
dali5 Re: Świetne dali 5 te twoje rysunki 18.09.06, 00:05 Jest :), wszystko widzi:) , nie odzywa się bo nie śmiały jest okrutne ;), no i jeszcze to zaproszenie do Warszawy hmmm... kusząca propozycja , przemyślę to ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 dali5 18.09.06, 00:08 :)))) miło że się odezwałeś... przemyśl poważnie przyjazd na spotkanie forumowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
dali5 Re: Świetne dali 5 te twoje rysunki 18.09.06, 00:07 x_adam napisał: > Jestem pełen podziwu... > Masz prawdziwy dar. > Mój szacunek dla ciebie > Dziękuję kolego x_adam Odpowiedz Link Zgłoś