Gość: Cygnus X-1 IP: *.localdomain / 192.168.21.* 19.05.03, 12:20 Piszcie dziewczyny więcej, ja tak lubię się śmiać... Pozdrawiam wszystkich szczęśliwie i nieszczęśliwie zakochanych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meduza4 Re: Do wszystkich kobiet na FR 19.05.03, 13:31 Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > Piszcie dziewczyny więcej, ja tak lubię się śmiać... Z czyjegos nieszczescia chcesz sie brechtac??? ;) > Pozdrawiam wszystkich szczęśliwie i nieszczęśliwie zakochanych. A tych co nie sa zakochani pominales??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygnus X-1 Re: Do wszystkich kobiet na FR IP: *.localdomain / 192.168.21.* 19.05.03, 14:06 Te nieszczęścia są tak samo prawdziwe jak silikonowe biusty hollywoodzkich gwiazd. Poza tym jako odbiorca mam prawo do indywidualnych reakcji, proszę tylko o uwzględnienie mych upodobań. To forum powinno być czymś na kształt telewizji interaktywnej. Nie zakochanych nie pozdrawiam, ale życzę wielkiego uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Do wszystkich kobiet na FR 19.05.03, 14:09 Aaaaleee wymagania co do ksztaltu forum:))) Jak mi zaplacisz to bede pisac co Ci sie tylko podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygnus X-1 Re: Do wszystkich kobiet na FR IP: *.localdomain / 192.168.21.* 19.05.03, 14:22 No właśnie, jestem taki zdenerwowany i pobudzony, bo mi dzisiaj Meduzo nie dałaś... poczytać swojej poezji spod znaku serca przebitego strzałą. PS Czy może być zapłata w naturze? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Do wszystkich kobiet na FR 19.05.03, 14:49 Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > No właśnie, jestem taki zdenerwowany i pobudzony, bo mi dzisiaj Meduzo nie > dałaś... Na tym forum nie Tobie pierwszemu obiecalam... a nie dalam :))))))) > poczytać swojej poezji spod znaku serca przebitego strzałą. A moze byc z innej beczki? Juz mi sie to przebite serce troche przejadlo... > Czy może być zapłata w naturze? Hmmm... Powiedzmy, ze w naturze przyjmuje... jesli mi sie tylko ta natura spodoba ;) Byle tylko nie byla to martwa natura :( Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: meduza nie deprawuj nieletnich ! :)) 19.05.03, 15:00 I jo se musiala, bo mi sie ruszala................... hej, mosci panowie -chusteczka na glowie! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygnus X-1 Re: Do wszystkich kobiet na FR IP: *.localdomain / 192.168.21.* 19.05.03, 14:57 Wszystko dobre co się dobrze kończy. Kończę, bo muszę już iść do domu, mamusia czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Do wszystkich kobiet na FR 19.05.03, 14:59 Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > Wszystko dobre co się dobrze kończy. Kończę, bo muszę już iść do domu, mamusia > czeka. Mamusia sie to teraz nazywa ;))) Idz precz, osme cudo, znow na rudo.... Przepraszam, cos mi sie pomieszalo :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Do wszystkich kobiet na FR 19.05.03, 15:00 to przykre, powinna cie puscic na ta Zielona szkole razem z cala klasa, a tak musisz sie nudzic w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Do wszystkich kobiet na FR 19.05.03, 15:41 Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > Piszcie dziewczyny więcej, ja tak lubię się śmiać... > > Pozdrawiam wszystkich szczęśliwie i nieszczęśliwie zakochanych. Ja też bardzo lubię się śmiać dlatego prosiłabym o próbkę pana talentu literackiego. Gdyby mógł pan coś opublikować, byłabym dozgonnie wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygnus X-1 Re: Do wszystkich kobiet na FR IP: *.localdomain / 192.168.21.* 20.05.03, 07:19 jmx napisała: > Ja też bardzo lubię się śmiać dlatego prosiłabym o próbkę pana talentu > literackiego. Gdyby mógł pan coś opublikować, byłabym dozgonnie wdzięczna! Bardzo mi przykro jmx, ale nie mogę spełnić Twojej prośby z tej prostej przyczyny, że nie posiadam talentu. (Myślałem, że to widać.) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Do wszystkich kobiet na FR 20.05.03, 09:18 Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > Bardzo mi przykro jmx, ale nie mogę spełnić Twojej prośby z tej prostej > przyczyny, że nie posiadam talentu. (Myślałem, że to widać.) Widać ;))))))))))))))))) A poza tym to tym razem przez Ciebie poplakalam sie ze smiechu :))) Napisz cos jeszcze, fajnie sie to czyta :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygnus X-1 Re: Do wszystkich kobiet na FR IP: *.localdomain / 192.168.21.* 20.05.03, 10:03 Jeśli tego sobie życzysz Meduzo (tak na marginesie – powiedz z czego zbudowane są meduzy? Nie jestem biologiem, ale tak "na oko" wydaje mi się, że w 90% z silikonu.) podzielę się z Tobą moimi obawami wieku średniego. Otóż zauważyłem, że przestała mi smakować kawa, przestaje smakować piwo, a włosy ze strachu stają dęba na głowie, gdy pomyślę, że może to przenieść się na kobiety. Czy mam już rozglądać się za miejscem na cmentarzu i przymierzać świerkową jesionkę? Tu chyba psychoanalityk byłby potrzebny. Pozdrowienia od viagrowca (chyba – dawno tego nie sprawdzałem i nie jestem na bieżąco) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Do wszystkich kobiet na FR 20.05.03, 10:08 Chyba rzeczywiście biologiem nie jesteś, ale mógłbys wykazać nieco ciekawości świata i sam sprawdzić... Skorzystaj z internetowej wyszukiwarki :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygnus X-1 Re: Do wszystkich kobiet na FR IP: *.localdomain / 192.168.21.* 20.05.03, 10:33 Cenię ludzi, którzy potrafią spojrzeć z przymrużeniem oka na samego siebie, a Ty jakaś skwaśniała jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Do wszystkich kobiet na FR 20.05.03, 10:36 No cóż wygląda na to,że poczucie humoru nie jest też Twoją najmocniejszą strona ... :-))) Szkoda ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do wszystkich kobiet na FR 20.05.03, 11:47 Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > Cenię ludzi, którzy potrafią spojrzeć z przymrużeniem oka na samego siebie, a > Ty jakaś skwaśniała jesteś. masz duzy talent obserwacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygnus X-1 Re: Do wszystkich kobiet na FR IP: *.localdomain / 192.168.21.* 20.05.03, 11:55 Zmieniam wątek, na innym mnie znajdziesz. Ten umarł naturalną, bo cytrynową śmiercią. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Do wszystkich kobiet na FR 20.05.03, 12:52 Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > Zmieniam wątek, na innym mnie znajdziesz. Ten umarł naturalną, bo cytrynową > śmiercią. Lemon jus zaszkodził czy raczej środki czyszczące o zapachu cytryny ?? :P Bo jeśli środki to przynajmniej wiadomo, że mają skuteczne działanie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l @ Cygnus X-1 - zapraszam na moja strone ! 20.05.03, 05:35 Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > Piszcie dziewczyny więcej, ja tak lubię się śmiać... Oj misiu to zapraszam na moja strone ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: @ Cygnus X-1 - zapraszam na moja strone ! IP: 143.26.82.* 20.05.03, 09:29 bozena_l napisała: > Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > > > Piszcie dziewczyny więcej, ja tak lubię się śmiać... > > Oj misiu to zapraszam na moja strone ! > Co prawda nie byłem zaproszony ale stronę odwiedziłem - żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligentna Re: @ Cygnus X-1 - zapraszam na moja strone ! 20.05.03, 10:45 Gość portalu: drak napisał(a): > bozena_l napisała: > > > Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > > > > > Piszcie dziewczyny więcej, ja tak lubię się śmiać... > > > > Oj misiu to zapraszam na moja strone ! > > > > Co prawda nie byłem zaproszony ale stronę odwiedziłem - > żenujące. to chyba trans tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: @ Cygnus X-1 - zapraszam na moja strone ! IP: 143.26.82.* 20.05.03, 11:03 inteligentna napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > bozena_l napisała: > > > > > Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > > > > > > > Piszcie dziewczyny więcej, ja tak lubię się śmiać... > > > > > > Oj misiu to zapraszam na moja strone ! > > > > > > > Co prawda nie byłem zaproszony ale stronę odwiedziłem - > > żenujące. > > to chyba trans tak? Chyba tak. Ale generalnie to jakiś gniot. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 drak może by tak ? 20.05.03, 11:57 przesłać Ci coś na zapomnienie tego wytapirowanego pudła w przeciwnym razie nie będziesz mógł zasnąć ? z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: drak może by tak ? IP: 143.26.82.* 20.05.03, 12:00 sunrise1 napisała: > > przesłać Ci coś na zapomnienie tego wytapirowanego pudła > w przeciwnym razie nie będziesz mógł zasnąć ? > > z:) Pudło to delikatnie powiedziane. Ja nazwałbym to "Stara Pudernica" Jeszcze nie zamierzam iść spać, ale możesz coś przesłać:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: drak może by tak ? 20.05.03, 12:29 leki wysłane, mam nadzieję ze pomogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: drak może by tak ? IP: 143.26.82.* 20.05.03, 12:56 sunrise1 napisała: > leki wysłane, mam nadzieję ze pomogą :) Już zażyłem. Pomogły, idę spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l co za cham ! co za cham !!! 20.05.03, 13:13 Gość portalu: drak napisał(a): > Pudło to delikatnie powiedziane. > Ja nazwałbym to "Stara Pudernica" co za cham ! co za cham !!! jak mozna tak o bogobojnej sluchaczce radia maryja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Jak mozna tak o dziewicy ! 20.05.03, 13:12 sunrise1 napisała: > > przesłać Ci coś na zapomnienie tego wytapirowanego pudła > w przeciwnym razie nie będziesz mógł zasnąć ? Jak mozna tak o dziewicy ! SKANDAL !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 hi, hi, hi 20.05.03, 13:18 bozena_l napisała: > sunrise1 napisała: > > > > > przesłać Ci coś na zapomnienie tego wytapirowanego pudła > > w przeciwnym razie nie będziesz mógł zasnąć ? > > Jak mozna tak o dziewicy ! > > SKANDAL !!!! > > hi, hi, hi drak- moze będziesz miał kocioł obok mojego ? z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Obrazam sie ! 20.05.03, 14:17 sunrise1 napisała: > hi, hi, hi drak- moze będziesz miał kocioł obok mojego ? Obrazam sie ! Swinia jestes sunrise ! Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Obrazam sie ! 20.05.03, 14:37 bozena_l napisała: > sunrise1 napisała: > > > hi, hi, hi drak- moze będziesz miał kocioł obok mojego ? > > Obrazam sie ! > > Swinia jestes sunrise ! > Wolałabym raczej świnka, gdyż jestem niewyskoiego wzrostu. Acha i jeszcze jedno:" nie zapominaj , ze świnki mają jędrne, smaczne pupcie. z:) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l @ drak - Masz w morde Mieciu ! 20.05.03, 14:19 Gość portalu: drak napisał(a): > Chyba tak. Ale generalnie to jakiś gniot. Masz w morde Mieciu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: @ drak - Masz w morde Mieciu ! IP: 143.26.83.* 21.05.03, 10:25 bozena_l napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > Chyba tak. Ale generalnie to jakiś gniot. > > Masz w morde Mieciu ! > Gniot , a na dodatek brutal ! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Wypraszam sobie ! 20.05.03, 13:14 inteligentna napisała: > to chyba trans tak? Wypraszam sobie ! Jestem znana i ubustwiana autorka wielu powiesci jak "Milczenie dziewic" czy inne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Wypraszam sobie ! IP: 143.26.83.* 21.05.03, 10:26 bozena_l napisała: > inteligentna napisała: > > > to chyba trans tak? > > Wypraszam sobie ! > > Jestem znana i ubustwiana autorka wielu powiesci jak "Milczenie dziewic" czy > inne ! > > Bożena L czyli trzy w jednym. Zupełnie tak samo jak nowy "Domestos" Odpowiedz Link Zgłoś