krizia 20.05.03, 11:59 A za tydzien bede jeszcze starsza :-( Witajcie kremy przeciwzmarszczkowe...chlip! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drak Re: jestem stara IP: 143.26.82.* 20.05.03, 12:01 krizia napisała: > A za tydzien bede jeszcze starsza :-( > > Witajcie kremy przeciwzmarszczkowe...chlip! Wiemy o tym i współczujemy. My na szczęście jesteśmy ciagle młodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygnus X-1 Re: jestem stara IP: *.localdomain / 192.168.21.* 20.05.03, 12:02 krizia napisała: > A za tydzien bede jeszcze starsza :-( > > Witajcie kremy przeciwzmarszczkowe...chlip! No tak... tylko kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: jestem stara 20.05.03, 12:03 Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > krizia napisała: > > > A za tydzien bede jeszcze starsza :-( > > > > Witajcie kremy przeciwzmarszczkowe...chlip! > > No tak... > tylko kogo to obchodzi? wlasnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: jestem stara 20.05.03, 12:14 Na przyklad Ciebie, skoro czytasz moj watek. Jestes nowy i chcesz zrobic wrazenie, jak obserwuje, ale kiepsko Ci to idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygnus X-1 Re: jestem stara IP: *.localdomain / 192.168.21.* 20.05.03, 12:20 krizia napisała: > Jestes nowy i chcesz zrobic wrazenie, jak obserwuje, ale kiepsko Ci to idzie. Nie chcę zrobić wrażenia i nie nadaję się na męża (to tak na wszelki wypadek), a jak mi idzie? Hmm... na van Goghu też poznano się dopiero po jego śmierci... (właśnie czytam jego listy - polecam, zamiast pisać byle co). Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: jestem stara 20.05.03, 12:24 Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > krizia napisała: > > > Jestes nowy i chcesz zrobic wrazenie, jak obserwuje, ale kiepsko Ci to idz > ie. > na marginesi tylko dodam, ze na mnie zrobiles jak najlepsze wrazenie (tym przede wszystkim, ze zdarzyles mnie przeprosic, zanim mnie uraziles) zadka to i cenna galanteria u panow... poza tym niektore twoje riposty sa celne:) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: jestem stara 20.05.03, 12:24 Wlasnie, lepiej pozostan przy czytaniu, tylko prosze bez cytowania bzdurnych wypowiedzi swoich idoli:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: jestem stara 20.05.03, 12:36 krizia napisała: > Wlasnie, lepiej pozostan przy czytaniu, tylko prosze bez cytowania bzdurnych > wypowiedzi swoich idoli:) wlasnie, skoro nie interesuja cie ambitne i glebokie przemyslenia krizi ani twoim idolem nie jest apf:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: jestem stara 20.05.03, 12:24 to, ile masz lat, zależy od ciebie :-) wszystkiego najlepszego! krizia napisała: > A za tydzien bede jeszcze starsza :-( > > Witajcie kremy przeciwzmarszczkowe...chlip! Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: jestem stara 20.05.03, 13:11 Kriziu, nie jestes stara tylko bardziej dojrzala, a takie owoce sa najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jestem stara 20.05.03, 15:41 Krizia pomyśl, że wino jest im starsze tym lepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jestem stara 20.05.03, 15:56 pomysl ze prawdziwe zycie kobiety zaczyna sie po 30 facecie:)) teraz dopiero raczkujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: jestem stara 20.05.03, 16:15 saqqara napisała: > pomysl ze prawdziwe zycie kobiety zaczyna sie po 30 facecie:)) teraz dopiero > raczkujemy! sa rozne kobiety. nie kazda ma "ambicje" urzczywistniac swojego zycia zaliczajac facetow.... no ale na temat gustow nie wypada dyskutowac. wdzieczna bylabym tylko za zawzenie uogolnienia np. do saqqara i jej kolezanki:) Odpowiedz Link Zgłoś