Gość: drak Re: Kocham Draka!! IP: 143.26.82.* 20.05.03, 12:25 Wyczuwam jakąś prowokację. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 szczęściarz z Ciebie 20.05.03, 12:30 Gość portalu: drak napisał(a): > Wyczuwam jakąś prowokację. Zamiast się cieszyć, węszysz niepotrzebnie ! z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: szczęściarz z Ciebie IP: 143.26.82.* 20.05.03, 12:37 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > Wyczuwam jakąś prowokację. > > Zamiast się cieszyć, węszysz niepotrzebnie ! > > z:) Skorpiony zawsze węszą. Są nieufne. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: szczęściarz z Ciebie 20.05.03, 12:46 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > Wyczuwam jakąś prowokację. > > > > Zamiast się cieszyć, węszysz niepotrzebnie ! > > > > z:) > s > Skorpiony zawsze węszą. Są nieufne. I jeszcze wierzą w to, co przypisane znakom zodiaku :), a wodniki to są... z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: szczęściarz z Ciebie IP: 143.26.82.* 20.05.03, 12:48 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > > Wyczuwam jakąś prowokację. > > > > > > Zamiast się cieszyć, węszysz niepotrzebnie ! > > > > > > z:) > > > > > s > > Skorpiony zawsze węszą. Są nieufne. > > I jeszcze wierzą w to, co przypisane znakom zodiaku :), a wodniki to są... > > z:) > Mokre i ciekną. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: szczęściarz z Ciebie 20.05.03, 12:59 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > sunrise1 napisała: > > > > > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > > > > Wyczuwam jakąś prowokację. > > > > > > > > Zamiast się cieszyć, węszysz niepotrzebnie ! > > > > > > > > z:) > > > > > > > > > s > > > Skorpiony zawsze węszą. Są nieufne. > > > > I jeszcze wierzą w to, co przypisane znakom zodiaku :), a wodniki to są... > > > > z:) > > > > Mokre i ciekną. Drak nie spiesz się tak. Zapewne chciałeś napisać : mądre i ciekawe . A skorpioniskom, jak zwykle jad się sączy z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: szczęściarz z Ciebie IP: 143.26.82.* 20.05.03, 13:06 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > > sunrise1 napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > > > > > > Wyczuwam jakąś prowokację. > > > > > > > > > > Zamiast się cieszyć, węszysz niepotrzebnie ! > > > > > > > > > > z:) > > > > > > > > > > > > > s > > > > Skorpiony zawsze węszą. Są nieufne. > > > > > > I jeszcze wierzą w to, co przypisane znakom zodiaku :), a wodniki to > są... > > > > > > z:) > > > > > > > Mokre i ciekną. > > Drak nie spiesz się tak. > Zapewne chciałeś napisać : mądre i ciekawe . Tak, pospieszyłem się. Chciałem napisać że pomimo iś niektóre osobniki są mądre i ciekawe,to generalnie ciekną bo są mokre i obślizgłe. jak tylko wudzą kawalek kałuży od razu zaczynają się taplać. Bywa że napastują żaby a co gorsza niektóre molestują nieletnie kijanki. Wyżerają rybą ikrę i wogóle są całe oblepione glonami. > > A skorpioniskom, jak zwykle jad się sączy Ale to tylko pozory tak naprawdę są takie kochane i miłe. > z:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: szczęściarz z Ciebie 20.05.03, 13:16 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > jak tylko wudzą kawalek kałuży od razu zaczynają się taplać. > Bywa że napastują żaby a co gorsza niektóre molestują nieletnie kijanki. > Wyżerają rybą ikrę i wogóle są całe oblepione glonami. A to Ty tu piszesz o wodnikach rodzaju męskiego, starych niechlujach. Wodniczki to mają długie włosy, a we włosach mają nenufary, włosy ich są mokre, długie i ......potrzebują mnóstwo odżywki, bo zbiorniki wodne są obecnie tak zanieczyszczone... A skorpioniskom, jak zwykle jad się sączy > Ale to tylko pozory tak naprawdę są takie kochane i miłe. > Niektóre są sympatyczne, ale nie umniejsza to faktu , że mają ostre nożyce ( dla włosów baraaadzo niebezpieczne ) z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: szczęściarz z Ciebie IP: 143.26.82.* 20.05.03, 13:20 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > jak tylko widzą kawalek kałuży od razu zaczynają się taplać. > > Bywa że napastują żaby a co gorsza niektóre molestują nieletnie kijanki > . > > Wyżerają rybą ikrę i wogóle są całe oblepione glonami. > > > A to Ty tu piszesz o wodnikach rodzaju męskiego, starych niechlujach. > Wodniczki to mają długie włosy, a we włosach mają nenufary, włosy > ich są mokre, długie i ......potrzebują mnóstwo odżywki, bo zbiorniki wodne > są obecnie tak zanieczyszczone... Są zanieczyszczone resztkami po wyżerce tychże wodniczek- puste konserwy po śledziach i inne odpady. > > A skorpioniskom, jak zwykle jad się sączy > > Ale to tylko pozory tak naprawdę są takie kochane i miłe. > > > Niektóre są sympatyczne, ale nie umniejsza to faktu , że mają ostre nożyce > ( dla włosów baraaadzo niebezpieczne ) Mają ostre nożyce aby łatwiej otwierać kapsle z piwa. > > z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: szczęściarz z Ciebie 20.05.03, 13:24 Gość portalu: drak napisał(a): > > > Są zanieczyszczone resztkami po wyżerce tychże wodniczek- puste konserwy po > śledziach i inne odpady. wodniczki żywią się tylko ślimakami, w wyjątkowych okolicznościach krabami- więc uważaj ;) z:)) > > > > > > ( dla włosów baraaadzo niebezpieczne ) > > Mają ostre nożyce aby łatwiej otwierać kapsle z piwa. > Słyszałam, ze niektóre mają tez korkociagi, czy to prawda ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: szczęściarz z Ciebie IP: 143.26.82.* 20.05.03, 13:29 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > Są zanieczyszczone resztkami po wyżerce tychże wodniczek- puste konserw > y > po > > śledziach i inne odpady. > > wodniczki żywią się tylko ślimakami, w wyjątkowych okolicznościach > krabami- więc uważaj ;) Ze ślimakami to one się szlajają po bagiennych barach. > > z:)) > > > > > > > > ( dla włosów baraaadzo niebezpieczne ) > > > > Mają ostre nożyce aby łatwiej otwierać kapsle z piwa. > > > > Słyszałam, ze niektóre mają tez korkociagi, czy to prawda ? :))) Oczywiście że mają , mają cały przenośny barek:)) Muszę spadać. Pozdrowienia dla "szuwarka" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: Kocham Draka!! 20.05.03, 12:25 gratuluję! a co na to oblubieniec? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
filigranka Re: Kocham Draka!! 20.05.03, 13:34 messja napisała: > no i co z tego? > ja tez:) > wstretne wstretne dziewuchy! Ten watek otworzylam dla Draka. Czy ja mam otworzyc prywatne forum czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Kocham Draka!! 20.05.03, 13:38 Nic się nie martw, juz znikam, a drak jeśli będzie chciał trafi:))) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Kocham Draka!! 20.05.03, 13:45 > > > no i co z tego? > > ja tez:) > > > wstretne wstretne dziewuchy! Ten watek otworzylam dla Draka. > Czy ja mam otworzyc prywatne forum czy co??? to prawda. zachowlam sie wstretne, pdzielajac twoje uwielbienie dla draka. na swoje usprawiedliwienie dodam, ze przeciez moglas mu to powiedziec prywatnie, jesli nie chcials by nikt sie nie wtracal:) Odpowiedz Link Zgłoś
filigranka Re: Kocham Draka!! 20.05.03, 13:50 > > na swoje usprawiedliwienie dodam, ze przeciez moglas mu to powiedziec > prywatnie, jesli nie chcials by nikt sie nie wtracal:) ja lubie krzyczec z calych pluc ze on jest moj! i ze juz wziety. Proponuje na mierzyc innych wolnych, ot takiego samowolnego naprzyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Kocham Draka!! 20.05.03, 13:59 > ja lubie krzyczec z calych pluc ze on jest moj! i ze juz wziety. > Proponuje na mierzyc innych wolnych, ot takiego samowolnego naprzyklad. sama sobie "na mierz". a czy jest twoj: to tylko ty tak twierdzisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
filigranka Re: Kocham Draka!! 20.05.03, 14:09 messja napisała: > sama sobie "na mierz". a czy jest twoj: to tylko ty tak twierdzisz:)) no zgadza sie: ja i Drak :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Kocham Draka!! 20.05.03, 14:17 filigranka napisała: > messja napisała: > > > sama sobie "na mierz". a czy jest twoj: to tylko ty tak twierdzisz:)) > > no zgadza sie: ja i Drak :)))) drak tak twierdzi? gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Kocham Draka!! IP: 143.26.83.* 21.05.03, 10:30 Filigranko, obawiam się żem nie godzien twych uczuć. Drań jestem i swołocz skończona. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
filigranka Re: Kocham Draka!! 21.05.03, 10:35 Gość portalu: drak napisał(a): > Filigranko, obawiam się żem nie godzien twych uczuć. > Drań jestem i swołocz skończona. > Pozdrawiam :)) No ja liubliu sfolocz, ty moj golubuszok ty takoj muzestviennyj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Kocham Draka!! IP: 143.26.83.* 21.05.03, 10:58 filigranka napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > Filigranko, obawiam się żem nie godzien twych uczuć. > > Drań jestem i swołocz skończona. > > Pozdrawiam :)) > > No ja liubliu sfolocz, ty moj golubuszok > ty takoj muzestviennyj :) Ja panimaju, no nie zawsiem panimaju paczjemu ty gawarisz pa ruskomu jazyku ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
filigranka Re: Kocham Draka!! 21.05.03, 11:13 Gość portalu: drak napisał(a): > filigranka napisała: > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > Filigranko, obawiam się żem nie godzien twych uczuć. > > > Drań jestem i swołocz skończona. > > > Pozdrawiam :)) > > > > No ja liubliu sfolocz, ty moj golubuszok > > ty takoj muzestviennyj :) > > Ja panimaju, no nie zawsiem panimaju paczjemu ty > gawarisz pa ruskomu jazyku ? :)) Bos zaczal. "sfolocz" to nie pa polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Kocham Draka!! IP: 143.26.83.* 21.05.03, 11:32 filigranka napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > filigranka napisała: > > > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > > Filigranko, obawiam się żem nie godzien twych uczuć. > > > > Drań jestem i swołocz skończona. > > > > Pozdrawiam :)) > > > > > > No ja liubliu sfolocz, ty moj golubuszok > > > ty takoj muzestviennyj :) > > > > Ja panimaju, no nie zawsiem panimaju paczjemu ty > > gawarisz pa ruskomu jazyku ? :)) > > Bos zaczal. "sfolocz" to nie pa polski Swołocz to faktycznie nie po naszemu. Gdzieś to zasłyszałem. Jestem kompletnie nieciekawy i niesymetryczny . Wredny i podstępny. Łżę jak pies a nawet jak 2 psy.(albo pies + wiewiórka). Bywam porywczy , do tego stopnia że krzyczę sam na siebie . Jestem okropnie leniwy - chodzę i śpię w tym samym ubraniu. Pazerność i złośliwość to mój żywioł. Potrafię zeżreć 6 snickersów na raz w tym 3 ukradzione koledze. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 po tej uczciwej samokrytyce 21.05.03, 13:48 muszę po raz wtóry stwierdzić ; ' Ty szcześciarzu " :))) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: po tej uczciwej samokrytyce IP: 143.26.83.* 21.05.03, 14:06 sunrise1 napisała: > muszę po raz wtóry stwierdzić ; ' Ty szcześciarzu " :))) > > z:) Chodzi ci o te 6 snickersów ? Mogę się podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: po tej uczciwej samokrytyce 21.05.03, 14:14 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > muszę po raz wtóry stwierdzić ; ' Ty szcześciarzu " :))) > > > > z:) > > Chodzi ci o te 6 snickersów ? > Mogę się podzielić. Chodzi mi o to "samo ubranie" przez cały rok- jesteś wysoce ekonomicznym przypadkiem. Swoją drogą przeslij mi jedem baton energetyczny, bo nie mam dziś czasu na FB z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: po tej uczciwej samokrytyce IP: 143.26.83.* 21.05.03, 14:25 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > muszę po raz wtóry stwierdzić ; ' Ty szcześciarzu " :))) > > > > > > z:) > > > > Chodzi ci o te 6 snickersów ? > > Mogę się podzielić. > > > Chodzi mi o to "samo ubranie" przez cały rok- jesteś wysoce ekonomicznym > przypadkiem. > > Swoją drogą przeslij mi jedem baton energetyczny, bo nie mam > dziś czasu na FB > Prześlę ci baton energetyczny, FB - to jest coś do jedzenia. > > z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: po tej uczciwej samokrytyce 21.05.03, 14:41 beton był dość mocny :) a FB to rzeczywiście full board :), ale dziś nie chce mi sie nic jeść- nawet rzodkiewek :) Czy protefix,który Ci przesłałam pocztexem skuteczny ? z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: po tej uczciwej samokrytyce IP: 143.26.83.* 21.05.03, 14:48 sunrise1 napisała: > beton był dość mocny :) > > a FB to rzeczywiście full board :), ale dziś nie chce mi sie nic jeść- > nawet rzodkiewek :) To może szczypiorek? :) > Czy protefix,który Ci przesłałam pocztexem skuteczny ? Zjadłem go. Myślałem że to majonez. > > z:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 to jest straaaszne 21.05.03, 14:52 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > > Czy protefix,który Ci przesłałam pocztexem skuteczny ? > > Zjadłem go. Myślałem że to majonez. > > Wystarczy, ze zapomnisz -4 dioptrie, napisz ( na privie )co zrobiłeś z czopkami ???!!!!! z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: to jest straaaszne IP: 143.26.83.* 21.05.03, 14:57 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > > Czy protefix,który Ci przesłałam pocztexem skuteczny ? > > > > Zjadłem go. Myślałem że to majonez. > > > > > Wystarczy, ze zapomnisz -4 dioptrie, napisz ( na privie )co zrobiłeś > z czopkami ???!!!!! Jakie czopki? To nie był słodzik do herbaty? O fuck! > z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 ja wiżu 21.05.03, 11:18 szto wsio ocień horoszo rowiwajetsia, ny mnie priszłoś tolka smotriet i zdaci ;((((((((( z:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: ja wiżu IP: 143.26.83.* 21.05.03, 11:35 sunrise1 napisała: > szto wsio ocień horoszo rowiwajetsia, ny mnie priszłoś tolka smotriet i zdaci > ;((((((((( > > > z:))))) Nieczewo nie rozwiwajetsja jesczo. Paka my razgawariwajem niemnoszko ab siebja. Jołki połki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: ja wiżu 21.05.03, 11:43 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > szto wsio ocień horoszo rowiwajetsia, ny mnie priszłoś tolka smotriet i zd > aci > > ;((((((((( > > > > > > z:))))) > > Nieczewo nie rozwiwajetsja jesczo. Paka my razgawariwajem niemnoszko ab > siebja. > Jołki połki :)) jjolki polki, Wy dwa aniolki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś