larix31 25.07.07, 08:16 na ciasto i kawusię imieninową...:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygryska_28 Re: Zamraszam... 25.07.07, 08:17 to ja się wpraszam i życzenia składam :)) spełnienia marzeń i uśmiechu moc :)) ;)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Zamraszam... IP: *.crowley.pl 25.07.07, 08:46 ja tez,ja tez,ja tez,, Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Zamraszam... 25.07.07, 08:51 Oooożesz w mordę, lecę na klomb po kwiatki dla koleżanki ... zara wracam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Zamraszam... 25.07.07, 09:32 Duuużo zdrówka Krzysiu, uśmiechu, pogody ducha, pociechy z najbliższych, spełnienia marzeń!! Cmok, cmok, cmok!! :-) A teraz o ciastusio poproszę!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Zamraszam... 25.07.07, 10:49 Mandarynko, dzięki za życzenia...naprawdę żałuję, że nie mogę rzeczywiście poczęstowac ciastem, bo jest dobre...miodownik z orzechami...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Zamraszam... 25.07.07, 11:33 Fiu, fiu... miodownik z orzechami!! :-) Obok sernika to moje ulubione ciastusio!! Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Zamraszam... 25.07.07, 11:59 ...a sernik też jest...z brzoskwiniami...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Zamraszam... 25.07.07, 12:31 No masz!! :-) Oj, bo zaraz z Maliną zaczniemy sprawdzać rozkłady pociągów..?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Zamraszam... 25.07.07, 09:34 Dużo zdrówka,uśmiechu i spełnienia wszystkich marzeń Krzyś:) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Zamraszam... 25.07.07, 11:13 Wszystkiego najlepszego! Niech szczęście zawsze idzie za Tobą. Miodownik i miodówka? Tak, poproszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Zamraszam... 25.07.07, 11:35 Zasiadam obok Ciebie Malino, za tym imieninowym stołem. Proponuję abyśmy naszemu solenizantowi zaśpiewali STO LAT!! Uwaga Proszę Państwa, Proszę Państwa uwaga, jeszcze, jeszcze, jeszcze... Już!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Zamraszam... 25.07.07, 11:58 Mandarynko, ależ się wydzieramy na pół puszczy! Zaraz nas wilkami leśniczy pogoni. Przy kranówce też by było bardzo dobrze, bo dziś mam uczucie, że mi COŚ z ciężaru duszy ubyło. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Zamraszam... 25.07.07, 12:29 :-) Założę się, że jak wilki usłyszą , że tak sobie podśpiewujemy, to i one nam zaczną wtórować... W puszczy to tylko przy wodzie źródlanej:-). Po niej tam nigdy głowa nie boli...;-) A wszystkie Twoje ciężary Malino, dotknięciem czarodziejskiej różdżki zamieniam w kolorowe, lekkie piórka... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Zamraszam... 26.07.07, 07:20 Dziękuję Mandarynko-czarodziejko:) Ze źródlaną to różnie bywa. Niektóra jest tak wysoko zasolona, że niestety pić się po niej chce okrutnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Sto Laaat.. 25.07.07, 11:38 STO LAT, STO LAT Niech żyje żyje naaam, STO LAT, STO LAT Niech żyje żyje naaam, Jeszcze raz, jeszcze raz, Niech żyje żyje naaam, Nieeeech żyje naaaaaaaaaaaam!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Zamraszam... 25.07.07, 18:32 Buziaki, uściski, uśmiechy i najlepsze życzenia zasyłam!!!:)) Późno trochę, ale może przeczytasz jeszcze dzisiaj:)) Szczęścia, miłości, dobrej dubeltówki (wiesz na kogo;))i zimnego piwa pod dostatkiem w dni upalne, a dobrej wiśnióweczki w dni słotne nieco...:)) Może chociaż jakieś okruszki zostały?;) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Malinko!!! Mandarynko!!! 25.07.07, 18:38 Czołem dwa razy M!:)) Jak się miewacie dziewczyny kochane? Żałuję, że nie było mnie na imieninach Krzysia i nie zobaczyłam się z Wami:( Ale nic to, zostawiam tu dla Was całusy i serdeczne pozdrowienia:)) też M.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinko!!! Mandarynko!!! 26.07.07, 07:15 Kochana Megulinka!:) Cieszę się, że zajrzałaś. Właśnie wypijam czarną i gorzką kawę, później będzie mnie tu trudniej spotkać, ale w dni kiedy Was tu widzę zaglądam jakby częściej:) No więc kto wie? Może spotkamy się przed kolejną sesją ciszy. Nie jest źle, nie jest. Wręcz jest ciekawie:) i tylko czasem szkoda, że już połowa za mną;) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Malinko!!! Mandarynko!!! 26.07.07, 14:14 Malinko, ale z pewnością przed Tobą ta fajniejsza połowa!;)) Ściskam mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Malinko!!! Mandarynko!!! 27.07.07, 09:46 Czołem Panno Meg!! :-) Miewanie nasze jest wprost proporcjonalne do przeżyć, wrażeń i doznań związanych z niesionym przez nas bagażem życia. Raz pod góóóórę, a raz górki! I znowu pod góóóórę, i znowu z górki... Ale generalnie siła i energia jest, aby pchać ten wózek do przodu! Mam nadzieję, że za rok na imieninach Krzysia nie miniemy się, a będziemy tu razem biesiadować ze śpiewem na ustach..?? :-) Buziaki Droga Meg!! :-) Zdrówka życzę!! Trzecia do kompletu M_ka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś