capric0rn 12.08.07, 10:31 zapraszam do rozmowy o koziorożcach na nowe prywatne forum :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusowy_yacht Re: Czy koziorożce są romantyczne? 12.08.07, 10:58 co za pytanie??? no jasne!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy koziorożce są romantyczne? 12.08.07, 11:01 a koziczki gorskie?...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Female Re: Czy koziorożce są romantyczne? IP: 82.139.61.* 15.08.07, 21:28 tak, ale się wstydzą;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: Czy koziorożce są romantyczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.07, 21:32 Są. Jestem tego przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
k0tek38 Re: Czy koziorożce są romantyczne? 15.08.07, 23:12 niestety Koziorożce nie są ani trochę romantyczne, przynajmniej te, które znam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniccc Re: Czy koziorożce są romantyczne? IP: *.brnt.adsl.tesco.net 18.08.07, 20:19 Doswiadczenie zyciowe pozbawia je romantyzmu. Niemniej jednak sa bardzo wrazliwe, niekiedy nadwrazliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa rybka Re: Czy koziorożce są romantyczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 21:13 Wydaje mi sie, że gdyby nie były romantyczne nie musiałyby nosić rogów. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Czy koziorożce są wyrachowane 19.08.07, 12:55 Ta, którą znam ma tego wyrachowania aż nadto:P Są histeryczne, łzami i oczernianiem np męża potrafią miec co chcą. Dlatego w oczach innych jawią się jako nadwrazliwe- a to frustratki i desperatki- wyrachowane, u nich cel uświęca środki. ich całe życie o tym mówi. Tak ma ab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilecik Re: Czy koziorożce są wyrachowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 15:57 Nie wiem jak jest z mężczyznami Koziorożcami, bo do kobiet wyrachowanie nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I ma racje Re: Czy koziorożce są wyrachowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 19:18 Ona mówiła o kobietach, o jednej:P Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura caprissa !!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.07, 00:56 nawet nie wiesz, gdzie Ciebie spotkałem:) Na forum 'maniacy zamków':) No nie powiem - mile zaskoczony byłem widząc jeden znany nick;))) A i że zamki lubisz to piękna rzecz!:))) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: caprissa !!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.07, 21:34 rycerz.krola.artura napisał: > nawet nie wiesz, gdzie Ciebie spotkałem:) Na forum 'maniacy zamków':) No nie po > wiem - mile zaskoczony byłem widząc jeden znany nick;))) A i że zamki lubisz to > piękna rzecz!:))) No, uwielbiam:) ruiny też. bazyliki, kapliczki, stare murowane kościoły:) bardzoooooo hmm udać się w taką wycieczkę "zamkową" super pomysł na wakacje:P > pozdrawiam! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: caprissa !!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.07, 21:43 caprissa napisała: > No, uwielbiam:) ruiny też. bazyliki, kapliczki, stare murowane > kościoły:) brawo brawo brawo! mam to samo;))) > bardzoooooo > hmm udać się w taką wycieczkę "zamkową" super pomysł na wakacje:P :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: Czy koziorożce są romantyczne? IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.07, 22:51 jako koziorozec mowie, ze raczej nie. Ja jestem szalona w lozku, ale romantyczna nie, swiece sprawiaja ze chce mi sie spac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idę do kościoła Re: Czy koziorożce są romantyczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 12:10 A mnie raczej śmiać, bo takie oklepane i tuzinkowe. Ale natura może być romantyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
hawranek10 Re: Czy koziorożce są romantyczne? 20.08.07, 23:27 jestem kozioł mam nadzieję iż jestem romantyczny ale wiem zeżadko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Czy koziorożce są romantyczne? 21.08.07, 11:58 Taak, jak jasna cholera... :-( No, chyba,że są bardzo młodzi i baaardzo zakochani... Odpowiedz Link Zgłoś
gosi46 Re: Czy koziorożce są romantyczne? 23.08.07, 23:23 o tak jak najbardziej jestem romantyczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Czy koziorożce są romantyczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 15:50 koziorozce barany tudziez byki czyli same rogacze generalnie do romantykow nie naleza choc oczywiscie samym im ciezko to ocenic! to znaki walki , a nie rozczulania sie szczegolnie w lozku ale z pewnoscia WYJATKI sie zdazaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Czy koziorożce są romantyczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 21:27 Izko, "zdarzają" zawsze przez "rz". Mam nadzieję że nie jesteś nauczycielem. Odpowiedz Link Zgłoś
anilana Re: Czy koziorożce są romantyczne? 01.09.07, 21:31 Sa! Romantyczne Spontaniczne Uparte Odpowiedz Link Zgłoś
jenifer1 Re: Czy koziorożce są romantyczne? 03.09.07, 17:49 Jak dla mnie średnio...:))) Ale może tak trafiłam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Czy koziorożce są romantyczne? 03.09.07, 17:55 Nie są:) Kłamcy jak jasna cholera i najlepiej jak leżą a Ty po nim skaczesz:) Mówię o mężczyznach:) Odpowiedz Link Zgłoś