sunrise1 24.07.03, 22:27 i czy w ogóle sypiacie w te upalne noce ? z:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 jak sypiacie 25.07.03, 07:57 ja_nek napisał: > Śnią mi się długie blond włosy i.....:) Erotoman - gawędziarz ... Monotematyczny, ciągle tylko o jednym ... Drogi Janku :-) Nie rozczarowywuj mnie ciągle, pkaż swoją klasę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 10:11 ja_nek napisał: > Śnią mi się długie blond włosy i.....:) Mi śniły się wąsy:)))) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: jak sypiacie 25.07.03, 10:14 sunrise1 napisała: > ja_nek napisał: > > > Śnią mi się długie blond włosy i.....:) > > Mi śniły się wąsy:)))) > > z:) Też długie blond? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 10:16 von-koza napisał: > sunrise1 napisała: > > > ja_nek napisał: > > > > > Śnią mi się długie blond włosy i.....:) > > > > Mi śniły się wąsy:)))) > > > > z:) > > > Też długie blond? yhmmmmm,do samej ziemi:) z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: jak sypiacie 25.07.03, 10:24 Sunrise, gdzie Ty spędzałaś ten urlop - na Nortlandzie wśród Wikingów? A tak na poważnie - mam małe (może głupie pytanie, ale przyznam, że dla mnie jeszcze głupiej nie wiedzieć). W niektórych postach zamieszczacie pewne znaki ( u mnie wyglądają tak: :)) lub :((). Domyslam się, a właściwie JMX wyjaśniła mi, że sa to symbole graficzne np. uśmiechy (coś tak jak emotikony w GG?). Jak je umieszczać - to to moje właśnie głupie pytanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:08 von-koza napisał: > Sunrise, gdzie Ty spędzałaś ten urlop - na Nortlandzie wśród Wikingów? Prawie zgadłeś, tyle ,że w ubiegłym roku zaliczyłam przylądek Północny z Lofotami-uwielbiam ciepełko, ale tam również mi się bardzo spodobało. > > A tak na poważnie - mam małe (może głupie pytanie, ale przyznam, że dla mnie > jeszcze głupiej nie wiedzieć). W niektórych postach zamieszczacie pewne znaki > ( u mnie wyglądają tak: :)) lub :((). Wygląd mają prawidłowy :) Domyslam się, a właściwie JMX wyjaśniła > mi, że sa to symbole graficzne np. uśmiechy (coś tak jak emotikony w GG?). Dokładnie takie sobie emotikony :))) Jak > je umieszczać - to to moje właśnie głupie pytanie. Czegoś chyba nie rozumiem.Przecież umiesz to robić, a rozmieszczać możesz dowolnie, tzn tam,gdzie wyczuwasz taką potrzebę. :))))))))))))))))))) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:28 Dzięki, teraz wszystko jasne - myślałem, że są to elementy "bardziej" graficzne (np. gdzieś do ściągnięcia) , tylko u mnie tak się wyświetlają. sunrise1 napisała: ... a rozmieszczać możesz dowolnie, tzn tam,gdzie wyczuwasz taką potrzebę. Więc rozmieszczam - :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:31 von-koza napisał: > Dzięki, teraz wszystko jasne - myślałem, że są to elementy "bardziej" graficzne > (np. gdzieś do ściągnięcia) , tylko u mnie tak się wyświetlają. > drobiazg:)))):-)) z:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 10:20 ka_27 napisał: > A do tych wąsów był ktoś doczepiony? :-))))) Owszem,nawet twarz zapamiętałam,a sen był kolorowy :))) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:09 ka_27 napisał: > Sen na jawie? :-)))))) prawie,prawie- sen na jawie:)))) z:)))0 Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 jak sypiacie 25.07.03, 11:10 To masz już prawie takiego Tylko Swojego Misia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:19 ka_27 napisał: > To masz już prawie takiego Tylko Swojego Misia :-))) Mam parę misiów,a nawet dwa tygryski, ale od pewnego czasu rozmawiają tylko ze sobą,i tylko jak zasnę. z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 jak sypiacie 25.07.03, 11:32 Sunrise:) Ale ja mówie o TYM MISIU :-)))))) Co to nie tylko mówić potrafi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:37 ka_27 napisał: > Sunrise:) > > Ale ja mówie o TYM MISIU :-)))))) > > Co to nie tylko mówić potrafi :-) ka_27, Ja dobrze wiem,o którym misiu mówisz :))) Tyle tylko,że TEN Misio gdzieś się zagubił. z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 jak sypiacie 25.07.03, 11:39 Sunrise:) TEN MISIO czeka na Ciebie, poszukaj go dobrze :-))))) Smutno mu bez Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:44 ka_27 napisał: > Sunrise:) > > TEN MISIO czeka na Ciebie, > poszukaj go dobrze :-))))) > > Smutno mu bez Ciebie :-) Ja szukam Misia,ale niech Misio też się potrudzi......:)))) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 jak sypiacie 25.07.03, 11:46 Sunrise:) TEN MISIO robi wszystko, co tylko Misie Te potrafią zrobić :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:50 ka_27 napisał: > Sunrise:) > > TEN MISIO robi wszystko, > co tylko Misie Te potrafią zrobić :-)))) Sunrise chciałaby zobaczyć, bo jeszcze nie dostrzega tego, co TEN MISIO robi :)))) z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 13:33 ka_27 napisał: > > > Po prostu otwórz oczka :-))))) ka_27 !!!!! Oczka mam otwarte przez większą część doby,ale chciałabym jeszcze coś poczuć:))) z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 jak sypiacie 25.07.03, 13:39 Sunrise:) Kobieta widzi najwięcej, gdy oczka ma zamknięte :-))) I wówczas czuje, to co czuć pragnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 22:54 ka_27 napisał: > Sunrise:) > > Kobieta widzi najwięcej, gdy oczka ma zamknięte :-))) > I wówczas czuje, to co czuć pragnie :-))) To tylko słowa, ładne , ale tylko słowa... z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 jak sypiacie 27.07.03, 18:29 Sunrise:) Słowa są tylko jednym z narzędzi :-) Do pełnej oprawy potrzebne są także czyny, obecność bliskiej osoby ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
esta_pen Re: jak sypiacie 24.07.03, 22:50 sypiamy budzi nas nad ranem dotyk ukochanej osoby we snie Odpowiedz Link Zgłoś
lavia Re: jak sypiacie 24.07.03, 23:30 A mi nikt nie przeszkadza. Dlatego się wysypiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jak sypiacie 24.07.03, 23:31 Strumyki pomiędzy wzgórzami w ulewny deszcz.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 10:17 ja_nek napisał: > Strumyki pomiędzy wzgórzami w ulewny deszcz.... > :) Jeszcze nie jeden raz będą Ci się śnić:)) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 23:00 sunrise1 napisała: > ja_nek napisał: > > > Strumyki pomiędzy wzgórzami w ulewny deszcz.... > > :) > > Jeszcze nie jeden raz będą Ci się śnić:)) > Może nawet potoki- ale będą to tylko sny z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jak sypiacie 25.07.03, 00:06 A u mnie właśnie się chłodek zrobił i wiatr wieje... Może nawet deszcz spadnie? ...mmmmm.... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: jak sypiacie IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 00:11 Ciężko się śpi w upał,to prawda,czasami bywa,że wstaję bardziej zmęczony niż się położyłem,ale kładę to na karb picia zwiększonej w upalne dni ilości zimnego piwa. Obracam się o 360 stopni w wyrku i jak już zasnę,to śnią i się różne paranoje,typu że ciągnę za sobą po ulicy węża od odkurzacza na sznurku itd. A piwo nie chce mi się przyśnić ani razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: jak sypiacie IP: *.aries.com.pl 25.07.03, 00:29 Sypiam bardzo mało, a snów nie pamiętam no i czy to jest sprawiedliwe? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: jak sypiacie 25.07.03, 00:47 Podobno jest dobrze zapisywac sny i wtedy mozna sie cos ciekawego dowiedziec o sobie. Oczywiscie jezeli sie je pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: jak sypiacie IP: *.aries.com.pl 25.07.03, 01:02 delicatesca napisała: > Podobno jest dobrze zapisywac sny i wtedy mozna sie cos ciekawego dowiedziec o > sobie. Oczywiscie jezeli sie je pamieta. No i znowu niczego nie dowiem się o sobie:)))) No i nie potrzebuję sennika...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: jak sypiacie 25.07.03, 01:07 lubię spać... lubię swoje sny... a sypiam nago... Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: jak sypiacie 25.07.03, 01:10 niektorych snow sie boje. Np ze spadam (lece) w dol w nieskonczonosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: jak sypiacie IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 25.07.03, 01:20 To zależy z czego egzamin, (jaką książke mam pod poduszką) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: jak sypiacie IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 01:25 Spisałem już setki swoich snów.Jakiego psychiatrę mi polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: jak sypiacie IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 25.07.03, 01:39 moze ktos bedzie wiedzial w wytworni filmowej, tyle teraz filmow psychologicznych.......... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jak sypiacie 25.07.03, 01:44 Taaa, proponuję udać się do Pasikowskiego... ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: jak sypiacie IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 25.07.03, 02:00 za"off"ać Pasikonikowi- a nie "uśnie"?........ Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jak sypiacie 25.07.03, 02:04 No, i nakręci film pt. "Ostatnie psy Romantici" ;-D))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: jak sypiacie IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 25.07.03, 02:10 ostatnie? On ma ich 100 odcinkow, byleby to nie byl kolejny "klan"...... a ...... "pieski małe dwa" też dobre...... na sen..... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jak sypiacie 25.07.03, 01:52 "Święty Antoni, święty Antoni, zgubiłam serce pod miedzą, ach, co to będzie, święty Antoni, gdy się sąsiedzi dowiedzą!.... Noce takie są upalne i słowiki spać nie dają a wieczorem do mej izby jakieś strachy zaglądają." To taki przedwojenny szlagier... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: jak sypiacie 25.07.03, 10:01 Ja bardzo kiepsko. Z innej beczki - zostało mi jeszcze 6 godzin do urlopu - wymarzonego, wyśnionego (tzn. tylko z żoną, bez dziecka). A jak z Waszymi urlopami? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 10:09 von-koza napisał: > Ja bardzo kiepsko. Z innej beczki - zostało mi jeszcze 6 godzin do urlopu - > wymarzonego, wyśnionego (tzn. tylko z żoną, bez dziecka). A jak z Waszymi > urlopami? > Pozdrawiam. Ja już po...trochę samotnym w tym roku urlopie z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 jak sypiacie 25.07.03, 10:30 Von-kozo :-) Gratuluję z góry udanego urlopu :-) Tego wysnionego urlopu z żoną, bez dziecka :-))) Pełnego luzu i relaksu :-) I dobrej zabawy oczywiście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 jak sypiacie 25.07.03, 10:31 Sunrise :-) Jeszcze niejeden wspaniały urlop przed Tobą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:11 ka_27 napisał: > Sunrise :-) > > Jeszcze niejeden wspaniały urlop przed Tobą :-))) dzięki za dodatek( nadzwyczajny) optymizmu:) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:33 ka_27 napisał: > To dodatek należny Tobie Sunrise:) Wreszcie ktoś zauważył, że i ja mam potrzeby i marzenia:))) z:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: jak sypiacie 25.07.03, 10:45 Dzięki, oby tylko pogoda była, reszta atrakcji murowana. Szkoda tylko, że tydzień, ale dobre i to. Nawet nie wiesz jak się cieszę - pierwszy tydzień tylko we dwoje od 1,5 roku, więc siedzę tu teraz jak na szpilkach. A co z Twoim urlopem? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 jak sypiacie 25.07.03, 10:48 Von-kozo :-) Tylko i aż tydzień jednocześnie, do tego z kimś, kogo szanujesz i darzysz uczuciem. Wzajemnie :-) Pogoda na pewno wam dopisze, a i atrakcji murowanych nie zabraknie :-) Spędźcie go miło, no i uroczo :-)))))))))))) I podziel się wrażeniami po urlopie (oczywiście nie wszystkimi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jak sypiacie IP: *.pg.com 25.07.03, 11:01 Sypiam w koszuli nocnej a na głowę zakładam "szlafmycę". Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:12 Gość portalu: drak napisał(a): > Sypiam w koszuli nocnej a na głowę zakładam "szlafmycę". a w uszy wtykasz sobie watę:))) z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jak sypiacie IP: *.pg.com 25.07.03, 11:20 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > Sypiam w koszuli nocnej a na głowę zakładam "szlafmycę". > > a w uszy wtykasz sobie watę:))) > > z:)))) Podziwiam twoją intuicję- jak zwykla masz rację:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 przyzwyczajenia niezmienne od lat... 25.07.03, 11:29 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > Sypiam w koszuli nocnej a na głowę zakładam "szlafmycę". > > > > a w uszy wtykasz sobie watę:))) > > > > z:)))) > > Podziwiam twoją intuicję- jak zwykla masz rację:) Węszę podstęp (ta przedziwna zgodność :) Ale,co prawda to prawda- w końcu znam Twoje przyzwyczajenia i upodobanie- zwłaszcza do tej ciemnej opaski,którą zawiązujesz co wieczór na oczach :)) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: przyzwyczajenia niezmienne od lat... IP: *.pg.com 25.07.03, 11:32 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > > Sypiam w koszuli nocnej a na głowę zakładam "szlafmycę". > > > > > > a w uszy wtykasz sobie watę:))) > > > > > > z:)))) > > > > Podziwiam twoją intuicję- jak zwykla masz rację:) > > Węszę podstęp (ta przedziwna zgodność :) > > Ale,co prawda to prawda- w końcu znam Twoje przyzwyczajenia i upodobanie- > zwłaszcza do tej ciemnej opaski,którą zawiązujesz co wieczór na oczach :)) > > A zęby trzymam w szkalnce:) Odkrecam lewą nogę i stawiam przy łóżku. Jak już dokuśtykam do łoża to jeszcze sobie siorbnę melisę i dziurawiec. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: przyzwyczajenia niezmienne od lat... 25.07.03, 11:35 > > Ale,co prawda to prawda- w końcu znam Twoje przyzwyczajenia i upodobanie- > > zwłaszcza do tej ciemnej opaski,którą zawiązujesz co wieczór na oczach :) > ) > > > > > A zęby trzymam w szkalnce:) > Odkrecam lewą nogę i stawiam przy łóżku. > Jak już dokuśtykam do łoża to jeszcze sobie siorbnę melisę i dziurawiec. A jak się już tak opijesz tych ziółek, to nie może zabraknąć kaczki pod łóżkiem z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:41 Drak, a co z ciepłymi wełnianymi skarpetami? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:46 von-koza napisał: > Drak, a co z ciepłymi wełnianymi skarpetami? Mole je strawiły tej wiosny. Muszę mu zrobić drugie,bo nawet w te upały ma skostniałe stopy:) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:50 sunrise1 napisała: > von-koza napisał: > > > Drak, a co z ciepłymi wełnianymi skarpetami? > > Mole je strawiły tej wiosny. Muszę mu zrobić drugie,bo nawet w te upały > ma skostniałe stopy:) > > z:))) Pożyczę mu swoje - stoją w szafie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:53 von-koza napisał: > > Pożyczę mu swoje - stoją w szafie :) Ależ On nie będzie się umiał z nimi obchodzić- na pewno Ci je połamie:)) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:56 sunrise1 napisała: > von-koza napisał: > > > > > Pożyczę mu swoje - stoją w szafie :) > > Ależ On nie będzie się umiał z nimi obchodzić- na pewno Ci je połamie:)) > > z:))) To jest model przez lata utwardzany - nie połamie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 11:59 > > > > Ależ On nie będzie się umiał z nimi obchodzić- na pewno Ci je połamie:)) > > > > z:))) > > To jest model przez lata utwardzany - nie połamie. :) W takim razie conajwyżej połamie piszczele :))) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: jak sypiacie 25.07.03, 12:13 sunrise1 napisała: > > > > > > Ależ On nie będzie się umiał z nimi obchodzić- na pewno Ci je połamie > :)) > > > > > > z:))) > > > > To jest model przez lata utwardzany - nie połamie. :) > > > W takim razie conajwyżej połamie piszczele :))) > > z:))) Cóż, nie to nie, zatem zabiorę je na ryby jako kalosze (są też impregnowane) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jak sypiacie 25.07.03, 12:19 von-koza napisał: > > > > W takim razie conajwyżej połamie piszczele :))) > > > > z:))) > > Cóż, nie to nie, zatem zabiorę je na ryby jako kalosze (są też > impregnowane) :))) Słówko CONAJWYŻEJ oznacza, że bierzemy je:)))) Skoro są impregnowane to pewnie dostanie jeszcze odparzeń. z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: jak sypiacie 25.07.03, 12:22 sunrise1 napisała: > > Słówko CONAJWYŻEJ oznacza, że bierzemy je:)))) > Skoro są impregnowane to pewnie dostanie jeszcze odparzeń. > > z:))) > Zatem proszę bardzo. Mam dwie pary, przy okacji drugi komplecik dla Ciebie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Do Sun i Von IP: *.pg.com 25.07.03, 12:37 Widzę że dobrze się bawicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Do Sun i Von 25.07.03, 12:43 Gość portalu: drak napisał(a): > Widzę że dobrze się bawicie:) Eeee tam, raczej myślimy,jak zapewnić CI komfortową noc:)) z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Do Sun i Von IP: *.pg.com 25.07.03, 12:46 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > Widzę że dobrze się bawicie:) > > > Eeee tam, raczej myślimy,jak zapewnić CI komfortową noc:)) > > z:)) Wszystkie moje noce są komfortowe. A od czasu kiedy kupiłem sobie nowy termofor to już luxus - nic tak nie grzeje jak dobry termofor:)) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: Do Sun i Von 25.07.03, 12:48 Taa... Trochę mi już odbija przed tym urlopem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Do Sun i Von IP: *.pg.com 25.07.03, 12:50 von-koza napisał: > Taa... Trochę mi już odbija przed tym urlopem... :) Zrezygnuj z urlopu - od razu poczujesz się dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Do von 25.07.03, 13:02 von-koza napisał: > Taa... Trochę mi już odbija przed tym urlopem... :) a mnie nie tylko przed....po też...:))) z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Do draculi 25.07.03, 13:05 Gość portalu: drak napisał(a): > > Eeee tam, raczej myślimy,jak zapewnić CI komfortową noc:)) > > > > z:)) > > Wszystkie moje noce są komfortowe. A od czasu kiedy kupiłem sobie nowy termofor > to już luxus - nic tak nie grzeje jak dobry termofor:)) + aspiryna bayerowska(odatkowo chroni przed zawałem),+smarowanie co wieczór maścią eukaliptusową :))) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Do draculi IP: *.pg.com 25.07.03, 13:06 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > Eeee tam, raczej myślimy,jak zapewnić CI komfortową noc:)) > > > > > > z:)) > > > > Wszystkie moje noce są komfortowe. A od czasu kiedy kupiłem sobie nowy > termofor > > to już luxus - nic tak nie grzeje jak dobry termofor:)) > > + aspiryna bayerowska(odatkowo chroni przed zawałem),+smarowanie co wieczór > maścią eukaliptusową :))) > > z:))) Ale co powinienem smarować, chyba nie to co mam na myśli bo to trochę głupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Do draculi 25.07.03, 13:14 Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > Wszystkie moje noce są komfortowe. A od czasu kiedy kupiłem sobie now > y > > termofor > > > to już luxus - nic tak nie grzeje jak dobry termofor:)) > > > > + aspiryna bayerowska(odatkowo chroni przed zawałem),+smarowanie co wieczó > r > > maścią eukaliptusową :))) > > > > z:))) > > > Ale co powinienem smarować, chyba nie to co mam na myśli bo to trochę głupie:) I to jeszcze jak. Chyba nie zdajesz sobie sprawy jakiego kłopotu byś sobie napytal. :))) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Do draculi IP: *.pg.com 25.07.03, 13:16 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > > > > Wszystkie moje noce są komfortowe. A od czasu kiedy kupiłem sobi > e now > > y > > > termofor > > > > to już luxus - nic tak nie grzeje jak dobry termofor:)) > > > > > > + aspiryna bayerowska(odatkowo chroni przed zawałem),+smarowanie co w > ieczó > > r > > > maścią eukaliptusową :))) > > > > > > z:))) > > > > > > Ale co powinienem smarować, chyba nie to co mam na myśli bo to trochę głup > ie:) > > I to jeszcze jak. Chyba nie zdajesz sobie sprawy jakiego kłopotu byś sobie > napytal. :))) > > z:))) Może podzielisz sie swoimi doświadczeniami- kogo tak potraktowałaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Do draculi 25.07.03, 13:26 Gość portalu: drak napisał(a): > > > > Ale co powinienem smarować, chyba nie to co mam na myśli bo to trochę > głup > > ie:) > > > > I to jeszcze jak. Chyba nie zdajesz sobie sprawy jakiego kłopotu byś sobi > e > > napytal. :))) > > > > z:))) > > Może podzielisz sie swoimi doświadczeniami- kogo tak potraktowałaś?:) Ja? Ja jestem aniołem z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Do draculi IP: *.pg.com 25.07.03, 14:20 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > Ale co powinienem smarować, chyba nie to co mam na myśli bo > to trochę > > głup > > > ie:) > > > > > > I to jeszcze jak. Chyba nie zdajesz sobie sprawy jakiego kłopotu byś > sobi > > e > > > napytal. :))) > > > > > > z:))) > > > > Może podzielisz sie swoimi doświadczeniami- kogo tak potraktowałaś?:) > > Ja? Ja jestem aniołem > > > z:)))) Aniołem z maścią mentolową :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Do draculi 25.07.03, 22:53 Nie mentolową- tylko eukaliptusową, ale dla Ciebie chyba będzie wskazana ta "z kotkiem " ;))) z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ba13 Re: jak sypiacie 25.07.03, 12:17 sunrise1 napisała: > > i czy w ogóle sypiacie w te upalne noce ? > > > z:)))))w te upalne noce przed zaśnięciem hciałbym poczuć pod sobą jędrne ciałko które chce ze mnom cyk cyk a wnocy mi się to śni w nocy gdy się obudze ciałko chce mieć koło siebie rzebym mógł znowu żona moja chce tego samego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jak sypiacie IP: *.pg.com 25.07.03, 12:36 ba13 napisał: > sunrise1 napisała: > > > > > i czy w ogóle sypiacie w te upalne noce ? > > > > > > z:)))))w te upalne noce przed zaśnięciem hciałbym poczuć pod sobą jędr > ne > ciałko które chce ze mnom cyk cyk a wnocy mi się to śni w nocy gdy się obudze > ciałko chce mieć koło siebie rzebym mógł znowu żona moja chce tego samego Czyli potrzebujecie 2 dodatkowe ciałka. To może papużki nierozłączki? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jak sypiacie 25.07.03, 14:10 Dwa dodatkowe chłodne ciałka.... to w sam raz do kostnicy! ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jak sypiacie IP: *.pg.com 25.07.03, 14:24 jmx napisała: > Dwa dodatkowe chłodne ciałka.... to w sam raz do kostnicy! ;-))))))) > Nie wiadomo czy chodzi o chłodne, zrozumiałem że chodzi o jędrne. Papużki nierozłaczki są jędrne:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jak sypiacie 25.07.03, 14:31 Jeśli jędrne to tylko chłodne. Nawet powiedziałabym - lekko zmrożone... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jak sypiacie IP: *.pg.com 25.07.03, 14:34 jmx napisała: > > Jeśli jędrne to tylko chłodne. Nawet powiedziałabym - lekko zmrożone... ;- ))))) To może kury rosołowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jak sypiacie IP: *.pg.com 25.07.03, 14:54 jmx napisała: > > Ale nie kościste?? ;-))))) Kury rosolowe są właśnie takie niekościste- jędrne i obłe. Myślę że ktoś kto szuka dodatkowego ciałka na noc ,móglby poczuć się usatysfakcjonowany Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jak sypiacie 25.07.03, 14:58 Obła jest jeszcze łopatka.... (bez kości ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jak sypiacie IP: *.pg.com 25.07.03, 15:46 jmx napisała: > > Obła jest jeszcze łopatka.... (bez kości ;-))) Myślę że autor postu o dodatkowych ciałkach skorzysta z naszych szczerych rad i coś wybierze. Pozostaje kwestia upodobań - łopatka, kura a może kawałek mielonego (ale to brzmi już nieco perwersyjnie). Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jak sypiacie 25.07.03, 15:55 Ale do mielonego jest potzrbna mmmmmmmmaszynka do mmmmmmięsa...... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jak sypiacie IP: *.pg.com 25.07.03, 15:59 jmx napisała: > > Ale do mielonego jest potzrbna mmmmmmmmaszynka do mmmmmmięsa...... ;-)) Można kupić gotowe. Ale jak ktoś lubi przed zasnięciem trochę gimnastyki to można coś pomielić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jak sypiacie 25.07.03, 16:02 Ale do "gimnastyki przed zaśnięciem" raczej maszynka nie jest potrzebna ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jak sypiacie IP: *.pg.com 25.07.03, 16:06 jmx napisała: > > Ale do "gimnastyki przed zaśnięciem" raczej maszynka nie jest potrzebna ;-D Do gimnastyki z kurą rosołową -nie.:) Można pójśc z nią na wieczorny spacer, zaprosić na drinka i wogóle poplotkować:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jak sypiacie 25.07.03, 17:30 "Monotematyczny, ciągle tylko o jednym ... Drogi Janku :-) Nie rozczarowywuj mnie ciągle, pkaż swoją klasę :-)" Ty Ka też się stajesz monotematyczny, albo Ci się płyta zacina.... Za twe zainteresowanie moją klasą dziękuję, mężczyznom okazywać nei muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 poza tym wszystkim 25.07.03, 22:59 najlepszych na świecie snów- ja dziś nie będę spać z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Życzenie 28.07.03, 00:32 A ja - będę. Jazda pociągami od godzin wcześnie porannych potęguje zmęczenie. Tedyż idę spać. A dla nieśpiących marków nocnych: Aby te upalne nocy dla Was przerodziły się w noce upojne.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Życzenie 28.07.03, 10:32 > A dla nieśpiących marków nocnych: > Aby te upalne nocy dla Was przerodziły się w noce upojne.;) > Pozdrv.:) mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))) z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Życzenie 28.07.03, 10:34 I wszystko jest mozliwe, choć niektóre rzeczy w swoim czasie :-) Misie także :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jestem 28.07.03, 11:06 ka_27 napisał: > I dostaniesz piękny prezent :-) Od życia :-) Czyżbyś był jasnowidzem ? z:))) ps umiem cieszyć się nawet mniej pięknymi prezentami:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 jestem 28.07.03, 11:16 Sunrise:) Po prostu życie jest piękne :-) A kazdy potrafi cieszyc sie z dużych prezentów, ale tylko nieliczni potrafią docenić mały gest ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taki_ktos Re: jestem 28.07.03, 11:20 Nawet przespana noc jest powodem do radości, do dobrze rozpoczętego dnia... Miłego dnia życzę wszystkim!! Ja się dziś wyspałam jak smook. Oj, po wczoraj szej imprezie miałam ci ja melodię do spania:-) Odpowiedz Link Zgłoś