jmx 05.08.03, 12:43 matrix.trzepak.pl/~verox/mapa_1.jpg ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 Chwila odprężenia ;-) 05.08.03, 14:26 Ale we Wrocławiu nie tylko powódź gości :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Chwila odprężenia ;-) 05.08.03, 15:33 tia ... ciekawe i fajne. A w Radomniu to ponoć tanio kurtkę skórzaną można tanio kupić. Ae tam kazali mi jechać w nocy. Ciekawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white a lodzkie to co?? 05.08.03, 15:37 u nas tez sie ciekawe rzeczy dzieja :)) a na zakupy to tylko do Lodzi-w nocy tez mozna,w Ptaku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Chwila odprężenia ;-) 05.08.03, 15:46 To teraz już wiem skąd jesteście ;-))))))) Może i inni sie wpiszą? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Chwila odprężenia ;-) 05.08.03, 15:57 a ja tam ze stolycy. A i Pałac Kultury widuję codziennie. O! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chwila odprężenia ;-) 05.08.03, 15:59 Pałac Kultury i Nauki to jedno z ładniejszych miejsc i widoków stolycy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Chwila odprężenia ;-) 05.08.03, 16:25 ka_27 napisał: > A Ty jmx ze stolycy :-) Nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Ale ja dlugo tu mieszkac nie zamierzam... :) 05.08.03, 18:19 ...morze mnie wzywa :))) mam nadzieje zamienic po studiach zadymione,lodzkie powietrze na morska bryze... ach... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Ale ja dlugo tu mieszkac nie zamierzam... :) 06.08.03, 00:02 snow.white napisała: > ...morze mnie wzywa :))) mam nadzieje zamienic po studiach zadymione,lodzkie > powietrze na morska bryze... ach... :)))) Ale tam większość chłopów to marynarze:))) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Ale ja dlugo tu mieszkac nie zamierzam... :) 06.08.03, 00:09 No to wypada z Łodzi jakiegoś nie-marynarza przywieźć ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ale ja dlugo tu mieszkac nie zamierzam... :) 06.08.03, 07:30 Łódź - miasto z tradycją i z ulicą Piotrkowską :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Ale ja dlugo tu mieszkac nie zamierzam... :) 06.08.03, 12:36 Ale bez marynarzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ale ja dlugo tu mieszkac nie zamierzam... :) 06.08.03, 12:42 Ale za to Ci marynarze nei wypływają daleko w morze :-P Jesteś z miasta przędzalni? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Ale ja dlugo tu mieszkac nie zamierzam... :) 06.08.03, 13:01 Nie :-) (niestety nie wypływają ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ale ja dlugo tu mieszkac nie zamierzam... :) 06.08.03, 13:06 Czyli siedzą na odpowiednim miejscu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Ale ja dlugo tu mieszkac nie zamierzam... :) 06.08.03, 13:08 Jak to marynarze - w łodzi ;-))) (podwodnej ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ale ja dlugo tu mieszkac nie zamierzam... :) 06.08.03, 13:12 I zawsze do tawerny Cię zaprosi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Ale ja dlugo tu mieszkac nie zamierzam... :) 06.08.03, 13:41 Byle tylko rumu nie nadużywał - jak to marynarz... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ale ja dlugo tu mieszkac nie zamierzam... :) 06.08.03, 15:13 Ale żeby umiął snuć piękne opowieści :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white marynarze sa wspaniali... :))) 06.08.03, 13:43 ja_nek napisał: > Ale tam większość chłopów to marynarze:))) och,jacy marynarze sa wspaniali... kiedys zeglowalam,to wiem... :)) takie meskie dlonie,z bliznami od ciagniecia lin na lodce,skora osmagana wiaterem i sloncem... ooo... ale sie rozmarzylam... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: marynarze sa wspaniali... :))) 06.08.03, 13:47 snow.white napisała: > och,jacy marynarze sa wspaniali... kiedys zeglowalam,to wiem... :)) takie > meskie dlonie,z bliznami od ciagniecia lin na lodce,skora osmagana wiaterem i > sloncem... ooo... ale sie rozmarzylam... ;)))) ... i te mundury! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: marynarze sa wspaniali... :))) 06.08.03, 14:10 jmx napisała: > ... i te mundury! ;-)))) mmm... no... ;))) chociaz tacy w strojach "roboczych" tez mi sie podobaja... :) taki zeglarz to uosobienie meskosci-sama sila... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: marynarze sa wspaniali... :))) 06.08.03, 15:24 jmx napisała: > > I morski zapach... ;-))) ... zapach ropy do kutrów, spalin, starych rybackich kaloszy i sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 marynarze sa wspaniali... :))) 06.08.03, 15:28 Ale to jest własnie swojski urok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: marynarze sa wspaniali... :))) 06.08.03, 15:33 ka_27 napisał: > Ale to jest własnie swojski urok :-) Wcale nie zaprzeczam, no może za wyjatkiem tych spalin, bo tych mam dosyć na co dzień :( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 marynarze sa wspaniali... :))) 06.08.03, 15:34 A ta morska bryza i jod w powietrzu? :-) I świeże ryby? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: marynarze sa wspaniali... :))) 06.08.03, 15:50 Świeże rybki owszem, bryza też, ale osobiście wolę zapach lasu, takiego mazowieckiego, sosnowego w upalny dzień :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 marynarze sa wspaniali... :))) 06.08.03, 15:53 Karkonoskie lasy są lepsze :-))) Góry, wiatr, przestrzenie :-))) Ale nad morzem jest piasek. Pod stopami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: marynarze sa wspaniali... :))) 06.08.03, 15:32 von-koza napisał: > jmx napisała: > > > > > I morski zapach... ;-))) > > > ... zapach ropy do kutrów, spalin, starych rybackich kaloszy i sieci. Old Spice ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: marynarze sa wspaniali... :))) 06.08.03, 15:35 jmx napisała: > von-koza napisał: > > > jmx napisała: > > > > > > > > I morski zapach... ;-))) > > > > > > ... zapach ropy do kutrów, spalin, starych rybackich kaloszy i sieci. > > Old Spice ;-))) :-)))))))))))))))) No to, Ci się udało !!! :-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: marynarze sa wspaniali... :))) 06.08.03, 17:28 Istnieje jeszcze w zalążku szczątkowym Marynarka Śródlądowa. Chyba się nie mylę. A Pan w marynarce? Też przeciez może być.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: marynarze sa wspaniali... :))) 07.08.03, 09:07 white.falcon napisała: > Istnieje jeszcze w zalążku szczątkowym Marynarka Śródlądowa. Chyba się nie > mylę. Tak, chyba jest kilka kutrów rzecznych, ale mogę sie mylić. A Pan w marynarce? Też przeciez może być.;) > Pozdrv.:) W marynarce, w taki upał ? :))) A poważnie, to nie. Ja ze stolycy, tyle że zawodowo mam trochę wspólnego z rybołówstwem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 marynarze sa wspaniali... :))) 07.08.03, 09:10 Von-kozo, Raczej barki i pchacze :-) W marynarcer i do tego pod krawatem :-P Przez stylyce także woda płynie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: marynarze sa wspaniali... :))) 07.08.03, 09:31 ka_27 napisał: > Von-kozo, > > W marynarcer i do tego pod krawatem :-P Pod krawatem, ale całe szczęście w tej chwili bez marynarki. > Przez stylyce także woda płynie :-) Tiaa... tak głęboka, że latem i barka utknie. Poza tym jakoś nigdy nie patrzyłem na Wisłę w kontekście wody czy rzeki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 marynarze sa wspaniali... :))) 07.08.03, 09:38 Von_kozo, czyli bez insygni? :-P Patrzysz się jak na Wisłę, co przez polską płynie krainę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: marynarze sa wspaniali... :))) 07.08.03, 09:57 Rzeka to dla mnie coś takiego, gdzie można się kąpać, pływać w niej i po niej, łowić ryby. Przykre to, ale Wisła taka nie jest - niestety :((( (przynajmniej w Warszawie). Co ciekawe wystarczy wyjechać za miasto i nabiera ona zupełnie innego wymiaru. Woda dalej ta sama, ale przynajmniej bez tej betonowej burty brzegu :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 marynarze sa wspaniali... :))) 07.08.03, 10:09 Von_kozo :-) W Odrze też kiedyś ludzie pływali ... :-P Ale Ty masz blisko Krainę Tysiąca Jezior - Mazury :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: marynarze sa wspaniali... :))) 07.08.03, 10:29 ka_27 napisał: > Von_kozo :-) > > W Odrze też kiedyś ludzie pływali ... :-P > Ale Ty masz blisko Krainę Tysiąca Jezior - Mazury :-))) Taa... :))) Choć równie piękne jest Pojezierze Pomorskie, a przy tym mniej zatłoczone, ale Ty chyba jesteś z Wrocławia lub okolic, więc to też kawał drogi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 marynarze sa wspaniali... :))) 07.08.03, 10:33 Wszędzie może być pięknie :-) U Ciebie akurat już jutro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Chwila odprężenia ;-) IP: *.eu.org / 192.168.1.* 06.08.03, 14:14 warszawiacy to ścierwa !! Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Chwila odprężenia ;-) 06.08.03, 16:17 znam paru porządnych :))) z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motacilla Re: Chwila odprężenia ;-) IP: *.net.pulawy.pl / 10.59.39.* 07.08.03, 10:33 I o co wam idzie? Chociaż jestem Polakiem-patriotą to twierdzę że większość ludzi w tym kraju to debile,pijaki i chamy. taka jest prawda. Niezależna od miejsca zamieszkania.Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś