aga77ti 23.05.08, 09:31 Dzisiaj jest mi zle. jestem sama.... KUrcze blade czemu tak jest ze mezczyzni pojawiaja sie i znikaja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giuseppe Re: samotnosc 23.05.08, 11:33 hej glowa do gory:-))) nie tylko Tobie to uczucie czasem doskwiera i przeszkadza. Pozdrawam i trzymaj sie. G. PS. Pije kawke za Twoje zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: samotnosc IP: *.crowley.pl 23.05.08, 11:48 No a ja piję kawkę za Wasze zdrówko:):):) Giuseppe ma rację,tak na prawdę to wszyscy jesteśmy sami:):):) Moze jakiś klub utworzymy????? Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe Re: samotnosc 23.05.08, 11:55 klub? moze byc np Pijacych Kawe o Poranku czyli inaczej PKP:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: samotnosc 23.05.08, 12:46 Dziekuje ze napisaliscie w odpowiedzi na moj post. Jak najbardziej jestem za klubem PKP. To moze byc tez KLub Pijacych Kawe popoludniowa Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: samotnosc 23.05.08, 13:21 super!! zarząd PKP i jednocześnie członków już mamy:):) czy nie uważacie ,ze dobrze się nam zaczęło??? ja się cieszę:):) Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe Re: samotnosc 29.05.08, 16:36 to teraz tylko pozostaje zarejestrowac podmiot, hmmm a wlasciwie to fakt dobrze sie zaczelo. Pozdrawiam reszte zarzadu i czlonkow oraz sympatykow :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: samotnosc 23.05.08, 18:31 aga77ti napisała: > Dzisiaj jest mi zle. jestem sama.... KUrcze blade czemu tak jest > ze mezczyzni pojawiaja sie i znikaja... Bo to fatamorgana była Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: samotnosc 23.05.08, 21:15 aga77ti napisała: > Dzisiaj jest mi zle. jestem sama.... KUrcze blade czemu tak jest ze > mezczyzni pojawiaja sie i znikaja... ... bo "ustępują" miejsca temu Prawdziwemu:))) Uśmiechnij się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: samotnosc IP: *.aster.pl 23.05.08, 23:38 dla mnie rzeczywistosc i tutaj to jak jakies odlegle galaktyki, nie wiem, odrebne jak przyslowiowe niebo i jakies pieklo, jak slonce i jakis odlegly ksiezyc..a przeciez tutaj i tam tacy sami ludzie...ciezkie jest zycie czlowieka bez wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1i3n Z calym szacunkiem IP: *.centertel.pl 23.05.08, 21:27 Gdybym byl samotny, wykorzystywalbym tego typu miejsca jak to wylacznie po to, zeby sie umawiac z laskami w realu. Rozne sa kobiety, ale ja bez nich nie potrafilbym zyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Z calym szacunkiem 23.05.08, 21:41 Gość portalu: a1i3n napisał(a): > Gdybym byl samotny, wykorzystywalbym tego typu miejsca jak to wylacznie po to, > zeby sie umawiac z laskami w realu. Rozne sa kobiety, ale ja bez nich nie potra > filbym zyc :) ...gdybym była samotna, wykorzystywałabym to miejsce wyłącznie w celach wirtualno-poznawczych... ...gdybym była w związku, patrz wyżej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Z calym szacunkiem IP: *.aster.pl 23.05.08, 23:34 zamiast umawiac sie z tyloma kobietami z sieci, umow sie ze swoja Zona, moge Ci podac jakies pomysly, jesli brakuje Ci wyobrazni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1i3n Well... IP: *.centertel.pl 24.05.08, 00:18 Jak do tej pory, umowilem sie tylko z jedna kobieta z sieci na zwykla mila rozmowe :) Od razu powiem, ze to precedens w moim zyciu w ten sposob sie umawiac :) Widze, ze jestes dobrym obserwatorem, rzeczywiscie, przyznaje, z moja wyobraznia jest kiepsko - gdybys mogla, bardzo prosze o pomysly, rady, wskazowki. Jestem osoba bardzo otwarta na sugestie :) Moze z Zona cos zle robimy, nie tak jak trzeba - i nam nie wychodzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Well... IP: *.aster.pl 25.05.08, 19:09 precedens...do nastepnego "razu"? widze, ze Ty(jesli juz prawimy sobie tu komplementy) znasz doskonale ludzi i potrafisz wywolywac niezle wilki z lasu ;) nie wiem kim jestes, ale ja juz czuje jak obroza mi powoli zaczela kielklowac na szyi jak to bylaby taka jak w BR, to Ty tez jestes w niebezpieczenstwie...(male przyjacieslkie ostrzezenie:P) A z Zona w jakich punktach sie nie "rozumiesz"?Ona chce do Afryki a TY Antarktyde wolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1i3n Co to jest BR? IP: *.centertel.pl 25.05.08, 22:44 Nikomu obrozy nie zamierzam zakladac, to ja przez pol roku szczekalem jak piesek na krotkiej smyczy, wychwalajac pod niebiosa jakis worek z trocinami. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś