khinga 19.06.08, 14:33 na tym forum już brak;) Ktoś Ich widział?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seweryn_makatka Re: .........Rycerzy........ 19.06.08, 14:45 Bywał Rycerz króla jakiegoś, ale nastała nam demokracja - monarchy uże niet i rycerza toże... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: .........Rycerzy........ 19.06.08, 15:04 Nie jakiegoś a Artura:)) Echh...smutna rzeczywistość Nawet konia brak;) Może naszych Rycerzy porwały w świat białogłowe panny?;) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: .........Rycerzy........ 19.06.08, 15:12 Fakt,za białogłową rycerz udać się mógł, szczególnie gdyby rzeczona dziewoja hoża a robotna była ;) Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano To jeszcze nic 19.06.08, 15:20 khinga napisała: > na tym forum już brak;) To nic , w porownaniu z tym, ze i Poeci opisujacy te piekne, rycerskie batalie poznikali. Czyzby tez ulegli konsumpcjonizmowi i udali sie na lono? Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano aha: 19.06.08, 15:22 zapomnialem dodac: kochajacy mezczyzna nie wybacza niczego, bo i tak wszystko zapomina:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: aha: 19.06.08, 15:45 taa, a mężczyźni tacy obrażalscy;) więc nie ma czego wybaczać:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: To jeszcze nic 19.06.08, 15:50 Pogoda, klimat sprzyja konsumowaniu i przyjemniej spędzać ten czas na łonie:) Ja wyruszam 1 lipca na odpoczynek:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: .........Rycerzy........ 19.06.08, 15:32 Kinguś a nie słyszałaś co w dzisiejszych czasach z rycerzy mężczyznam pozostało?Podobno tylko zakute łby:) Z góry zaznaczam-to nie moja teoria!Ponadto-nie zgadzam się z nią!:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: .........Rycerzy........ 19.06.08, 15:47 A wiesz, że nie słyszałam o tej teorii:) Myślę, że do co niektórych przypadków teoria, jak najbardziej słuszna:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: .........Rycerzy........ 19.06.08, 15:52 No dobra-w niektórych przypadkach też uważam że to słuszna teoria;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: .........Rycerzy........ 21.06.08, 10:36 No jak tak rzadko się tu pojawiasz to niektórzy zapomnieli że istniejesz:) Ja nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: .........Rycerzy........ 21.06.08, 11:31 Ja też nie:))) Tutaj ich brak:P Odpowiedz Link Zgłoś
sequndant Re: .........Rycerzy........ 25.06.08, 12:29 Rycerz średniowieczny składał się z głowy,zbroi i konia,który stawał na każde zawołanie..... ,czy takiego szukacie ? Jeśli tak,to takich już nie ma :) Jeszcze na szrocie można znaleźć jakieś pordzewiałe cząstki :D Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: .........Rycerzy........ 28.06.08, 12:32 Tutaj ja jestem stale obecny:) jak nie pędzlem to duchem;) khinga napisała: > Ja też nie:))) > Tutaj ich brak:P > Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: .........Rycerzy........ 28.06.08, 14:04 rycerz.krola.artura napisał: > Tutaj ja jestem stale obecny:) jak nie pędzlem to duchem;) to masz dłuuugi ten pędzel :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: .........Rycerzy........ 28.06.08, 12:30 Ja też nie zapomniałem o Tobie:) Pojawiam się może nierzadko ale rzadko pozostawiam po sobie ślad, że byłem, jestem, zaglądam:) pozdrawiam! analityczka napisała: > No jak tak rzadko się tu pojawiasz to niektórzy zapomnieli że > istniejesz:) > Ja nie;) Odpowiedz Link Zgłoś