endywia-44 04.07.09, 13:39 Mów do mnie czule jak najczulej Pieść mnie słowami i ustami Niech wciąż w nas gra Muzyka ta Muzyka naszej miłości.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Tylko czule ...proszę IP: *.silesiamultimedia.com.pl 04.07.09, 14:33 Moja dłoń z twoją złączona, to takie oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teletubiś Re: Tylko czule ...proszę IP: *.silesiamultimedia.com.pl 04.07.09, 21:39 Tulimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: Kim dla mnie jesteś? IP: *.silesiamultimedia.com.pl 04.07.09, 22:13 Jesteś istotą mojej istoty, sednem mojego istnienia, po prostu miłością mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
dondonio Re: Kim dla mnie jesteś? 04.07.09, 22:19 Jest tak, jakby żadnej innej kobiety nie było przed tobą, i nie będzie po tobie. Jestem pierwszym mężczyzną, a ty pierwszą kobietą. Inni, oprócz nas dwojga, nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samantha Re: Kim dla mnie jesteś? IP: *.silesiamultimedia.com.pl 04.07.09, 22:35 Jesteś pierwszą myślą gdy się budzę, i ostatnią gdy zasypiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dondonio Re: Kim dla mnie jesteś? 05.07.09, 00:01 Jesteś kobieta we wszystkich jej postaciach: kochanki, matki, przyjaciółki, dziecka. Naucze cię, jak przezwyciężyć wstyd i pokochać wielką wolność dwojga ludzi i ich dumę, byś mogła się ukazywać nago oczom tego jedynego świata i kroczyć w nim dumnie jak królowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samantha Re: Kim dla mnie jesteś? IP: *.silesiamultimedia.com.pl 05.07.09, 00:05 A ty bedziesz mógł być przy mnie wszystkim: kapłanem, niewolnikiem, chłopcem. Zostaniesz towarzyszem mojej długiej drogi, Założę korone na twe włosy, bedziesz moim królem. Odpowiedz Link Zgłoś
endywia-44 Re: Tylko czule ...proszę 04.07.09, 22:37 Gość portalu: teletubiś napisał(a): > > Tulimy? Przytulę najczulej jak tylko można.. Odpowiedz Link Zgłoś
dondonio Re: Tylko czule ...proszę 07.07.09, 16:23 Wtulic się w ciebie jak w obłok Zatonąć w miękkim puchu Zorzą na twoich piersiach Tęczą na twoim brzuchu Wiatrem być w twoich włosach Słońcem na twoich ustach Deszczem na twych ramionach Księżycem na twych dłoniach Snem na twoich powiekach Nigdy już nie uciekać Przed miłością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samantha Re: Tylko czule ...proszę IP: *.silesiamultimedia.com.pl 07.07.09, 16:31 Pieszczotą jak wiatr lekką dotykam twojej dłoni Pocałunkami nocy karmię cię aż do brzasku Splecione nasze ciała W szalonej tej udręce Spełnione morze marzeń Nie trzeba mi nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
animistka Re: Tylko czule ...proszę 07.07.09, 17:30 www.youtube.com/watch?v=z_RCNGgL9V4 Odpowiedz Link Zgłoś