beciajka 02.09.09, 18:52 chodzić boso po trawie i mieć bardzo brudne nogi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viviene Re: lubie..... IP: 212.59.248.* 02.09.09, 19:14 a ja lubię mieć bose nogi i taplać się w kałuży,po burzy :) no i po trawie,obowiazkowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: lubie..... 02.09.09, 19:28 zbierać meteoryty i smarować się cała cieplutkim, rozciapanym błotkiem Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: lubie..... 02.09.09, 19:29 wszystkie wady Paskudy z Doliny Rozpłudy :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyranodebergerack Re: lubie..... 02.09.09, 19:53 falleus napisał: > > wszystkie wady Paskudy z Doliny Rozpłudy :) ja bardziej preferuje ekologów przywiązanych do drzewa w Dolinie Rospudy i spychanie waleni do morza, na głęboką wodę. To takie humanitarne akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
semnaj Re: lubie..... 02.09.09, 20:36 cyranodebergerack napisał: > falleus napisał: > > > > > wszystkie wady Paskudy z Doliny Rozpłudy :) > > ja bardziej preferuje ekologów przywiązanych do drzewa w Dolinie Rospudy i > spychanie waleni do morza, na głęboką wodę. To takie humanitarne akcje. A jakie przy tym atrakcje ! Filozoficznie patrząc ileż dolin na świecie: dolina smutku, dolina ułudy, dolina rozkoszy, mandolina, rolnik sam w dolinie, oj dole i niedole ludzkiego żywota.... Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: lubie..... 02.09.09, 20:38 semnaj napisała: > cyranodebergerack napisał: > > > falleus napisał: > > > > > > > > wszystkie wady Paskudy z Doliny Rozpłudy :) > > > > ja bardziej preferuje ekologów przywiązanych do drzewa w Dolinie Rospudy > i > > spychanie waleni do morza, na głęboką wodę. To takie humanitarne akcje. > > A jakie przy tym atrakcje ! Filozoficznie patrząc ileż dolin na świecie: dolina > smutku, dolina ułudy, dolina rozkoszy, mandolina, rolnik sam w dolinie, oj dole > i niedole ludzkiego żywota.... ja pikole taką dole, wolę dole marynarza.....co port to dziewczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miraaaa Re: lubie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 20:55 Filozoficznie patrząc ileż dolin na świecie: dolina > smutku, dolina ułudy, dolina rozkoszy, mandolina, rolnik sam w dolinie, o przepraszam, blad Rolnik w Sandolinie Sandolin, takie miasteczko nieopodal Stanow Zjednoczonych Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: lubie..... 02.09.09, 21:02 Gość portalu: Miraaaa napisał(a): > Filozoficznie patrząc ileż dolin na świecie: dolina > > smutku, dolina ułudy, dolina rozkoszy, mandolina, rolnik sam w > dolinie, > > > o przepraszam, blad > > Rolnik w Sandolinie > Sandolin, takie miasteczko nieopodal Stanow Zjednoczonych koleżanka podróżniczka z zamiłowania czy tylko palcem po mapie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miraaaa Re: lubie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 21:17 zadna Twoja kolezanka cwaniaku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: lubie..... 02.09.09, 21:41 Gość portalu: Miraaaa napisał(a): > zadna Twoja kolezanka cwaniaku ;P sorry , widzę że elokwentna erudytka z szanownej Pani Szmiry Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: lubie..... 02.09.09, 21:41 falleus napisał: > Gość portalu: Miraaaa napisał(a): > > > zadna Twoja kolezanka cwaniaku ;P > > sorry , widzę że elokwentna erudytka z szanownej Pani Szmiry Mirrry oczywiście miało być Odpowiedz Link Zgłoś
endywia-44 Re: lubie..... 02.09.09, 22:17 twój uśmiech, bo to jest to co tygryski lubią najbardziej, oprócz brykania, oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
elda32 Re: lubie..... 03.09.09, 23:47 maki , chabry i kąkole... do tego roladki z boczkiem, godzinę duchów, jak leżysz koło mnie i chrapiesz no i wiele , wiele innych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
frommm Re: lubie..... 04.09.09, 12:44 ciebie w każdym kolorze, ale najbardziej w niebieskim :) www.youtube.com/watch?v=HM1_RRaPLjM Odpowiedz Link Zgłoś
httpwww Re: lubie..... 22.09.09, 15:10 A ja lubie kąpac sie w wannie z cieplutka wodą z pianą ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: lubie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 19:43 rozmyślać o rzeczach niemożliwych Odpowiedz Link Zgłoś
animistka Re: lubie..... 24.09.09, 20:41 wyobrażać sobie , że jesteś obok mnie.......zamykam oczy i jesteś blisko, tak jak powinno być.. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaowocowka Re: lubie..... 30.09.09, 19:20 jak mój facet niczym się nie przejmuje i ostentacyjnie drapie się po tyłku :)) Odpowiedz Link Zgłoś